gradinita particulara sector 6
Stie cineva o gradinita particulara in zona Lujerului sau Politehnica?
Raspunsuri
Anuska spune:
Am deschis si eu un subiect asemanator acum catva timp uite aici ....
Dupa cum o sa vezi n-am primit decat un raspuns.
Tu tot pt informare intrebi sau stii ceva de cele de stat?
In alta ordine de idei mi s-au parut interesante Degetica si Ada, dar n-am gasit tarife..... Asa ca astept si eu poate se gaseste cineva sa ne spuna ce si cum!
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
mak spune:
Prin octombrie 2006 am vizitat Degetica si mi-a placut f mult.(si cladirea si educatoarea de engleza). Pt program 8-12'30 cereau 4 mil(cu mic dejun inclus dar fara masa pranz).Verifica, poate au mai modificat putin preturile.
Fac intensiv limba engleza. As fi ales-o daca nu gaseam limba germana(cum doream eu). Succes!
monaraus spune:
Buna Anuska, incerc sa am ceva pregatit pentru la toamna, in cazul in care gradinitele de stat imi dau cu flit (caci voi merge fara nici un fel de pile sau spaga)...Am auzit si eu de Degetica care ar costa (program prelungit - pana la 18 parca)in jur de 800 ron. Tu ce ai mai facut? Ai mai trecut pe la gradinite?
Anuska spune:
Am mai trecut pe la gradi nr 246 si au un afis acolo unde spun conditiile pt inscriere: sa fi implinit copilul 3 ani pana la 15 sept (a mea face pe 8 oct, deci peste cca 3 sapt....), apropierea de domiciliu sau de locul de munca a parintilor, copii mai mari in gradinita si cam atat. Pb mea e ca daca nu mi-o primeste pe prichindea anul asta din motiv de varsta, la anul unde o incadreaza? Ca pt grupa mica va fi prea mare si pt cea mijlocie va fi prea mica....
Si at ce fac? O tin acasa pana la scoala?
Dupa Paste o sa mai fac niste vizite, eventual o sa incerc sa vb cu directoarele de la gradinite..... Sa vedem! Nu credeam ca e pb asa mare cu asta, la cealalta fata desi erau peste tot zvonuri de genul asta, m-am dus efectiv si am inscris-o si n-a fost nici-o pb.... ![]()
*********************************![]()
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa
De la botezul Teodorei
Din parcul Tineretului, dar si cu altii
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Maadi spune:
Ati vazut si ADA Kindergarden, Happy Planet, Scooby Doo, Marienkafen (germana) - particulare sau Hilary Clinton - de stat, de protocol?
Pupici,
Maadi si Calin (19.07.2003)