*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

miniuta esti tare figura. Imi si imaginez cum povestea tot ce e mai grav si critic. PAi e obligatoriu sa stai sa o asculti vorbind numai aiureli? Eu as pleca. Pai cu ce te ajuta? Asa mai bine asculti toate prietenele si tot acolo esti.
Eu sincer in ultima vreme am avut parte doar de incurajari din partea prietenelor care au nascut si mi-am mai revenit din ganduri si vise aiurea. Conteaza foarte mult.Dar pana nu demult toate ma speriau.
Andrada, asa e noi ne-am cam obisnuit sa fie mititei puiutii dar se pare ca nu e chiar asa.Ei chiar cresc acolo si normal ca nu mai au loc. Sotul meu cand a vazut cum misca m-a intrebat daca trec de luna aprilie, ca el nu crede ca mai are chef sa stea bebe in burtica, dupa cum se manifesta.

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Sper ca si al meu creste bine in burtica pentru ca burta mea e tot mai mare si mai grea de la saptamana la saptamana. Voi cu cate kg in plus va mai laudati? Chiar ne ingrasam mult spre final? Mie nu mi se pare. De o luna de cand stau acasa abia am luat 1kg in plus, adica mai mult ce a crescut bebele.

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Bebeta... ce bine ca NU-mi trebuie pt. BEBE nimik de imbracat!!! Mi-au dat si lacrimile de bucurie Iar pt mine asta este accept camasile lor... NORMAL... ceva in minus la BAGAJ MERSI MUUULT!!!!

Miniuta... NU poti sa INTORCI spatele si sa pleci??? Este OBLIGATORIU s-o asculti???

Da.. .chiar BABY COMFORT nu au si magazine??? Eu am vazut cateva produse de la EI la BABY EXPO... dar as prefera sa le mai vad o data LIVE inainte de a le trece pe lista de cumparaturi pt. sot... Parca il si vad saracu'... ca se duce cu lista de CODURI PRODUSE... la fix...

Ancamari...apropos de dimensiuni... Eu m-am masurat ieri... si am vazut ca am in TALIE (ma rog...de fapt in BURTA... acolo unde este ea cel mai PROEMINENTA) 94 cm... adik la fel ca acum 2 saptamani!!! Oare cum e posibil asa ceva... avand in vedere ca eu observ clar ca s-a tuguiat in fata la greu fata de acum 2 sapt.

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

bebeta, andradapBABYCOMFORT:Showroomul de prezentare si desfacere, unde puteti
viziona si achizitiona direct produsele dorite este: str POPA NAN,nr 82, in incinta fabricii SINATEX ( punct de
reper facultatea Hiperyon de pe str Calea Calarasilor).Eu le-am vazut pe viu la targ, de asta m-am hotarat ce sa iau.
Intreba cineva de Ikea, este chiar in incinta cu Carrefour Baneasa, Brico Store si ce mai e pe acolo.Adresa exacta este:Sos.Bucuresti Ploiesti, nr.42A. Program L-Sambata:10-22.00;Duminica 10-18.00

Liliana 34+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, andradap,Alyna24, florina, dianalaura, alynta27, Vali5, cristinamaria, Mamibiutza, DidiAlex va multumesc pt incurajari si vorbele frumoase.
Din pacate M iar nu e bine si-mi vine sa ma spanzur caci NU STIU ce are copilul asta. Taman cand ziceam ca e ok, a reinceput cu scaune moi si varsaturi. La analize nu iesit nici un virus, deci e doar ceva de natura bacteriana.
Asta e aia rece dar e si una calda: azi la eco, mi s-a spus ca BB2 e f bine, dezvoltat cu o sapt in avans , e grasunel si are 1,6kg. Fatza nu mi-a aratat-o prea bine caci era cu nasul in placenta
si picioarele la cap, insa pe modul 2D se vedea mai bine la fetzisoara. Vreau sa va zic ca am avut un deja-vou! Mi se pare ca seamana fff bine cu Matei la vremea cand era in burtica. Are capul rotund, falcutze si fizionomia mea. Ramane sa vedem si la culori cum va iesi: blond ca ta-su sau saten ca mine.
Ma bucur sa vad ca BBExpo v-a fost util. Eu vroiam sa ma uit de cosuletz si de ceva incaltzaminte pt M, insa in loc de BBExpo, ne-am
ales cu internarea in spital. Astept insa Kids Expo, de la sf lui aprilie.
Ella, merci pt raspuns. Tot cu Corina vorbisem si eu dar cu ceva vreme in urma si chiar ma gandeam cand e mai bine sa fac simularea traseului. Treaba cu camasa nu o stiam, insa e bine ca am aflat de la tine-intr-un fel e mai convenabil sa murdaresti camasile lor decat sa le patezi de sange pe ale tale cand nasti.
Pepsi care e treaba cu perna de alaptat? Eu n-am folosit asa ceva si tot am alaptat... cu ce te ajuta mai exact?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 29s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrada, si eu am cam 106 cm de vreo 2 sapt, dar depinde si de pozitia lui bebe, la mine e intins in toata burta pana sub coaste, cu capul si fundul in dreptul buricului si cu picioarele in sus, cel putin asa cred ca sta dupa cum il simt eu. Nu ai de ce sa-ti faci griji mai ales ca ai facut atat de multe ecografii si ai tot fost si la dr mereu.

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Vorbeati ieri de perna pt. alaptare.Eu am vazut ca o au si la babycomfort, dar nu stiu nici daca e ok ca pret, au 3 tipuri si materile parca diferite...
http://www. babycomfort.ro/index.php?cmd=product_catalog&id=10031
Voi ca parere aveti?V-ati luat asa ceva sau urmeaza sa va luati, ati vazut in alta parte ceva mai bun?

Liliana 34+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

liviana ma bucur pentru bebelinul tau ca e bine, da imi pare rau pentru Matei. Credeam ca e bine acum, ca si-a revenit. Mama imi spunea aseara ca i se pare ca bebe seamana cu mine cand eram mica. Din ce a vazut ea in poza eco 4D.
Azi dupa cum ati vazut nu am fost prea activa, desi am citit tot ce ati scris. Ideea este ca tati e plecat din tara, trebuia sa vina duminica si aseara m-a anuntat ca va veni miercurea viitoare . M-am jelit o gramada aseara si azi. Si acum am o stare tampita de as plange non stop. Ma tot gandesc ce naiba o sa fac eu in week-end singura, dar si sapt viitoare cand nu mai ma duc la serv. Si eu care ma bucuram ca intru in prenatal .

Am vazut ca vorbiti de perna pentru alaptat. Nu intentionez sa cumpar asa ceva, mai ales ca am vazut la columbeanca si mi s-a parut tare nepersonal. Nu ai acea senzatie minunata de ati tine bebeul la piept cand alaptezi.

Mica 32+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Ancamari eu am luat pana acum 15 kg. Si mai jalnic e ca la fiecare saptamana se adauga 0,5 kg... E drept ca si bebelina e mai grasa cu vreo 2 saptamani, dar hernia mea de disc nu accepta explicatii... Asta e. Cum mai avem doar vreo 4, max. 5 sapt. ma consolez ca ma voi opri din crestere undeva pe la 17 kg!!!

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

URAAAAAAAAAAAAAAA!!! Liviana mi-ai dat o veste SUPER BUNA!!! Inca un EXPO??? SUPEEEEEEEEEER!!! Cine stie cum nasc pana atunci si ii cumpar chiar eu de toate la puiul meu

Lilky, inca o data mersi mult!!! Cate chestii stii tu!!!

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput