Mamici de martie - aprilie 2007 (32)
Raspunsuri - Pagina 26
lauramar spune:
ARISSA
cu intarziere ,ieri a fost si ziua de nastere a tatalui meu,cred ca acum cele care au nascut deja sunt ocupate cu comorile lor iar noi celelalte care suntem pe ultima suta de metrii suntem pline de teama si eu cel putin recunosc ca nu m-am mai uitat pe prima pagina de mult,iti doresc tot binele din lume ,multa sanatate si fericire alaturi de comoara ta
.
laura
38+
arianna
gabi78 spune:
Felicitari Mihaela_ce!! Bine ai venit!
Arissa eu stiu ca nu e bine sa-i pui supozitor, mai bine il stimulezi putin cu termometrul. Am inteles ca se invata asa. Si tudor a inceput sa faca mai rar dar luni merg cu el la controlul de o luna si intreb pediatra. Te anunt ce o sa imi spuna.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by dianamizzi
VA SPUN LECTIA DE ADORMIT dintr-o cate ce am citit "three in a bed" (fetele din anglia o gasesc, in romania nu stiu) despre viata in trei, cu bebe...
deci... vine seara. face baita. vezi ca e obosit bebe, deci vrea sa doarma. il pui in patut, il invelesti, pupi si pleci.
daca bebe e invatat sa adoarma leganat o sa protesteze nomal. il lasi UN MINUT mai intai sa planga. apoi intri in camera si faci acelasi lucru. invelit, pupat si iesi. a doua oara il lasi 3 MINUTE , sa planga sa faca ce o vrea. e greu dar tre sa fii tare. iar intri, iar invelit, pupat si iesi. a treia oara stai afara 10 MINUTE. daca tot plange, lasa-l sa planga timpul asta de 10 minute, dar nu o sa dureze atat. dupa astea 10 minute iar intri, iar invelit si pupat. garantat o sa adoarma. la mine adormea dupa alea 3 minute, ii bagam iar suzeta, o pupam si la somn nene....
FETELOR VORBESC SERIOS, daca vreti sa ma credeti ca adevarat si merge la oricine. daca v-ati invatat bebeii la adormit la san, la leganat, la plimbat, AJUTATI-I SA INVETE SA ADOARMA SINGURI !!! mai mult il ajuti pe un copil sa adoarma singur, sa invete "self comfort" cum se zice...
treaba asta e prin toate revistele gen "mother and baby", la mine se gasesc cele din anglia.
succes tuturor si va rog sa incercati! e mai important pentru bebe sa invete ca poate sa adoarma singurel, asta pe termen lung, sa se simta in siguranta, sa nu ii fie frica sa fie singur , sau de intuneric. cum ii invatam noi de mici asa sunt, cred. sa nu va suparati . mi-am zis si eu parerea si va pup pe toate si va urez succes si bebei cuminti.
Asta e de la mamicile de ianuarie - februarie
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
gabi78 spune:
Mirandolina, pentru dormit am auzit si eu de lectia respectiva, dar pentru tinut in brate? Ca l-am lasat sa plinga pina saracul de el nu mai avea nici lacrimi si cred ca il durea si ngit de atita plins. Si nu a fost chip sa nu il iau in brate. Luat in brate a tacut instanatneu si a inceput sa zimbeasca. Deci ce e de facut?
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
mirandolina spune:
Gabi... nu stiu ce sa zic
Mai fac cercetari. Eu n-am invatat-o in brate pe Maya si de aia nici nu ma confrunt cu pb asta. Ma interesez si iti spun 
Ella
mirandolina spune:
Fetelor, va dau tema de cercetare. Iepumic, prietena mea de ani de zile, are nevoie de niste sfaturi. Daca cunoasteti pe cineva care sa se fi confruntat cu DISTROFIE CHISTICA OVARIANA, SALPINGITA CRONICA + uter retrovers (stiu, asta nu se trateaza). Tratamentul pentru Iepumic include antibiotice, antiinflamatoare, anticoneptionale si... raze. Daca aveti vreun sfat, va multumim amindoua anticipat 
Ella
roxygeo spune:
Iarta-ne Arissa...da` cred ca toate ne oprim cu ochii pe listuta cu bebei si o ignoram pe aia cu noi
...asa ca un pic mai tirziu...
LA MULTI ANI!

Multa sanatate si fericire!
Roxygeo
36+
kmi78 spune:
CU SCUZELE DE RIGUOARE LA MULTI ANI ARISSA DRAGA!!! SANATATE MAXIMA SI PUTERE SA CRESTETI FETITA!!!

Pt constipatie mi-a zis doctora ceai de musetel; si eu stau tot cu frica asta sa nu treaca o zi fara kk, asa de mult se screme si a mea mai ales dimineata cand e o combinatie intre scremut si intins de ne trezeste din somn;
Mirandolina bune sfaturi mai dau fetele astea de la ian feb , inainte intram mai des la ele sa citesc acum... eu am mai incercat odata dupa sase ore de nesomn cand eram terminata si am lasat-o sa planga , si tot mai tare pana se ineca in plans , cred ca depinde si de copil f mult, tare as vrea sa mearga si la noi , deja ma candesc cand o voi muta singurain camera ei ce ma voi face???
in legatura cu iesitul afara , sa va spun eu de ce nu am iesit: pt ca am comandat carutul care nici pana in ziua de azi nu a venit, sa nu inebunesti??? ne-a spus ca dureaza intre 3 si 6 sapt , ne-am gandit ca sigur vor fi numai trei dar deja asta afost a 6 -a; asa ca doar balcon am avut la dispozitie si ii si place ca adoarme afara;
FELICITARI SI PT MAMICILE MIHAELA CE SI RAMIHA ? SA VA TRAIASCA PUIUTII SI SANATATE MULTa!!!
kmi78 spune:
in legatura cu lohiile nici eu nu mai am si duminica ar fi 4 sapt , f abundente nu au fost decat prima sapt apoi doar cu stimulare adica ergomed, despre prima menstruatie am anteles ca ar fi intr-o cant semnificativa prima data;
masuri de contraceptie nu s-a pus probl , sa treaca cele sase sapt + controlul si dupa vedem
oare ce mai face SORI , n-a mai scris chiar de multisor sa nu fi observat eu? sa fi nascut?
de asemenea MONICA cu gemenutii, pb e vorba de timp ca vad la mine cum e,; a.... si KATINCA NICI ea nu a mai intrat;
ELIANNA tu mai poti mamii? cum e cu baietii cand plange unul se trezeste si celalalt? cred ca iti trebuie ajutor non stop...
sherbi spune:
profit si eu cat doarme puiul cu tati si va spun ca am reusit sa pun poze cu david in "bblushi de martie aprilie".
mi-am facut si un album in care o sa pun poze de acum incolo, insa m-am logat cu id-ul si parola site-ului, nu cu id-ul meu de yahoo photos.
VAL-eu i-am spus dr. ca vreau garsoniera cu o zi inainte sa nasc. el pana atunci a crezut ca vreau sa stau in rezerva normala. a doua zi am fost cazata in garsoniera dupa ce am nascut, pt. ca am avut norocul sa fie libera. a trebuit sa o eliberez repede in ziua externarii pt. ca o mamica astepta de o zi sa se cazeze in ea. deci, e la noroc. daca optezi pt. garsoniera, conditiile sunt super.
ai senzatia ca esti la munte, nu la spital( vezi brazi pe geam).
va pup
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album