Mamici de iulie-august 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

otim, sa stii ca nici pentru mine sarcina nu e perioada cea mai frumoasa a vietii (mi se pare foarte stresant), dar pentru ca imi doresc copii, trec si prin asta, ce sa fac.
Simo, nu iti spunem ca te invidiem la modul pozitiv, pentru ca tu stii deja asta. Cred ca o sa o duci imparateste, zi-i lui soacra-ta din partea noastra.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

fetele daca aveti probleme cu hemoroizii (morometzii cum le zic eu) dati-va in fiecare seara cu miere de albine, de preferat zaharisita si incearcatzi sa bagatzi si inauntru. inca un sfat: daca avetzi rude la tara faceti o alifie din : untura porc+flori de coditza soricelului+frunze de zmeura. eu am avut 2, unu mare si unu mik. am scapat de amandoi cu miere si alifia aia cam intr-o luna fara aste medicamente. oricum daca nu putetzi face alifia folositzi cu incredere mierea. eu asa am scapat de ei. bafta

+19
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Simo78 - si la ce ora ai sa-ti bei cafeaua de poimaine incolo , nu de alta dar sa ne reglam si noi ceasurile ( cele din Romania ) sa stim la cat avem trezirea , doar o ne bem cafeaua impreuna ??? nu ????
Si de la noi multe si drum bun . Sa va simtiti bine , pentru ca cred ca asta va fi ultima voastra vacanta oarecum in doi , ca doar vine bebe Matei si sigur nu va mai fi la fel ...

21 saptamani Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Eu cred ca explodez in milioane de bucatele !!!!!!!!

Imi pare rau ca incep asa dar nu stiu daca pot sa incep sa plang sau sa urlu mai tare..... la medic m-au lasat toate puterile si mai ales ca nici ala nu stia prea multe din cate mi-am dat seama, deci sa-mi zica daca HERPES VIRUS de la ochiul drept este periculoas pentru bebe. Imi vine sa ma arunc de la etaj.
Va rog sa-mi spuneti ceva de bine ca sa nu o iau razana.....de tot.
Nici de scris nu sunt capabila.... scuze.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

samadhi ...virusul de herpes este periculos la bebe NUMAI ala genital daca ai in momentul nasterii si daca nasterea este pe cale vaginala. Stai linistita.

maine..........

Simona 21+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2006 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza burtici! Azi am lenevit in pat cu asta mik din burtik si am conversat umpik sa ne cunoastem mai bine! Trebuie sa se invete cu noul nume, ca saracutza numai David auzea pana acum. Inca mai suntem in cautari cu al doilea nume. Parca nici unul nu mi se pare destul de bun pt FATA MEA!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

SIMO sper sa fie asa cum zici tu si sa nu aduca malformatii, sau alte surprize ca nu am nevoie...... am sa merg azi la medicul meu ginecolog la ora 13 dar pana atunci mi se pare o vesnicie....... sper sa fie totul okay ! Dr de ochi mi-a spus ca poate dura si 2 sapt. mi-a dat el un unguent dar a zis sa vorbesc intai cu medicul meu ginecolog asa ca stau si caut informatii la google dar nu prea scrie nimic in cazul sarcinii daca il ai....asa ceva.
Sper sa nu fie periculos pentru bebe, atata imi doresc.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

samadhi stai linistita si nu te stresa ca ii faci rau lui bb. Si eu iti spun ca si Simo, ca nu trebuie sa iti faci griji decat daca herpesul e genital. Iti spun din experienta, pt ca si eu am avut un herpes la coltul gurii pt prima oara in viata mea in sarcina asta, si m=am documentat pt ma panicasem si eu!

22+ Maria

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

shamadi asa cum zicea simo , herpesul e periculos daca e vaginal si DACA E ACTIV( ERUPE) IN MOMENTUL NASTERII. eu am vaginal si dr mi-a zis ca daca erupe in timpu sarcinii sau la nastere o sa fac cezariana( ceea ce eu si vreau). asa ca nu te impacienta!

+19
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

samadhi, simo are dreptate HSV (herpes simplex viral) este periculos pentru bebe doar daca e genital, daca e activ in momentul nasterii si daca nasterea e naturala.

cu aceasta ocazie, intreb si eu fetele pricepute in ale medicinii: daca am HSV IgG pozitiv, cand se face analiza in preajma nasterii ca sa fie siguri ca nu e activ atunci? si in cazul in care e activ, se face cezariana? sau se face perfuzie cu antibiotic la mamica in timpul nasterii?

Aylin, 19+

Mergi la inceput