Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
gore78 spune:
Roxanici sa`ti traiasca minunea Rares, e fumushel fooc, acum am vazut poza, sa fie sanatos si sa va bucurati de el
p.s. deja fac numai ce vor bb nostrii, dar mai incolo...lool
cris 37+5 Sabin Andrei
gore78 spune:
vcarmen sa`ti traiasca baietelul sa fie sanatos si mancacios Daca imi aduc bine aminte avem acelasi dr.Filipescu de la Elias. Cand ai timp, poate imi da si mie niste detalii despre nastere si altele
cris 37+5 Sabin Andrei
carla_lia spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit bebelusilor!
Si eu am patit la fel cu scurgerile maronii. Am fost sambata la control si pe urma toata ziua am avut o scurgere maronie si cateva contractii dureroase, de am zis ca nasc. Dar pana a doua zi au trecut. Ieri am fost iar la ocntrol, dar a umblat dr. "mai usor" p-acolo si n-am mai avut nimic.
Se pare ca la mine bebitza nu mai vrea sa iasa, si n-am mai facut nici eco de vreo 3 sapt., sa vad cat mai e de mare. La toate ecografiile iesea ca e cu 2 sapt. mai mare.
Lia 39+ Bianca Maria
ghibuadina spune:
Buna fetelor,
Au inceput si la noi colicii, cu tot tratamentul preventiv.Acum 2 nopti, n-a prea dormit, dar nici n-a urlat, mai mult s-a agitat.azinoapte, a avut repriza de colici cam 2 ore , de la 12.30 la 2.30.Efectiv se mai calmeaza cu foehnul.Tace numai cd aude zgomotul.Nu o mai incalzesc direct pe pielea goala, ci prin hainute.Face bine.
Fetelor, mai ales cele cu cezariana.Voi mergeti la controlul de 6 saptamani?Pe mine ma cam bate gandul mai ales ca acum simt o vaga durere de burtica asa ca la ciclu.Spuneti-mi, voi ce sti, de mentruatia de dupa nastere?Cam la cat tp apare?Vine mai repede dupa cezariana decat dupa nasterea normala?Sau indrumati-ma catre un site cea.Unde sa caut?
Multam
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA
RaisaFudulu spune:
Bine ai venit Rares Theodor,,,esti tare dragalas.Sa fii sanatos, iubit, fericit.Si tie mami sanatate multa, laptic din belsug si sa va bucurati de minune
LuizaS felicitari si refacere rapida
VCarmen felicitari si tie si numai bine
Hai Mihaelaaaa! mai ai putin
Drept sa-ti spun si eu m*as baga in fata ca nu prea mai rezist...azi ma duc la doctor si poate raman acolo
Diana 37+ cu RAISA-MARIA
roxanici spune:
Am reusit sa citesc un pic din urma.
Am trecut de prima noapte acasa. Imi vine sa plang...
Am facut si prima baita...tentativa de baita...a facut caca in apa, abia am reusit sa dau cu apa repede pe el, am scos repede ca mi se parea ca ii era frig si apa numai de clatit aveam curata, restul contaminata. Uns un pic cu lotiune sa il hidratez, asta printre urlete. Curatzat cu frica buricul tot in urlete. FETELOR cum rezistati la urlete? io cedez nervos.... nu suport sa il vad ca plange si mai am si stresul cu hernia la baieti (care desi cred ca e un pic exagerat in capul meu). Cred ca l-a durut burtica as'noapte, habar nu am dar a plans o vreme care mi s-a parut vesnicie ptr mine.
Alaptez la 3 ore, cu chiu cu vai, trag sa se faca 3 ore ca sa nu il alaptez cu lapte proaspat peste cel vechi - alta pasarica in capul meu.
Dimineata m-am apucat de bocit ca nu imi place asa ca nu am noapte, nu am zi, nu apuc decat sa alaptez si sa ma mulg si sa ma spal cu greu si sa atipesc 20 de min...
Despre nastere nu va dau acu toate detaliile, promit ca va scriu dupa ce s-a incheiat odiseea ptr toate.
Ptr mine, deci doar ptr mine, consider ca a fost o experienta traumatizanta de aia nu vreau sa pove acum. Fiecare din noi suporta altfel si reactioneaza diferit la durere.
Am nascut repede, 4 ore, nici io nu stiu cum, am avut numa membranele rupte de dr si un calciu in vena, un scobutil in kur si ceva vitamine si glucoza ptr efort. Nu stiu daca toate astea au contribuit dar am nascut in viteza zic io.
M-a durut de nu stiam pe unde sa scot palaria, am reusit sa imping calumea dupa cateva incercari esuate si o contractie ratata. M-am simtit ca un sac atunci cand dr era calare cu cotul pe mine si ca un salam cand ma cosea, mai ales ca am si vazut cum trage de atele alea si am avut aasa ca o revelatie, io bucata de carne, el macelarul care leaga jambonul.... cam atat ptr moment.
Fetele care au ocazia sa ceara peridurala, nu ezitati daca puteti sa cereti oricand in timpul travaliului.
Poze nu apuc sa fac mai multe sper ca in cateva zile sa imi revina si moralul si cheful de pozat
Va pup si ptr toata lumea.
Hai ElenaGiulia
roxana 39+5 cu Rares Teodor
ioanaradu spune:
roxanici bine ai revenit. stai linistita ... si noi la prima baita am fost foarte stangaci. mai intai am facut repetitie cu sotul ... care, cum il tine pe bb, care da prosopul, unde il punem, cum il stergem ... ne mai trebuia unul sa ne filmeze. si bb a plans si se inrosise la fata ... si oricum nu cred ca am reusit sa-l spalam mare lucru, de mila plansului. apoi am facut progrese. acum la baita mai scanceste doar putin si ii place cand il dam cu ulei. sambata am fost la mama si ne-a aratat ea cum se "trage" bb dupa baita, dar intre noi fie vorba, cred ca n-am sa reusesc sa fac asta niciodata. ii fac si eu un picut de masaj cu ulei dupa baita ... chestia cu "trasul" o las in seama "babelor".
va pup!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze
primele poze cu bebe matei
Amma23 spune:
Roxana, ti-am vazut minunea. Frumos foc! Mi-a placut..nascut atunci cind nu a vrut mami. Oricum se vede pe ochisorii lui smecheri ca o sa faca numa' ce vrea...te face din privire