Miresele anului 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 24
Alynutza spune:
Ginutza la multe luni (si ani) inainte!
krelia spune:
ginutz..la multi ani, fititz..si la cat mai multe luni!!!
si...sa dea DD sa sarbatoriti cum se cuvine ...hihihi
auzi mah, si tu...dupa ce ca te-ai dus pana acolo..ai si tulit-o repede...io, numai si pt alea 10 min. cat am cautat loc de parcare si tot am stat ...de iesit, ai iesit pe unde trebuie? ca eu nu!...si m-am trezit pe banda inspre ploiesti ..iar la stalpii aia de al marea cosntructie am luat-o prin pietris, si-am taiat "banda"..pentru sensul celalalt .....ca la astia...semnalizare...ciu-ciu...
Gio..ce-ai dospit fata in casa?
bey, am incercat sa mananc o salata de varza cu morcovi si telina fara nimic in ea..da' nu pot nici sa ma omorit...ma duc sa-mi pun putin otet, ulei si sare , ca mi se opreste in gat, frate......
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Krelia ai revenit la regim? Eu spre rusinea mea n-am fost in stare sa ma mobilizez, inca mai am bunatati prin camara . Si imi tot pun problema: daca ma duc la aerobic, cand ma mai duc sa-mi fac orele de sofat? si viceverselea. Asa ca... nu m-am inscris nici la aerobic, nici la scoala de soferi. Rushinica sa-mi fie.
Giova spune:
Stiam eu ca am uitat ceva:
Ginutza la cat mai multe luni/ani fericite impreuna!!!
krelio pai pana la ora 17 duminica in casa am stat, am lenevit la soare pe balcon, am dormit, am dospit ce mai. de fapt ce era sa facem si noi duminica? sa mutam mobila prin casa?
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
krelia spune:
eh am revenit......
pacalesc si eu stomacul...ca diseara ma infig in mazarica gatita ieri ...
ca sambata m-a delectat sotzu' cu un ecler cu ness.....cu conditia ca azi sa ma sui pe bicicleta...fir-ar sa fie ...
Ah, Gio...eu credeam ca ai dospit vreo praji ... ceva ...eh, lasa ca si leneaveala face bine
hai sa va zapacesc si pe voi ...stiti vreo reteta cu branza de capra...care , eventual sa nu mai miroasa, prin gatire? ...
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
ginutza2002 spune:
Gio sarna mult! Si tie la fel!
Kreliutz, pe langa faptul ca noi am stat mai mult de 10 min in parcare ca nu ne lasau paznici sa intram ca cica inca nu au locuri de parcare, am mai stat si la intrare la coada si la scara rulanta, si la lasat plodu' la spatiul de joaca...... imi venea sa mor de nervii si mai multe nu...
noi cand ne-am dus, ne-am dus in haita , cu nepoteii si cumnateii. si asta era acum vreo 2 saptamani cred.
oricum cert e ca am iesit instant!
iar de petrecut diseara sper sa iasa ceva!
ooana spune:
Hop si eu...
...cum a fost fetelor de Pasti? sper ca v-ati distrat si v-ati bucurat de timpul liber.
Eu trebuia sa ma intorc miercuri...dar din cauza aglomeratiei de pe drumul spre Sibiu am pierdut avionul...cand am ajuns la aeroport am vazut cum avionul decola...
...si chiar nu m-am enervat deloc...mama, Marius, toata lumea s-a bucurat ca mai puteam sta acasa putin
...mi-am luat niste zile de concediu si am schimbat biletul pentru duminica.
...am plecat inapoi spre casa si de aici a inceput nebunia
...seara la ora 10 ne-a sunat bunica ca a murit bunicu Dumnezeu sa-l odihneasca!
...am plecat val vartej la Cluj, ne-am ocupat de absolut totul, mai ales ca a fost o inmormantare militara, sambata a fost inmormantarea...am alergat de nu mai stiam de noi, pana si pentru gloantele alea care se trag ne-au trebuit o gramada de aprobari.
Dar pana la urma ne-am descurcat si totul a fost asa cum si-ar fi dorit, cu onoruri militare, cu fanfara militara, cu tricolorul pe piept si Imnul Romaniei cand l-au coborat in mormant.
Duminica dimineata am plecat din Cluj la ora 9...am ajuns acasa in Mures si mi-am luat geanta pe care nu o mai desfacusem...am plecat la Sibiu...si ieri seara la ora 8 eram in Germania
inca nu imi vine sa cred, si nu pot sa imi revin...a fost pentru prima data cand pur si simplu nu am vrut sa ma mai urc in avion sa ma intorc aici...
scuze ca m-am intins cat o zi de post...
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon
krelia spune:
Onutz....sunt alaturi de tine..si cu gandul...si cu sufeltul..si cu trupul...prin...stii tu cine, mic si pufos
drag si...fii tare!!...pt toti cei dragi, ramasi aici..
ai grija de tine si ....fruntea sus!
DD are grija de noi toti..aici...sau acolo!
pt buni al tau!
ginutza2002 spune:
Ooana imi pare rau pentru ceea ce s-a intamplat si sunt alaturi de tine!
sa se odihneasca in pace!