Despre compania My Air ce stiti ??

Despre compania My Air ce stiti ?? | Autor: anda141

Link direct la acest mesaj

Am gasit niste oferte bune la My Air pentru la vara, ce stiti despre aceasta companie?? Sunt seriosi, respecta rezervarile, au intarzieri? Dupa o experienta foarte placuta cu wizzair, am capatat incredere in lowcost , dar despre my air nu stiu nimic. Orice informatie e binevenita. Multumesc.

Sa il ajutam pe Alexandru

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Eu am zburat cu My air ... au schimbat orarul zborului nu si data dar se poate intimpla si asta .... mai ales cind se schimba sezonul ... Noi am avut bilet cumparat din noiembrie - decembrie pt martie anul urmator .. pret bun .. Mie una mi.a convenit ca tb sa merg noaptea la Venezia ca fiu in avion la 6 dimineta cu schimbarea de ora a fost super comod ( mai pe la prinz ) ... Deci daca nu vrei sa il folosesti ca sa schimbi cu alt avion e indicat, in cazul in care pt tine zborul asta e o legatura cu alt avion sau tren poti avea surprize ...

Sa citesti bine conditiile , nu numai greutatea dar si cite valize poti avea ... sunt destul de stricti ca orice low cost de atfel ...

Chiar daca ei schimba data sau orarul si tie nu iti convine platesti penalizarea ca sa schimbi cu o alta data convenabila tie sau pierzi biletul daca renunti ... deci ... atentie ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihai33 spune:

Noi am zburat cu ei la Venetia si nu am avut nici o problema.

Mergi la inceput