Sofer foarte incepator si foarte fricos

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

uite un subiect asemanator:
http://www.incepator.ro/forum/forum_posts.asp?TID=623


Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bravo,felicitari!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Intru si eu un piculet aici doar sa va spun ca nu exista instructor auto mai nepotrivit ca sotul! Si acum, dupa ani de zile de la prima experienta amoroasa in masina (adica eu la volan si el, la ce va gandiserati?)) ma enervez cand imi amintesc ce nesuferit era si cum zbiera la mine, panicat, agitat, brrrr...

Tora, mult succes si-ti urez ca sotul tau sa fie mai dragut decat al meu cand sta pe scaunul din dreapta. Pe mine ma streseaza si acum!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

Fetelor, vi-l dau pe sotzu meu in dreapta, este un munte de calmitate, nu m-a certat niciodata, nu a strigat la mine, ba mai mult m-a incurajat chiar si atunci cand am facut prostii!
Cum am pornit singura la drum?
Pai, vroiam asta in prmul rand, apoi mi-am zis ca daca merg incet n-are ce sa mi se intample si...sa nu radeti, alegeam drumurile mai aglomerate tocmai din acest motiv , ca se mergea incet.
Iar prima si prima data cand am plecat singura l-am rugat pe al meu sa mearga cu masina lui in spatele masinii mele (de parca ma putea ajuta cu ceva), dar deh pasarici multe la mansarda!
Si am intrat intr-o intersectie si m-a pierdut, atunci am zis ca o sa-i dovedesc ca ajung cu bine acasa.
Si mi-a ajutat cel De Sus si am reusit!
Mult , mult curaj si viteza mica pentru inceput sau grabeste-te incet!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetelor, nu-i corect sa ascultati numai o parere...asa ca stati sa va spun si eu.
Ma agit, pentru ca la primele iesiri era sa iasa in calea unui TIR (pe la Glina), ca trece de pe o banda pe alta si cica se uita in oglinda (poate in cea din stanga, ca aia din dreapta ar putea sa lipseasca), ca franeaza la un km.distanta de la semafor sau se apropie de cel oprit din fata la 5 cm. si asta cu o frana pe cinste, ca nu voia sa mearga (singura!) pe un traseu cunoscut, ci voia sa strabata centrul la ora de "maxima audienta".
Stiu ca trebuie sa iasa singura, nu vreau sa merg cu ea...aici aveti dreptate.
Si sunt mandru de ea pentru ca stiu ca poate. Si o iubesc oricum...


poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giulia71 spune:

...banuiam io ca ai sa apari!
sunteti simpatici foc!!!

mami de Calin rasfatzat:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Cred ca problema cu sotii este ca ei de fapt sunt soferi inaintea noastra (de multe ori fiind mai mari ca varsta). Si cand esti sofer si stai in dreapta altui sofer nu te simti deloc prea confortabil. Eu cand stau in deapta si conduce sotul caut mereu frana, suflu greu, ca o femeie care naste la curbele pe care le ia cu 140la ora, etc. Cred ca asa face si el cu mine in masina. Simti ca nu ai tu controlul, te gandesti ca tu te incadrai altfel acolo sau facei alta manevra dincolo si asta-ti da un fel de stres. Si pe de alta parte ESTE FOARTE GREU SA GASESTI DOI SOFERI CU ACELASI STIL.

Eu sunt foarte "bagareata" in oras (dar niciodata nepoliticoasa); sotul meu are o masina mai mare si conduce in oras ca o baba in drum spre biserica. Dar odata iesit din localitate zici ca vrea sa se lanseze pe Marte. Cand eram incepatoare a facut si el segventele tipice ale sotului din dreapta si odata l-am amenintat ca-l dau jos daca nu se abtine. Acum daca ne intalnim undeva si mergem spre casa avem un fel de intrecere (nedeclarata) cine ajunge primul - si nu se tine dupa mine in 90% din cazuri.

Exiasa un fel de club neoficial al barbatilor care si-a propus sa faca haz de femeile de la volan (mai ales daca sunt blonde). Asa ca orice soferita - incepatoare sau avansata - are oricum parte de ironii cat cuprinde ("oglinda retrovizoare nu e pentru rujat, scumpete", "masina calca nu F", etc."). Sfatul meu: nervii tari si sus inima.


alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zenon spune:

iesi singura incet-incet pe traseele cunoscute atunci cind nu e mare trafic. Si o sa-ti dai drumul cu timpul.

Bineinteles ca si eu am avut parte de certurile de rigoare cu partenerul meu...vesnic ne intorceam imbufnati si intorsi pe dos de la escapade soferistice: ma batea la cap, tipa la mine, tipam la el, ma stresa, il enervam, dar acum conduc.Singura. Oricum si el m-a impins de la spate, m-a sustinut enorm ca sa-mi inving frica...uneori ma obliga de-a dreptul sa ma sui la volan. Si bine a facut. Vorba ceea, plingeam si sofam (metaforic vorbind, dar aveam inima cit un purice, mai ales ca am asistat la citeva tamponari si parca vedeam numai masini intrind in mine)
Si acum ne amuzam impreuna de aventurile noastre, dar pe moment i-as fi crapat capul, normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Pe scurt si eu: aceleasi experiente cu sotul. Nervi, stres, tipat la mine, eu mai rau ma pierdeam... Oricum am suportat vreo 2 luni de condus des cu sotul in dreapta, dupa care m-am aventurat singura. Aventura nu dureaza demult, abia am 3 luni de cand ies singura. Dar nu ma mai streseaza aproape nimik... Am zgaraiat-o de 2 ori la inceput, inca nu parchez bine, dar...ma descurc si nu sunt dintre acei soferi care sa incurce traficul.
Deci, curaj ca se poate. Si mai ales, incearca singura cat mai des!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

D-aia e bine sa iti iei carnetul la 18 ani ca habar nu ai de pericole si pana sa iti dai seama de ele ajungi un bun sofer si stii sa le eviti



It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David


Mergi la inceput