*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Buna fetelor

Nu va speriati in legatura cu prematuritatea de la 34 sapt. Eu am nascut la aproape 34 si nu a fost nicio problema. Iar acum ma rog sa trec de 32 de sapt.
Andrada, multumesc pt incurajari. Si mie, la prima sarcina mi-a spus o vecina ca mi s-a lasat burta pe la 31 sapt si la aproape 33 mi s-au rupt membranele...Observasem si eu ca s-a lasat fiindca aveam o salopeta si partea de sus (sub sani) devenise larga. Dar daca tu ai avut tot timpul burtica jos...este vorba de constitutia ta.
Eu simt in continuare presiune pe col si dureri de oase.Stau in pat si sper sa trec de 34 sapt - asa dintr-o ambitie personala.
In legatura cu ce mi-am dorit ... eu am vrut fetita cu disperare atat la prima sarcina cat si acum. Asta a fost motivul care m-a determinat sa fac al 2-lea copil. Poate va mai amintiti ca v-am scris cand am aflat ca voi mai avea inca un baiat...am plins o sapt in continuu S-a dus ultima mea sansa de a avea o fetita...Acum nu mai imi doresc decat sa fie sanatos si sa duc sarcina cat mai aproape de termen.
Va pup
Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

'neata!
Lilky si Ella74 sa stati cumintele in pat ca n-are nimeni voie sa nasca pana-n 15 Aprilie!
Chiqui ma bucur ca esti bine dar ai grija ca paluxul e destul de toxic!!
Diana de ce nu si o a treia sansa..... Eu n-am avut preferinte... la eco cand mi-a spus ca e baietel dr-ul a fost cam dezamagit ca n-am avut reactie insa pur si simplu mi-a fost indiferent! Sotul insa a vrut fetita asa ca data viitoare lucram pt fetita
Iau si eu diseara rezultatele la analize! Andrada sper sa termini cu mobila pana atunci Ai mare grija sa nu faci efort!!

cristina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Buna Burtici

Ieri am schimbat saptamana :32 cu plus
Asta dupa ultimul eco...maine ma duc iarsi la eco.Abia astept.
Nu am mai avut timp sa va citesc,dar cred ca si voi sunteti bine si aveti bebei grasunei ;
Eu inca am acelasi ritm la munca ,sarmanu bebe sta numai cu capul in jos.

poze
Iri +31 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Apropos de burtici joase,eu nu cred in asta,depinde de conformatie si ce reprezinta "jos" pentru unii.Eu in 42 de saptamani cu Iris tot sus parea

poze
Iri +32 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor... GATA am strans totul...acum astept sa vina oamenii

M-am chinuit ceva sa scot plinta de la parchet ca sa bag cablul de internet...ca dupa ce vor aseza biblioteca nu mai aveam cum sa umblam si sa fie treaba treaba

Diana... sa dea D-zeu sa treci de 34 si chiar inca 4 peste!!!

Acum va scriu de la calculatorul sotului din camera copilului (inca nu l-am evacuat de-aici si bine am facut ca acum nu mai aveam de pe ce sa va scriu )

Piticasgogosica... felicitari pentru ECO!!! Si... nici eu nu cred cu BURTIK dar.... asa bine mi-a parut cand mi-au zis 3 in aceeasi zi... Makr de nu ar fi adevart cu burta dar poate au ele gura pocita...

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza,

Am schimbat si noi saptamana .

Chiqui felicitari pentru noua saptamana. Ai grija cu paluxul.

Fetelor voi v-ati cumparat chilotei pentru dupa nastere??? De care? Trebuie unii speciali?
Azi ma duc si eu prin Obor sa ma uit ce pot sa iau de acolo. Oare gasesc si goblenuri???

Mica 33 Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Multumim ralucami pentru carte. Am sa o descarc si eu!
Androix multumesc de lamurire! Ma duc sa-mi fac cererea pentru salariu suplimentar!
Ma uit pe forum si vad ca sunteti foarte matinale, dar si pasari de noapte! cum rezistati asa?!
Fetelor descarc cartea si cand deschid fie nu e nimic, fie e eroare! Voi a-ti reusit?????
Alina-Mirela 27+ cu MARIA
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

Ia sa scriu si eu din aduceri aminte, ca aveti o logoree...:)))

Ralucami, multumim pentru carte.
Miniuta, tu mai spune ce zice moasa ca prinde bine. De aia ne adunaram aici ca sa povestim...:)
Lilky, nu cred ca te consoleaza cu ceva dar eu la Maria avea contractii mai dese de 1 pe ora de prin luna a sasea si cand m-am dus in saptamana 38 la cezariana radea doctorul de mine "pai tu esti intr-o contractie continua!" (aha, deci asta era!...). Asa ca poate sa mai stea bebe in burtica, numa' ca tu trebuie sa stai in pat.
Andrada, eu avusei din prima burta jos, nu se pune...:))))
Si la prima si la a doua sarcina...:)

Vad ca vorbiti de ce voiati si ec a iesit. Io pe Maria n-as da-o pe 5 baieti...:)))...Drept e ca si ea e baietzoasa, zici ca e baietel din ala care sparge geamurile cu prastia tot timpul .
La prima sarcina n-am avut pretentii, ce o fi sa fie sanatos. La samburica eu chiar mi-am dorit fata, sa aiba Mariutza cu cine sa se joace...:)))
Drept e ca am doi nepotei, doi finuti pe care i-am botezat, asa ca daca o sa se stranga toti nu o sa duc dorul baieteilor...:)

O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata si de la mine!
Ne-am trezit si noi pe la 5 jumate, dar am stat in pat pana la 6, am facut cafeluta pt tati si apoi am mai motaint un pic pana pe la 7 jumate.
Am pus niste rufe la spalat, acu tre sa merg sa le intind, am pus de o supica de galuste, ca pe la amiaza o sa ma duc la verisoara mea, care tocmai a nascut si a lasat-o acasa si sa ii duc si ei niste supica (mai ales ca are cezariana, nu cred ca prea poate sa isi faca de mancare)...am reparat si centrala, ca se stricase....si uite asa...

diana 32+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai fetelor ca eu ma apuc de un nou capitol! O lasam pe Andrada sa lucreze la mobila! Dar vezi sa nu faci tu efort, lasa muncitorii, ca de aia ii platesti!

diana 32+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput