***LA REDOUTE(13)***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Mai fetelor, oare la reducerile din vara mai baga astia produse noi pe LR? Ca acum nu mai vad nimic interesant .

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Lavi, da, ai dreptate...vreau sa fac o sg comanda (si mai dau si bani de-acas )...deci logic ar fi sa nu mai platesc transport, asa-i? dar oare pot aplica vreun cod de cadou? (nebunii au idei putine da' fixe).

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai eu observ ca baga din cand in cand produse noi de primavara-vara si mai schimba reducerile la cele existente (ba cresc, ba scad).

Cred ca in perioada reducerilor de vara vor incepe sa bage colectia de toamna-iarna.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lavi02

Pai eu observ ca baga din cand in cand produse noi de primavara-vara si mai schimba reducerile la cele existente (ba cresc, ba scad).

Cred ca in perioada reducerilor de vara vor incepe sa bage colectia de toamna-iarna.

care toamna - iarna ??/ 2006???

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Tocmai am intrat si eu pe aubaines, la pantaloni si parca sunt mai multe reduceri...sau nu le-am bagat eu de seama pana acum

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Feli, penultima fustita data de tine si-a comandat-o cineva si a zis ca in realitate e naspa.

Eu am fost ieri la Z dupa haine de vara cu gand de shopping mare si terapeutic si m-am intors cu o carte de la Diverta ca nu mi-a placut nimic, unele mi s-au parut cusute prost, cu ate, parca nu era asa la Z. De preturi ce sa mai zic, cel mai tare ma deprima cand vad pe etichete un pret in euro si altul binisor mai mare, in lei. Ca doar romanii-s mai bogati

Asa ca o sa mai comand de pe LR pt fetite haine de vara, dar intai sa vad rezolvata prima comanda, respectiv pachetele primite.

Mergi la inceput

Feli draga... Mateea are ffff multe haine cumparate din afara. Mai are un pic si cumpar alt sifonier. Eu ma gandeam la ceva deosebit, ca haine de purtat are. Si ea poarta mai mult salopetele si pantalonasi... fuste mai dupa 2 ani ... asa ca nu are rost sa ii cumpar de pe acuma... ca se demodeaza.
Si inca ceva, sper sa nu supar pe nimeni... mie imi plac copilasii imbracati in hainute adecvate varstei lor... nu vreau fusta si taior de pe acum... mi se pare ca o maturizeaza inainte de vreme. Vreau hainute deosebite de bebelus- copilas de 2 ani.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Am luat si eu siropul indian. Matei l-a inghitit cu strambaturi, Mara a vomat de la el... Cum sa fac sa nu se mai repete? Adevarul ca e groaznic la gust...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput