***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Gata...mi-am facut un alt cont si calculez acolo

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am mai impins o comanda de 80 euro mi-am luat si eu adidasi de la puma si am aplicat codul cu setul verde care vi l-am dat mai sus...abia astept sa vad ce e

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Nushulica 28533 a mers si in contul meu, in sfarsit

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by felicia74

Nushulica 28533 a mers si in contul meu, in sfarsit

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

super...ma bucur eu tot mai caut

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Doamne, va citesc si ma crucesc! Cat curaj aveti! Cum lansati o comanda dupa alta... Pai si la reducerile din vara ce mai comandati?! Ma lasati singura, atunci?!

Pana acum, am primit drept cadou 2 seturi plasticoase, setul de canutze si setul de tacamuri si vreau sa va spun ca nu merita 5-6 euro cat platiti pt ele...sau pt orice cadou in general. Parerea mea! Astept rosiile.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Eu am primit setul de genti verzi (sac vert amande) care merita 5-6 euro,dupa parerea mea.

Pilota aia subtire ar merge la un picnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

mey claujuro, la 70.000 kilu de rosii poti sa astepti mult shi bine!!!!
ia sa vedem, eu am 3 cadouri:
paturica oranj (inhatata de sot care a declarat-o super buna, calduroasa si usoara)
set genti verzi- aia mare e bestiala, pt weekend in deplasare incap haine pt 2 persoane)
set genti roz... imi plac toate, mai ales gentutele verzi, chiar le-am folosit cu succes. Pentru astea am platit cca 30 eur (3 comenzi, taxe transport, frais de traitement am calculat eu vreo 30 eur). Sincer, isi fac banii...

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

am primit si eu pilota aia subtire mie nu-mi place dar sotului meu da...s-o ducem la tara

sper ca celelate cadouri sa fie ok

clau dau comenzi una dupa alta ca imi mai aduc aminte ca-mi trebuie cate ceva si mi-e frica sa nu cumva sa se termine pana vor fi reducei la vara...eu prefer sa-mi iau acum decat la vara sa nu mai gasesc marimea mea sau culoarea care imi place....oricum comenzile mele 9 in total pana acum , in afara de 2 care au trecut de 150 euro celelalte sunt sub 100...sunt inca in grafic sa zic asa...de acum nu mai am ce comanda

INGRID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu mai bien de mine ca nu vin comenzile? Ce sa ma mai incurc in cadouri si sa ma gandesc daca merita sau nu? Asa pot doar sa mi le imaginez.
Fac si eu haz de necaz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

O parere,va rog.Pantalonii astia sunt cu talie normala sau joasa?

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324104983&documentid=201206&categoryid=27535596&single=&hasNext=1&hasPrev=1

Mergi la inceput