Oltenceleeee...adunareaaa...(22) !!!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Multumesc mult pt. urari ,noi nu am mai intrat de ceva vreme pe aici,am fugit de cuptorul din Craiova spre zone mai racoroase!
Davidutza,La multi ani si tot binele din lume!
Zozela,felicitari,sarcina usoara si un bb sanatos!
Acum trebuie sa-mi scot picii prin parc,nu mai am scapare,asa ca va las si aveti grija ca iar se anunta canicula...!
Va pe toate!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Zozela, am cautat un internet prin toata marea numai ca sa vad ce ati facut la Dr !!! FELICITARI PENTRU MAZARICHE !!!

Deea, Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

felicitariiiiiiiiiiiiiiiiii zuzoooooooooooooo
il pupacesc pe Dan ca teaba bunaaaa a facut..
fatoooooo io acu aflai ..baga vara net si intrai sa vaz noutatile..uratooooo
moamaaaaa ce ma bucur abia astept sa ajung acasa sa-ti vaz buroaia..
pupiiiiciiiii
va pup pe toate ..io-s tot in concediu..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Bai voi ma faceti sa plang!! Ce v-a venit?!
Deea tu in loc sa te ocupi de..stii tu ce()..ma pandesti pe mine?!Te de 1000X si va astept acasa 4!!
Iar Liana.. Te mananca-n sa intrii pe net!!Io te sun zilnic(si de mai multe ori/zi) sa-ti zic iooo..personal..si tuuu!!!

Ela.. in 6 sapt.si 3 zile!!

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Coucou les filles!

Ce de vesti! Zozela, felicitari! sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vacanta placuta celor care plecati.

Am revenit din vacanta. O saptamana tare agitata. Vreme ca la Maneca... ne-a plouat, a fost vant, frigut, dar si zile cu soare. Toate amestecate.

Ne-am intors sambata seara, nici n-am desfacut bagajele... Azi de dimineata a plecat fratele meu. Nici pozele nu le-am descarcat...

Oricum, ma bucur ca am avut cateva zile fara stres si ca am putut sa ne balacim cat de cat.

O sa va pun si poze cat de curand.

Eu sunt bine, cam obosita... ca am vizitat f mult. Bebe incepe sa se faca simtit de vreo 2 zile.

Va pup! si mai apar.

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare!

Liana, aparusi!

Lorena, bine ai revenit, cu forte proaspete! Sper ca esti bine si bebe nu-ti da prea mult de furca... Bebele mare ce mai face? Cum v-ati inteles in concediu, ca eu nu stiu cum o sa ma descurc cu mica "amfibie" (adica Tudor)

Camelia, pe unde mai sunteti? Unde v-ati ascuns de caldura?

Andreea, nu mai zici nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

buna fetelor!
apelez in principal la craiovence; am nevoie sa-mi scot diploma de licenta si dosarul de la facultatea de stiinte economice din Craiova; pentru ca drumul e lung si obositor pana acolo, m-am gandit ca poate voi gasi pe cineva dintr voi care m-ar putea ajuta; binenteles ca va fi nevoie de o procura si trebuie sa ma interesez de costurile pentru scoaterea dosarului si a diplomei; si binenteles de mare atentie cu actele, fiindca sunt originale
daca e cineva dispus, astept un semn!
multumesc!

ALICe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alic te ajut eu cu cea mai mare placere..vad ca nu ai PM activat ..daca ai mesenger intra si vorbim acolo..cata_lina132001..
zuzoooooooooooo am ajuns acasa!!!!
va pupacesc pe toateee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Si eu repede-repede: am citit mereu, da' timp de scris ioc. Maine plecam la mare, l-am luat ieri si pe Darius din Craiova, nu i-a priit deloc drumul, a vomitat saracutul in masina, nu stiu de ce, ca niciodata n-a avut probleme cu masina, chiar ma miram ce burtica super are, eu fiind mai sensibila pe partea asta. S-a si speriat mititelul, pt ca nu stia ce i se intampla, mi-a zis sa nu-l cert ca nu stie ce a facut. Acum e bine, mananca f bine, ca de obicei, sper sa fie un episod trecator.

Pupici tuturor!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Bertha, vacanta placuta la mare.

Nasol cu Darius ca are probleme cu transportul... zic asta ca si eu inca sufar de aceeasi treaba si vb aia, sunt cal batran...

Din pacate chiar in afara de un tratament de moment nu ai ce face. Cu emetiral, metoclopramid (nu stiu daca e voie asa mic) sau cocculine (bobitele alea homeopatice care la mine merg f bine). Altfel, stat pe mijloc in spate si sa se uite drept, in zare. Vedeti voi, numarati masini, avioane, pasari... Nu citit carti sau desenat, adica cu ochii in jos.

Eu la drum lung mai foloseam metoda "culcatului", adica pe spate dar cu stomacul la orizontala, cu picioarele adunate si sprijinite pe scaunul din fata... sper ca ma fac inteleasa.

Acum stau in fata si e mai bine...

Stiu ca toata problema tine de echilibru si ceva cu urechea interna, care se definitiveaza pe la 3 anisori... deci cam pe acum...

Annita, ca ma intrebai. In vacanta a fost f bine cu cel mic. A fost si fratele meu cu noi, deci a avut rasfat la max din partea unchiuletului, care si el a avut rabdare si s-au jucat impreuna, s-au calarit, o sa va pun poze, sper curand, sa vedeti ce bine a fost.

O singura data a facut mutre, cand am fost la un acvariu si am stat, am stat, pana ne-au dat aia afara, ca se inchidea si fiu-meu nu se mai satura de pesti... I s-a casunat lui... Adevarul este ca a fost super!

Cam astea cu noi.

Va pup pe toate!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput