Mamici de iulie-august 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 2
olguttza spune:
neatza!
tocmai ce-am venit si io din targ, fusei dupa un alt medical si la platit dari. martea viitoare ma prezant la comisie pt. prelungire de CM, incep deja sa am emotii. sper sa trecem cu bine de asta.
quote:
Originally posted by orchis
Tot pe acolo stau si eu ! As fi fericita sa va putem tine companie la o plimbarica!
ce mistooo!!! mai ales ca tu ai baietel, poate ne si-ncuscrim. keep in touch, oricum. (da pe unde pe giurgiului? io stau fix vis-a-vis de p-ta progresu)
quote:
Originally posted by Ioana75
Tizo, cam departe intr-adevar; poate imi iau masinuta pina la vara si ne intilnim in tineretului.
ar fi super sa ne vedem prin tineretului!! noi masina, oha, da poate pana atunci ne luam carnet , ca scoala o terminaram de cateva luni.
io-mi fac mea culpa, ca promisesem acu 2 sapt. ca pun filmuletzu de la ultima morfo pe net si nici acu n-am reusit... sa-mi fie rushinee!!!
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
Ce mai faceti cresteti? Zisei eu care cred ca am luat 2 kile intr_o saptamana!!!! Nu e vina mea mi_a facut sotul o prajitura suuuuper buna! O chestie traditionala din Venezuela, daca vreti va dau si voua reteta!! Sa nu fiu singura care ia proportii!!
Luna si mie mi_a venit patutul ieri! Nu pot sa ii fac poze acum ca nu l_am montat! Si nici nu prea am unde sa il montez pentru ca in camera lui bebe deocamdata am o bicicleta eliptica + o ditai chestia pentru sport...dee ma gandeam cu taica-su ca ne punem pe sport daca tot avem o camera libera...asta a durat cateva zile.. Si trebuie intai sa degajez camera!! Oricum patutul e suuuper alb lacuit imi mai lipseste salteaua!
Maama fetelor cate vorbe cu scosul copilului, iesitul mamei din curte , infasatul ... Imi pare bine ca sunt destul de departe de casa asa ca o sa pot sa fac cum imi convine , fara influente ca asa stiu eu ca e mai bine; ca asta nu se face, nu se zice nu se...
MADA 17+, cu
Poze de vacanta
AndraZ spune:
Ioana, am vazut ca tu ai bona. poti sa imi spui si mie cum ai gasit-o si de la ce varsta ai lasat-o pe Miruna cu bona?
Andra
22+
"Cere si ti se va da!"
nunta
mami si tati
albumul lui bb
mychydutza spune:
buna fetele! uau, am vazut ca am vecine si io nu stiam. olguttza si orchis si io tot pe giurgiului stau, mai precis pe Gazarului, imediat dupa intersectia cu giurgiului. ca sa vezi!!!!!!!!! ne vedem la vara in park..............la carol sau tineretului ca-s mai aproape...........
+19
mihaela
poze
monjum06 spune:
ha, ha, ha
eu scriam in capitolul vechi.
si eu stau langa Titan. subscriu si eu la intalnire in IOR.
Monica 26+ si mama lu'Gabi
Luna1 spune:
Mada abia astept sa-l vad. Noi pe al nostru l-am montat, ca suntem cu capul. Si al meu tot alb, mmmm. Eu vreau reteta dar doar daca nu se face greu.
Si noi ne facusem abonament la sala, super sala, cu piscina cu teren tenis etc, dar ce sa mai facem, doar piscina o mai folosim din cand in cand. Lasa ca ma duc dupa ce nasc, las cupii cu barbatu' si ies la agatat la sala.
Luna 20 sapt+ Cosmin 30 iulie 2001
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">uite cum cresc
Ioana75 spune:
otim, multumesc. Sa fie cum a promis taticul.
tizo, pai hai, pune mina si inscrie-te la examen! Stii ca dupa n luni scoala nu mai e valabila si trebuie sa repeti ore ca sa intri in examen, da?
Andra, bona am cautat prin cunostinte; am fost si la o agentie dar nu ne-au placut bonele de acolo. Bona actuala am gasit-o punindu-mi status pe YM. Eu am f multi fosti colegi in lista, si am primit recomandari de la citiva. Miruna a stat cu bona de la 7 la 14 luni, apoi de la 14 la 19 la gradinita, iar acum revenim la bona pentru o perioada, urimind sa continuam cu alta gradinita peste citeva luni (gradi actuala, Acorns, mi-a scos peri albi).
Maaaai, nu ma mai joc! Eu imi caut vecina in Vitan si voi va gasiti in Giurgiului? Sa vad unde e, poate ma mut si eu acolo.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
X-ray spune:
milly unde ai disparut?vecine sau nu suntem singurele din arad....poate o "punem"si noi de o intalnire....daca nu ma duc la timi peste otim si noni care nu mai da nici un semn de viatza....
alina 22+ cu bb Elisa
olguttza spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
buna fetele! uau, am vazut ca am vecine si io nu stiam. olguttza si orchis si io tot pe giurgiului stau, mai precis pe Gazarului, imediat dupa intersectia cu giurgiului. ca sa vezi!!!!!!!!! ne vedem la vara in park..............la carol sau tineretului ca-s mai aproape...........
mihaela, strangem gashca!!!
tizo, dupe 12 luni nu mai e valabila scoala. naspa e ca mai e un pic si ne expira cazierele. sper ca sapt. asta sa apucam sa ne depunem dosarele, macar de as ajunge la traseu pana la 7 luni. da pan-acolo, ma mananca sala...
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">23+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...