Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!
Raspunsuri - Pagina 25
bertha spune:
Lorena, multumesc mult pt sfaturi!
Cam asa gandeam si eu, ca maestra in vomitat in toate excursiile cu autocarul pe care le-am facut. Ieri a stat chiar in mijloc (in spate, clar) si a vomiatat saracutul in jet printre scaunele din fata, pana pe schimbatorul de viteze, scuze pt descriere, dar vroiam sa subliniez ca ieri chiar nu s-a zbuciumat deloc, spre deosebire de alte dati. Cum am spus, chiar e prima data cand varsa in masina, de altfel el nu a vomitat in general, nici nu stia mititelul ce-i aia, am discutat apoi f mult pe tema asta, ii era frica sa nu-l cert, nu stiu de unde i-a venit ideea asta. Acum a inteles ca burtica mai respinge cateodata ce nu-i place si e multumit ca "si oamenii mari vomita"
Si sa stii ca la mine nici acum nu s-a definitivat treaba cu urechea interna![]()
Abia astept sa vedem pozele, cred ca in curand o sa-i cumparati un acvariu.
Darius vrea de mult acvariu, i-am promis ca o sa-i luam cand o sa avem casa noastra in Bucuresti.
Pupici tuturor!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alic spune:
quote:
Originally posted by Liana30
alic te ajut eu cu cea mai mare placere..vad ca nu ai PM activat ..daca ai mesenger intra si vorbim acolo..cata_lina132001..
zuzoooooooooooo am ajuns acasa!!!!
va pupacesc pe toateee
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Liana30
, multumesc anticipat; abia acum am intrat si am vazut mesajul tau; miercuri ma pot interesa ce costuri si modalitati trebuie indeplinite; pana atunci, insa, te-am introdus in lista de mess, asa ca vorbim acolo;ALICe

camelia72 spune:
Salutare!
Ce mai fac oltencele?Se pare ca ati cam plecat in concedii ca-i slaba miscarea pe aici!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
annita72 spune:

Camelia, n-am plecat inca... Mai am o saptamana, da' am intrat deja in agitatia aia de dinainte de concediu ![]()
Si copiii, de-abia asteapta... Speram totusi sa nu fie vremea fff urata, dupa cum se anunta![]()
Lorena, ma bucur ca ati avut o vacanta frumoasa, Andreea, sper sa fie si la voi la fel

Liana30 spune:
va pup si io pe toateeee,,
slaba miscare..
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
camelia72 spune:
La multi ani tuturor Mariilor si Marinilor,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de toti cei dragi!
Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
lorena_andreianu spune:
Da... slabut pe aici...
Eu am tot intrat dar daca n-a mai scris nimeni...
LA MULTI ANI pentru ieri Mariutelor! Eu n-am decat pe sora mea (si daca va fi fata ce am in burta, tot Maria
) deci ieri am somat de-a dreptul.
Cum a fost zi libera la toata lumea, am iesit la cumparaturi in gasca, ca au fost cateva centre comerciale deschise si am luat mobila. Da da, suntem in redecorari, mai precis in reorganizari... mai strangem randurile un pic, ca nu sunt sanse sa ne mutam asa iute...![]()
In rest, toate bune. Bebe se face simtit... incerc sa-mi fac programare pt sapt viitoare la dr. Daca nu, ramane pe 28. Eco peste o luna abia... cand speram sa aflam ce va fi.
Avem dileme mari cu nume de baiat si tind sa vreau fata... sunt indecisa rau... mai rau ca fiu-meu care e balanta!
Cel mic (sau cel mare de acum?!) incepe gradi pe 30. Alte emotii! El nu, eu! Sper sa fie totul bine si sa nu-i fie prea greu cu trezitul. De regula se scoala la 10 dimineata...
Mai avem 2 sapt de pregatire. Daca nu, pe loc atunci...
M-am tot laudat ca pun si poze noi... poate ma mobilizez intr-o zi. Va voi anunta, evident.
Va pup pe toate!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani
Liana30 spune:
"La multi ani Mariilor de ieri!!!"
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
deeapui spune:
S-ar parea ca toata lumea e plecata in concediu! Eu anunt ca de luna asta am unda verde la bebe 2..sa vedem cat de repede se prinde...
Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2
lorena_andreianu spune:
Deea, tinem pumnii?! facem galerie?!
Eu nu sunt plecata pe nicaieri. Pe acasa. Avem o vreme fetelor... din iunie n-am vazut 3 zile legate de soare... am ajuns sa port pulovere de iarna afara... Ieri am avut 17 grade. Pe seara si-a scos soarele nasul din nori, dar degeaba. Azi-noapte iar a plouat... ![]()
Sunt f deprimata...
Altfel, astept sa treaca sapt asta. Sapt viitoare prima zi de gradi si vizita la doctor. Numai evenimente!
Va pup pe toate, oriunde ati fi!
Mitza
cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)
Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani