Mamici de martie - aprilie 2007 (32)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Legat de greutate: eu stiu ca se calculeaza pe baza masuratorilor! deci daca acelea ies mai mici, normal ca iese si greutatea mai mica... al meu avea la aproape 34 de sapt 2100g, dar considerand ca se inmulteste ceva cu circumferinta abdominala (care era cam cu 15 mm mai mica decat media), ma si asteptam sa iasa greutatea mai mica decat media... altfel nu imi dau seama cum calculeaza un ecograf greutatea

P.S. nu ma panichez de la circumferinta abdominala putin mai mica, si eu si tati suntem subtieri in talie

Diana 36+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

AVEM MAMICI NOI, SA NE TRAIASCA!!! FELICITARI DIANA SI MIHAELA, SA VA TRAIASCA PRUNCUTII SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII, IAR VOUA REFACERE RAPIDA;
asteptam poze cu RAISA si DAVID!!!

noi am avut o zi , pana acum dificila; voua vi s-a intamplat pana acum sa va planga bebelul chiar daca e schimbat, mancat, si rupt de oboseala; presupunand ca nu are colici; cu alte cuvinte s-au smecherit si bebeii vostri si vor sa stea numai la san, vreau si eu o metoda de adormire exceptand statul la san

de la 12 .30 cand s-a trezit domnisoara mea nu a mai adormit pana la 17.30 sau aproape 18; doar asa cate un sfert de ora, astea se pun?????? cand am cate o zi din asta nici nu ajung sa mananc sunt non stop langa ea, ce-mi propuneti??? am incercat si sa o las sa planga poate se linisteste singura, citeam ca daca plange 15min dupa aia se calmeaza singura, dar deja incepea sa se inece cu plansul;

si inca o problema: ai vostrii au avut scaun care continea kk ca un nisip sau mai bine zis niste grauncioare tari de kk???? nu stiu ce sa fie, oare sa fie constipata?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Phili cred ca sunt normale ingrijorarile noastre. Eu nici nu mai stiu ce vreau imi e frica de ce o sa fac dupa ce nasc, ca nu o sa ma descurc si parca ma bucur ca sunt inca gravida dar pe de alta parte m-am saturat de maini si picioare umflate, sa obosesc repede, de dureri de spate. Nici eu nu mai stiu ce vreau.
Val ai simtit tu ceva ca o sa faci parte din odiseea noastra.
Apropo de greutatea bebelului eu stiam ca la eco e o eroare de plus/minus 300 grame.

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopici spune:

Buna seara!

Felicitari Diana si Mihaela! Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi!

Noi venim dupa o zu grea : copilasul meu nu a dormit aproape deloc toata ziua! Am stat langa ea si am avut grija sa-i bag suzeta in gura, ca o scapa! Am stat de vorba cu ea, i-am cantat si nimic!
Colici nu are, ca are burtica moale si nu se strange...bine macar ca nu plange. Suzeta ne este de mare ajutor.

Ma intreba cineva cat mananca de doarme de la 11.30 la 7.30. Nu am facut proba suptului, dar inainte de culcare suge cam 40 minute. Ultima masa i-o dau la 11, dupa ce i-am facut baita. E important cat doarme si peste zi. Daca doarme toata ziua, se trezeste noaptea pe la 4-5. Daca nu doarme ( cum s-a intamplat azi) sunt convinsa ca doarme pana dimineata.

Roxanici, vad ca deja esti in toane mai bune! Oboseala, e adevarat, ne macina, insa trebuie sa ne mobilizam pentru copilasii nostri. Eu incerc sa ma controlez si sa nu plang, chiar daca sunt foarte foarte sensibila in perioada asta. De fiecare data cand imi vin lacrimile, ma gandesc ca-i transmit si ei starea mea, si ma opresc.

Pentru colici, pediatrul meu mi-a recomnandat si sticla cu apa calda, pe burticca, prin haine. O sticla mica, umpluta cu apa calda de la robinet. Incercati asa, poate merge.

Mirandolina, eu o spal in fiecare zi, pentru ca pediatrul mi-a spus ca asa trebuie, pana scapa de stratul de piele si de toate cojitele . Cand voi putea sa o spal mai rar?

Val, asa cum zicea cineva, greutatea e ultima problema la care sa te gandesti. Daca se naste cu peste 2.500 este OK. Chiar daca se naste si mai mic, e OK, pentru ca va lua in greutate. Sanatos sa fie. Si in plus, mai are timp destul sa creasca. Intr-o luna poate lua un kg.

Eu laptele il congelez in recipiente speciale de la Avent.Pentru ca si pompa o am tot de la Avent. Sunt foarte practice si li se poate atasa si tetina, asa incat le pot folosi pe posta de biberoane.

Florina, mamica de Martha Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

KMI78 asa e normal sa arate kk; ca jumarile de oua; asta e expresia in carte;

Daca bebe nu doarme incercati cu suzeta si cu un radio in surdina last in camera permanent ca sa aibe impresia ca e cineva cu el; nu punti suzeta in primele 10 minute ca poate regurgiteaza si sa nu se inece.

toate bune si o seara si o noapte cat mai bune.

Mult curaj viitoarelor mamici.
Marta mama de baiat Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Gata fetelor ne-am facut bagajelul si maine dimineata mergem la spital la taiere...am niste emotii dar sper sa treaca repede si sa ajungem cu bine acasa.
Va pup pe toate si mai ales pe bebelusii vostrii cei scumpici
Sa-mi tineti pumnii.
Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Azi fu mai bine toata ziulica.... dimineata a fost cam agitat, nu stiu exact de ce, va ziceam ca isi cauta manutele sa suga. am dat papa la 10 si apoi la 12 la insistentele lui, a mancat si apoi chinuit pe tati vro 2 ore pana a adormit. a dormit f mult pana aproape de 7cand dadea semne ca s-ar trezi. L-am luat repede la bibilit asa semitreaz. Am reusit sa spal ochisori, sa curatz buricutz pe indelete... sa pregatim baita, sa giugiulesc un pic...
Cu teama am inceput baita, nu urla...am facut relativ rpd si cu teama ce era de facut apoi inapoi la sters, uns cu toate alea, sters buric de eventuale urme de apa, schimbat imbracat si hop la san.
A mancat putin si a adormit la loc pe la 8 si ceva. Ma astept sa faca ochi repede, dar va fi de foame de data asta. Is mai relaxata. De ce nu e asa in fiecare zi???

Val, nu iti fa griji ptr greutate, marja de eroare e mare. MErgi cu incredere in continuare si o sa fie bine.

Adelyna, Doamne doamne sa te ajute si sa iti fie aproape in momentele mai grele. Mai mult decat o vorba buna, un gand, o rugaciune nu stiu ce as putea face..... ma rog sa treci cu bine peste toate

Cria, tu cand vei fi proaspata mamica noi vom mamici cu ceva experienta si vei gasi repede un sfat. Asa ca nu dispera ca esti la urma...e in avantajul tau

Amma, incerc sa fiu zen da am o sonerie care ma deranjeaza cu urlete si ma deconcentrez repede ca nu stapanesc inca bine tehnica

mahorete ptr fete

Ce de poze cu copiluti au aparut....tare scumpi is toti.

Gata, fug sa trag un pui de somn pana mi se da trezirea.

roxana, mamica de nazdravan Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

anaalina nastere usoara , refacere rapida si bebe sanatos

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

anaalina

Eu constat ca in ultimele 2 zile ma dor oasele bazinului, si bebelinul meu se agita de parca vrea sa se intinda... oare sa vrea afara? ar fi aiurea, ca e tot cu fundicul in jos

Diana 36+ cu Mihai-Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Hai Anaalina sa iti dea Dumnezeu o nastere usoara.
Adelyna mult curaj si putere sa treci peste greutati

Cria35+ cu Vlad

Mergi la inceput