*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Gata fetele, am terminat si noi, e 5 30 dimineata si nu pot dormi de mirosul de palux din camera....de o saptamana aerisim...cum o iesi???
PS: Azi schimbam saptamana si facem o cifra rotunda!!!

30+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Chiqui, eu chiar azi voiam sa-ti fac apel, ca nu stiam unde ai disparut!

Felicitari pentru schimbat saptamana si prefixul . Eu abia duminica schimb, dar abia astept! Parca atat am stat la astea cu 2...

Ce mai povestesti tu la capitolul dureri, plictiseala, kilograme si etc?

(Scriu tot in mesajul asta: Carstea, , esti draguta si prompta! Scuzele acceptate! Nu ma suparasem de botez, si oricum nu esti singura! Noi sa fim sanatoase!)

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Buna dimineata burticutzelor!

Liliana +35 cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Neatza fetelor ...

Ce bine ca nu mai sunt singura pe-aici....

Eu sunt in eliberat biroul, etajera, etc...

Si apoi astept sa plece sotul ca sa le dau la o parte.... sa fie eliberat cand vin aia de la mobila...Iau insa o pauza acum ca se trezeste sotul sa se pregateasca de servciiu si nu vreau sa aibe vreo banuiala

Chiqui... si eu ma intrebam ce-i cu tine!!! Ma bucur ca ne-ai salutat!!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

pepsiMs, oricum cred ca ori trebuie sa gasesc pe cineva care sta in Canada sa mi-o cumpere , sau poate o au si in Germania?Ca pleaca sotul in Mai, dar oricum nu stiu dc are timp de cautari, ca stii cum sunt barbatii!Referitor la nastere, i-am spus lui asta mica ca nu-i dau voie sa iasa inca, ce e dupa ea?Cine e mama?Trebuie sa invete sa asculte!
andradap Ce smechera esti!Tu oricum esti matinala, nu cred sa se prinda, oricum iti tin pumnii!

Pozele mele

Mergi la inceput

Lilky... pai nu sa se prinda din cauza ca m-am trezit prea devreme... dar sa nu i se para dubios ca eliberez etajera si biroul de calculator!!!

Si...DA sunt SMECHERA...si de-abia astept sa se faca un pic maricel si fi-su si sa ne tinem de SMECHERELI amandoi

AM UITAT SA VA ZIC ASEARA:

AM fost la maica-mea la spital... si trei doamne (fara sa stie una de alta) mi-au zis ca AM BURTA CAM mica pt. o sarcina la termen!!! Si cica... mai mult de 2 saptamani NU-MI DAU . Cica am burta prea jos... Si una chiar mi-a zis "In mai ar trebui??? Aaaah pai tu nu cred ca treci de 15 aprilie!!!" Am incercat eu sa-i explic ca nu e cazul sa ma entuziasemeze degeaba ca asa o am eu JOS si ca intr-adevar totul e jos la mine (ca sunt scunda ... asta ca gluma evident) dar NIMIK!!! Apoi cand am auzit-o si pe-a doua si pe-a treia ca imi zic asa.... recunosc ca m-am cam entuziasmat!!!! Oooof... pun eu botu' la prostiile lor!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Da' ce mesteresti tu acolo, Andrada? Stiu ca era vorba de ceva mobila... Doar nu te-ai hotarat sa iei patut???

Cu burta jos sau sus, fii serioasa! Eu ti-am vazut pozele, dar a mea e si mai jos, ca asa e modelul, desi am 29+. Mai nimic nu pot face de burta...Mai au si japonezii astia toalete din alea de tre' sa stai pup...Mereu mi-e frica sa nu-l storcesc pe bebel...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

andradapMai cu chestia cu burtica jos nu e de glumit...Eu am avut-o jos de la inceput si am probleme de la inceput.Prietena mea, tot cu fetita o are sus si nu a avut nici o problema pana acum...Si oricum stiu ca se lasa burtica cu vre-o 2 sapt.inainte de nastere.
Babele astea le stiu pe toate.A venit mama pe la mine sapt.trecuta si-mi spunea:arati ca o femeie care mai are un pic si naste...I-am spun nu mai vb prostii, termenul e 7 Mai, asta ca sa ma duc ieri la doctor sa aflu nebunia aia, ca mai am un pic si nasc!
Iar tu cu Antoniu, cred ca o sa-i scoate-ti peri albi lui taticu!Si eu sper la fel cu Dienuta...

Pozele mele

Mergi la inceput

ELTEKA: AZI ne vine mobila de living (adik BIBLIOTECA...asta ne mai lipsea) si mobila pt. HOL... Iar sotul nu stie...si ma apuc eu sa eliberez toate cele...

NUMAI ca uite e ste 8 si el de-abia acum a intrat in baie... Si aia vin dupa 9... deci nu voi avea mult timp la dispozitie sa aranjez totul pana vin oamenii aia

LILKY, si la mine mi-a zis acum 2 sapt. la eco transvaginala ca am capul copilului "calare" pe col si ca preseaza... dar ca am colul lung si inchis DECI pana la urma tot eu sunt capu' rautatilor de nu vine o data Las' ca nu ma supar... sa vina cand o vrea el Poate pe 17 aprilie...ar fi super!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

andradapSi eu vreau tot pe 17 Aprilie :)!Ca de pe 19 Aprilie intru in sapt.38,ar fi perfect!

Pozele mele

Mergi la inceput