Miresele anului 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

PRIMA ......cred ca nu mai e cazul de cafea la ora asta! ....
cred ca se cuvine o sampanie...in cinstea reinvierii forumului, nu? ...
si..de fapt...pupi pup...ca deh..e sfarsit de programel..si ne mai asteapta una alta..pe acasik!

pe maine!!

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Hello si bye bye... Asta e daca azi a fost 'muritus' forumul. Tocmai cand ni se dezmortisera si noua limbutzele (sau mai bine zis degetele) la povesti virtuale.
O seara faina!
(na, ca tot n-am rezistat sa nu intru macar un picushor)

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

In sfarsittt...prima data am crezut ca doar la mine nu merge!
Va urez o dupa-amiaza placuta...si cu putin noroc mai pove maine!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cred ca ati plecat cu toate. Noi azi am fost pe la doctori.
Marco a fost cu febra, asa ca am mers la dr. de fam., la farmacie dupa medicamente, la dr. chirurg sa vada putulika lui si pe urma la Real la ultimele cumparatiuri.in sf. acasa.

va , si sper sa povestim maine mai mult. cu toate ca voi fi prin magazine si la serbarea piticului.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Giova, dar ce a patit Marcolino? la baietelul frumos.

Noua azi ne-a iesit si cel de-al doilea dintisor. Asa ca de bucurie, www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070404&ctime=011817" target="_blank">bebe Anelin va ofera o mica atentie.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

'Neatza!

E gata cafelutza. Azi m-a apucat harnicia, ca de la 9 trebuie sa fug la ofta, asa ca am venit un picushor mai repede sa apuc sa fac si ceva treaba pana plec.

Kateryna felicitari pentru al doilea dintisor. Tare simpatic bebelul tau si surpriza .

Gio sanatate lui Marcolino, sper sa nu fie nimic serios.

Sunt rupta, ieri am fost la cumparaturi (cred ca am stat peste 30 de minute la coada la casa la Cora) si dupa ce am ajuns acasa am tras si o praji, ca altfel azi dadeam kicx. Si asa incep sa cred ca mi-am propus prea multe pentru azi (ca mi-am facut listuta 'to do' pe zile) dar oi vedea eu.

Va pup si va doresc o zi usoara!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Kateryna felicitari pt. cel de-al 2-lea dinte. e mortal rau in poza aia.
Marco nu are nimic, doar ca nu l-am putut noi decalota, doar varful i se vedea, nu tot capul ala. asa ca l-a facut dr., l-a curatat si acum plange de fiecare data cand face pipi. Mi-e asa mila de el...la 12 noaptea l-am trimis pe Clau la farmacie si a luat un unguent anestezic. dar cum umblu la pampers tipaaaaaaa!!!
Mai e si cu febra...avem si serbare azi...of, of.
Aly pai asa e de sarbatori, coada mareeeeeeeee. eu ieri am prins o casa, doar cu o pers. inaintea mea. nu aveam eu multe cumparaturi si muream sa stau dupa altii.

Azi cica ar fi gata DVD-ul de la nunta. caci, cretinul care a facut montajul, a uitat sa bage o caseta. de-aia nu aveam noi dansul mirilor. sper sa ajung la ei dupa serbare sa le iau.

merg sa-mi trezesc copilul ca tre sa cumparam pampersi si sa mai umblam dupa Iepurasul lui marco. doamne ca nu stiu ce sa-i cumpar.
si o zi buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai, m-a apucat un somn... nu mai am chef de nimic. Musai sa-mi revin ca altfel nu stiu cum rezolv toate cate le am de facut azi acasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hy...ce mai faceti?
...eu una sunt norocoasa azi...nu am mai nimic de facut, profesoara de germana a anulat cursul pentru ca e bolnava...asa ca bantui pe aici numarand cate ore mai am pana pot pleca...sa imi fac bagajelul si sa adorm devreme azi...ca maine dimineata la 4 dam trezirea iar la 5,30 trebuie sa fiu in aeroport ca la 7 imi iau zborul
abia astept sa vin acasa...si sper sa gasesc vreme buna!

ce planuri aveti de Paste? pe acasa sau in deplasare?

Eu una casa, am avut un plan de deplasare in Moldova la manastiri unde vroiam sa stam 4 zile...dar a esuat...ca eu dupa 4 saptamani mi-am dorit atat de tare sa merg acasa...si sa stau acasa...nu sa ma pun iar pe drumuri...asa ca pana la urma stam acasa

...si maine moarta copata de oboseala o sa alegam dupa gresie, faianta si usi de interior

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana ce fain de voi ca va da si maine liber. Noi ne multumim cu lunea.
De Paste si noi stam acasa, eu nici nu-s plimbareata de felul meu si de sarbatori chiar nu-mi place sa plec de-acasa (chiar daca ramasul acasa inseamna o gramada de treaba).
Sa ai drum bun (deocamdata e frumos afara, cel putin la Cluj) si succes la cautari.

Mergi la inceput