Eu cred ca aici nu e vorba de doliu care se tine prin hainele purtate si ca nu mergi la distractie.
E vorba de respect si de memoria tatalui tau. Totusi mama ta, din ceea ce spui, nu vrea sa mergeti...si tu totusi insisti.
Daca chiar vrei sa le fii alaturi prietenilor, mergi la biserica si ii dai cadoul. Daca mirii iti sunt prieteni adevarati or sa inteleaga durerea ta si ca nu poti participa la petrecere.
Si nici nu cred in ideea de a merge intr-un loc din "obligatie". Mi se pare o prostie, mai ales intr-o situatie speciala ca a ta.Saphir
,
Amos si
Ailish
pozele noastre
misulescum,vad ca deja ai luat decizia de a merge dar in continuare primesti mesaje pro si contra ,isi da lumea cu parerea dar tot tu trebuie sa alegi
eu am refuzat invitatiile la nunti si alte chefuri timp de un an dupa decesul tatalui meu si am tinut doliu cu haine negre un an chiar daca afara erau 30 grade pentru ca asa am simtit eu si mama imi zicea ca pot sa iau alte haine da io nu si nu.eu consider ca nu conteaza parerile celor din jur, e important sa procedezi dupa cum simti si cum crezi tu ca e bine pentru sufletul tau.
Sorana 20 dec 2005