Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

nu eu te-am intrebat....ca iti dai seama ca..() chiar atat de mult nu ma pricep
dar, oricum, e super tare ca e noutza

apropos de masini...ia asa vedeti si voi pe ce cheltuie priamria sector 2 banii contribuabililor..si s anu mai spuneti ca asa ceva vedeti numai pe mail ..
http://www.johnnie.ro/index.php/2007/02/23/imaginile-zilei

quote:
Originally posted by Giova

Krelia e din 2006, inmatriculat in iulie. mai avem 3 ani si ceva garantie, are 18.000 km.
sa nu ma intrebi caracteristicile, ca astea le stie Clau.
e Diesel, are airbag in fata si spate, geamuri fumuri, 6 viteze, scaunul soferului se regleaza automat pe inaltime si in fata/spate, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate. mai multe sa mor de stiu.

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by krelia

SH cu euro 4...am inteles ca tb sa fie din 2000, 2001 incoace....micutz..hm....la ce te-ai gandit?

quote:
Originally posted by ooana

Eu ma gandeam sa imi caut si sa imi cumpar inainte de plecare...ceva micut de oras, asa pentru mine ...cu euro4 evident si sa mai platesc in Ro 1000 euro taxa de prima inmatriculare!

Gio, ma intreaba nebunu' din ce an e Fordu'

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

M-am interesat exact... SH cu euro 4 au toate masinile incepand cu luna 11 din 2003....dar am sa mai intreb si in alte parti!
Ma gandisem la un golf 4, Wolswagen Polo, Seat Ibitza (imi place la nebunie cum arata!)

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova

Krelia e din 2006, inmatriculat in iulie. mai avem 3 ani si ceva garantie, are 18.000 km.
sa nu ma intrebi caracteristicile, ca astea le stie Clau.
e Diesel, are airbag in fata si spate, geamuri fumuri, 6 viteze, scaunul soferului se regleaza automat pe inaltime si in fata/spate, aer conditionat, geamuri electrice fata/spate. mai multe sa mor de stiu.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

mistooooo...geamuri fumurii si mie mi-ar place
inca o data sa o stapaniti sanatosi

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

aha, am intles ...eram eu pe dinafara ..(asa citisem ici-colo...o sa mai intreb si eu )
si mie imi place "masina poporului" si in general tot ce e legat de VW .....si uite asa il adaug si pe el la preferinte ..mie imi plac golfurile 3, 4 si putin 5.....polo parca-i prae batos asa...nu stiu ......Ibiza insa......

quote:
Originally posted by ooana

M-am interesat exact... SH cu euro 4 au toate masinile incepand cu luna 11 din 2003....dar am sa mai intreb si in alte parti!
Ma gandisem la un golf 4, Wolswagen Polo, Seat Ibitza (imi place la nebunie cum arata!)

Mergi la inceput

apropos de geamuri fumurii.....daca stii ...Gio......sunt din fabrica sau le-a pus ex-propritaru'???.....ca stii ca-i mare tam-tam cu geamurile fumurii versus "organu".....

off-topic:
frate, ce-i cu noi???

Mergi la inceput

Nu stiu ce-o fi ...da io sunt pasionata si de subiectul asta

Maica-mea are un golf 5...pana nu am intrat eu sa vad nici pe mine nu ma pasiona...dar e o "bijuterie"

Cu geamurile fumurii eu stiu ca ai voie sa le pui doar cu firme autorizate si doar la geamurile din spate...
...eu visez la un audi cum spuneam de inceput A3 negru cu geamuri fumurii peste tot inafara de parbriz normal

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

asa..rasuceste cutitul..cu golfu tau 5
eh..lasa ca tot avem noi un porsche 911 carera, macheta in biblioteca , de fapt, improrpiu spus biblioteca...caci sunt niste polite deasupra canapelei, de care ma feresc de fiecare data cand intind mainile pe sus ...
cu geamurile..mda..sunt firme specializate..insa..stii cum e cu organu'...daca el se pune de-a curmezisul si nu vrea ... si pace...nu o scoti la cap cu "dovleacu"...asa ca....mai bine din fabrica...

ah, revenind la ikea ...si la conceptul de "do it yourself furniture kit"...ia priviti acilea:
http://www.speakup.ro/wp-content/uploads/2007/03/ikea_job_interview1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Nu cred ca aplic prea curand la IKEA.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Super!!! ...asa e la Ikea! Pleci acasa cu o gramada de cutii in loc de mobila de la bucatarie si apoi vezi tu daca reusesti sa o potrivesti sau nu!

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Krelia sunt fumuri din nastere. spatele sigur, nu mai stiu daca si fata. oricum pt. marco e super ok, ca prea ii batea soarele saracul. aveam si aparatoare de soare, dar tot degeaba.
Oana...golf 5 e super misto. mi-ar palcea si mie una de oras. dar noi aveam nevoie in primul rand de o masina mai mare, pt. familie. pt. mine....in viitor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput