***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

mai, de fapt eu sunt suparata ca imi tin banii blocati si ca nu am nimerit masurile...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

eu sunt suparata pe redoute...
ce poarta baieteii francezi vara???? sandale de fete????
2 perechi de sandale mari shi late, nimik nr 20, ar mai fi ceva pe la fetite, da' de 30 euroi iau de la fabricuta gasita de claujuro 2 perechi....

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Oare mesajele mele nu apar?!?? Offfff...

Claudia, te rog mult, raspunde-mi, daca vezi ce intrebare am postat...asta-i deja al treilea mesaj...sper sa nu scriu aici in van :-((((((

Mergi la inceput

Da, in materie de incaltaminte copii, destul de slabutza oferta, plus ca unele sunt cam scumpe.

Io ma intreb daca de pe acum ati epuizat cam tot ce se putea cumpara, ce faceti pana in iulie-august cand baga oferta de toamna???

Acum mi-am dat seama..daca nu voi fi acasa la reduceri? Poate ma prind pe la mare cu copiii sau in vre-o tabara?! Internet cafe scrie pe mine...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Phuuuiii am reusit sa ansamblez tricicleta..bai nene dar era bucatzita rau, mi-au mai ramas 2 suruburi pe afara..sper sa nu se dezintegreze

Acum trebuie sa fug la dentist, mama cat o sa am de recuperat cand ma intorc...ca ati scris nu gluma

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Madau cand vii sa ne zici: esti multumita de tricicleta?
Mie deja cea de pe LR imi cam face cu ochiul

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eli30

Oare mesajele mele nu apar?!?? Offfff...

Claudia, te rog mult, raspunde-mi, daca vezi ce intrebare am postat...asta-i deja al treilea mesaj...sper sa nu scriu aici in van :-((((((

Eli

Acum am vazut mesajul, probabil apare intercalat, mult in urma si nu mai reiau paginile trecute... Despre ce e vb??? Oricum, puteai sa-mi trimiti si PM.. Pe bara de sus din mesajul meu scrie cu rosu, PM...da clik acolo si scrie-mi...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eli30 spune:

Claudia, am incercat sa-ti trimit PM si uite ce-mi zice..."Scuze, claujro nu accepta mesaje private"...

Te intrebam de trench-ul rosu pe care-l ai de vanzare...daca e foarte mare? Eu port aici 42-44 aprox. dar cu masurile LR (care am inteles ca-s mai mari) nu stiu daca mi s-ar potrivi... Imi poti da niste marimi aproximative? Cat e de larg, lung etc...(poate o sa zici tu...da' flori nu vrei:-)))))) M-ar tenta sa-l cumpar...doar sa nu fie maree.

Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna231 spune:

Fetelor mi-a venit si mie comanda din 14 martie.
Produsele sunt urmatoarele:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324095354&DocumentID=414707
gri, marimea 38 - material nu f plin dar e ok totusi
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324103670&DocumentID=201206
in dungi(mov si maro) marimea 38, este subtire, mohair cred, se poate purta acum, imi chiar place
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324104616&DocumentID=201206
marimea XL pe gri, e f ok materialul
http://www.laredoute.fr/Search/EA_Search.aspx?SearchHeader=+Le+chino+entrejambe+80+cm
pantaloni, pe negru, marimea 38...imi sunt extrem de mari :( altfel materialul e ok destul de grosut. Eu am gresit pt ca acum vad poza si modelul este larg pe picior dar oricum mie imi sunt f mari si in talie.
http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324066517&DocumentID=321407
marimea 36 tot gri, fff ok, maerialul este plin, vine f bine si are si dublura peste piept.
Am primit cadou niste prosoape(albe si albastre) si o geanta maro(miroase groaznic si cerd ca e cea din setul acela cu ceas_geanta+portmoneu).
Sper sa va vina cat mai curand comenzile,
Va pup,
Ioana.

Mergi la inceput

E o eroare, chiar mai devreme am primit un PM cu o reteta .
Eu stau in Dr. Taberei, tu? Ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa-l vezi. Si eu tot 42-44 port (am 1.67 si 70 kg- inainte de LR- acum nu m-am mai cantarit in ultima vreme) dar ziceam si mai devreme, cred ca am slabit din cauza stresului cauzat de LR pt ca imi e mare, nu se aseaza bine...Acum sunt f pe fuga, plec pana la Metro si apoi la Ikea...revin pe la 22.00 si il masor si pe el (trenchiul) si pe mine sa vezi exact daca te incadrezi tu sau alte eventuale doritoare...

Revin! Scuze pt graba! Si activeaza-ti si tu in profilul personal optiunea de a primi mesaje private, sa nu monopolizam discutia pe aici.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput