Copenhaga

Copenhaga | Autor: mariamunteanu

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi spuneti cu ce mijloc de transport in comun pot sa ajung de la aeroport pana in centru, mai exact pana la Raadhuspladsen. Va multumesc,
maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Din aeroport cobori imediat intr-o statie de tren( urmaresti semnul cu til Kobenhavn, pt ca e iesire separata catre peronul care duce spre Copenhaga si peronul in sensul invers), vei lua un tren care este rapid care te va duce pina in centrul Copenhagei, nu m-ai tin minte exact ce tren este, dar dc intrebi la bilete sau chiar pe peron, vei afla cu siguranta trenul, dupa cate imi amintesc sunt din 15 in 15 minute trenuri catre Copenhaga sau care trec prin Copenhaga.
Bilete poti cumpara de la chioscurile din aeroport sau au un gen de tonomate de bilete.
Nu uita sa-l compostez inainte de a urca, imediat cum pleci din statie iti cere un controlor biletul, in trenuri nu ai unde sa compostezi, pe cand in autobuze da.
Din gara Copenhagei ajungi pe jos destul de rapid in Raadhuspladsen, acolo e primaria.
Nu stiu sigur daca ai autobuz din aeroport catre centru, mai convenabil este cu trenul de care iti ziceam nu faci mai mult de 10-15 minute.
Daca ai nelamuriri, sau te ratacesti nu ezita sa intrebi, oameni sunt tare draguti si te ajuta cu informatii dc ai nevoie.
Toti vb bine engleza.
Succes si calatorie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

PatriciaR, multumesc pt sfaturi ! Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare ! Am si eu 2 baieti de aproape 2 ani, dar plec cateva zile fara ei la Copenhaga. Deja mi-e dor de ei si abia maine plec.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaR spune:

Cu mare placere Maria!
Si tie sa-ti traiasca baietii.
Sa ai o minivacanta pe cinste!

Mergi la inceput