*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (46)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vas spune:

uaaauuu, cate sfaturi. Multumim frumos. Noi inca nu am cumparat nimic dar dupa sarbatori asta avem in plan si vedem atunci ce si cum dar macar am cateva liste dupa care sa ma ghidez.
Bebelina mea e tare fericita zilele astea. Alina 24 , cam asa isi scoate si bebelina mea piciorusele de la un moment dat m-am cam speriat. Iar de dormit, ea cam are treaba seara iar eu ma uit pe pereti.
Starea mea, (ca vad ca a ajuns si la voi) : Am tras un plans vineri de saracu sot ma tot intreba ce am, iar raspunsul meu firesc era NIMIC. M-a lasat in pace, ca doar oricum nu avea ce sa-mi faca.
Acum parca mi-am mai revenit, dar si gandacica e mai linisitita, dar sigur i-am transmis si ei agitatia mea.
In rest suntem bine, poimaine mergem la eco sa o mai vedem. De abia astept.
Paflo, multumesc mult de sfaturi cu magazinele.
32+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare....Wooow ce mai logooree pe aici

Andrada, esti culmea cu camasile astea pana in pamant. Incearca sa nu iti faci rochie de bal, totusi Sa nu imi spui ca te pricepi si la croitorie, ca ma oftic.
Cat despre superstitii si superstitii, fiecare cu stolul lui de pasalele [hip]. La bb1 nu numai ca nu am vrut sa stiu/stim ce e bb dar nici numele nu l-am pronuntzat pana la nastere. Asa ca-s altii mai si mai si???!!!!
Acu, imi pare rau ca nu m-am bucurat si io asa cum spun fetele de fiecare achizitie in parte, dar asta e. Incep si io un mik dezmatz luna viitoare.

Ella, 7-8 lenjerii ???..spor la munci.

Anca, frumoase achizitii! comoda m-a uns la suflet, cu sertarele ei. Dar patutul nu l-am vazut.

Cat despre lista ce pot sa va spun sa NU luati storcator de fructe prea complicat doar pt bebe. Acu in ro mai sunt fructe pe la tara mai bio dar sa luati fructe din comertz si la le stoarceti? Mare greseala. Mai bine cumparati direct suc special. Noi am dat 150E pe un storcator si il am in boxa. Si mai am si unul in bucuresti care sta ca piesa de muzeu.

Liviana, chiar ma gandeam ce faceti? Dar la internari,nu? Ati fost la Matei Bals? E greu tare in spital, chiar daca ai conditii. Noi am stat doar 27 de ore si tot ziceai ca am plecat de la nebuni. Tot mai bine e acasa. Dar nu inteleg cum de te-au lasat acolo. Sper sa fiti cu totii bine si bb2 boy e oricum in mediul cel mai bun pt el.

ELTEKA, in ce cercuri te invartzi mami? auzi la ea ambasadori, alea, alea!Ntz, Ntz, ntz !Am vazut si io un pic din ceremonia din UE, dar dezmatzul ulterior , nu
Numele lu Gaza mik mik e acelasi plus unu de sfant de la Mihail si Gavrila. Oricum, chestia asta cu international nu e valabila. Uite, Robert in DE e strigat: Obert pt ca nemtii nu il folosesc la fel ca noi pe r Asa ca nu poti sa impaci si capra si varza.
Mai vedem, mai avem de azi fix 2 luni pana la DPN.

Si, azi am avut programare la gine. M-am vazut iar cu moasa care mi-a facut CTG (cardiotokografhische) si mi-a dat alte vitamine cu Acid folic, ion, si DHA (asta din urma am inteles ca e pt dezvoltarea nervoasa(?!) a lu bb)Asta mi l-a dat medicul dupa consult.

Miniuta, tu ai inceput cursurile? ca azi moasa imi spunea ca numai daca vreau particip pt ca fiind la a doua nastere normala nu e totul nou pt mine.

Am si io o dilema: nu ma pot hotara asupra spitalului. Am intrebat 2 rom si 2 nemtoaice. Sunt la egalitate in pareri. Sotzul nu ma ajuta, cica io nasc, sa nu cumva sa ii scot ulterior okii.

Mai era ceva..nu stiu..mi-am facut pauza de cafea si relaxare ca am bantuit prin oras si m-am intors iar cu 10 kile de fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Fetelor, ce de cumparaturi ati mai facut!Bravo!
Noi mai avem din cate vad eu destule!

Apropo de Ikea, la ce ora se deschide?Ca m-as duce mai dimineata la deschidere sa nu fie asa aglomerat!Si cam pe unde e mai exact?

Alyna 33+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeta spune:

Alyna24 Ikea deschide la 10.00 in fiecare dimineata si e dupa aeroportul Baneasa. Si eu am de gand sa merg, dar daca nu reusesc il deleg pe domnul sot.

Carmen 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lilky... mii de multumiri... eu imi notez tot deocamdata... iar mai apoi... cumparaturi, dar ca sa nu uit pana atunci...

Vas... acum sunt maricei puiutii nostri si nu mai asa mult loc... e normal sa vrea sa "dea pe din afara"... cred ca toate il vedem pe bebe cum scoate piciorusele prin burtik . Pe min ma amuza cel mai mult cand isi pune fundul la "bataie" si sotul ii da 2-3 peste fund ca cik nu sta cuminte...

Didialex... sa stii ca ar fi fost super sa stiu si sa croiesc ... Dar nu... mi le face o prietena de familie, dar vad ca nu mai e nevoie... Si eu care voiam sa-mi iau niste bumbac/finet ROZ ... cine stie ce culori triste imi dau aia sa port in spital ... Cred ca tot imi iau eu un capotzel roz... si lung ... Deh te pui cu incapatzanrea unui berbec? Aaah... si imi pare bine ca si tu ai avut "pasarele"... parca ma face sa ma simt mai normala

Alyna24, noi o sa mergem la IKEA sambata... Tu cand ai vrea? In timpul sapt.???

Andrada 33+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

buna, fetelor!

vad ca mai toata lumea are parte de stari nervoase si altele din gama...eu una sunt ceva mai linistita, dar obosita rau, ca am parte de vreo doua saptamani de insomnii. asta e, incerc sa mai recuperez peste zi, dar nu imi iese mereu.

multumim pentru listutele cu lucruri necesare. fiecare cred ca are cateva chestii la care nu ar renunta nicicum, dar tot citit listele altora cu experienta ajungi sa iti faci o idee despre lucrurile care nu au voie sa lipseasca din casa/bagaj.

ELTEKA, multumesc ca te-ai gandit la mine. vazusem si eu dispozitivul de la advent intr-o revista, dar eu mi-am luat niste cupe de la medela, pentru ca pe alea ni le recomandase moasa la cursul de pregatire. o sa vad eu cat imi vor folosi, dar din cauza "problemutei" tin mortis sa imi iau pompa de muls si protectoare pentru sfarcuri. de la advent. eu le citesc mereu pe mamicile de ianuarie-februarie si majoritatea lauda calitatile pompei, asa ca am facut deja un fix.

didialex, ca tu esti in aceeasi tara ca si mine si ai deja un copil, as avea o intrebare. aceleasi mamici (cam toate) jura ca fara batista bebelusului nu se poate. gasim asa ceva pe aici sau sa fac comanda acasa????

am fost azi la control, si m-am bucurat mult. bebelinul era bine merci, foarte activ (dar asta stiam si fara sa merg pana acolo). are 1339 de grame (ca sa vezi ca nu 1400 ) si creste vazand cu ochii. de data asta a stat suficient de cuminte sa ii faca si o poza dragutza, asa ca acum am la ce ma uita urmatoarele trei saptamani pana ma duc iar la control. ah da, si mi-au facut asistentele un test sa ii asculte bataile cardiace si sa vada daca nu am contractii, dar cica e totul in regula. daca nu ar fi burta care deja ma incomodeaja cand trebuie sa ma aplec sau sa merg, si vergeturile care apar de vreo doua saptamani, as vrea sa mai stau gravida cel putin un an

va pup acum si ma duc sa ma culc putin, ca nu mai pot, am crezut ca adorm in tramvai venind spre casa

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

didialex, acum am vazut ca ai postat si tu intre timp. da, am inceput cursul ala de pregatire de catva timp ,dar nu as putea spune ca sunt prea entuziasmata. avem o moasa cam nebuna (cred ca are prea multi ani de practica si a devenit cam insensibila). are la povesti de groaza in program ca mie mi-a cam pierit cheful de nascut (mai ales natural). de fiecare data imi vine sa tip la ea sa inceteze, ca nu mergem acolo sa auzim povesti de groaza, pe alea le gasim si in alte parti...in fine, ma abtin cu brio, ca poate pic pe mana ei la nastere, asa ca nu vreau sa risc. din fericire mai avem doar doua ore si basta.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Andradaam sunat-o pe prietena care a nascut la Giulesti si zice asa: in cazul mamicilor se poate aranja sa porti camasa ta, daca tii neaparat (ea nu-ti recomanda, ca a nascut natural si a sangerat destul de tare). Asa ca ea a ramas la camasile lor, dar dadea ceva (30.000 - 50.000) infirmierei sa-i dea camasi mai noi si le schimba imediat ce se patau un pic. Camasile i s-au parut foarte curate, zice ca erau chiar apretate, din finet, albe cu floricele verzi. Spunea ca majoritatea mamicilor atunci au preferat sa le foloseasca pe ale spitalului, tocmai pentru ca pareau noi si in primele zile se patau destul de mult.Deci, tu decizi ce vrei sa faci.
In cazul bebeilor, in schimb, nu au vrut sa auda de hainute aduse de acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Cat ati dat pe lenjeriile de patut si ce contin acestea? Parca scria cineva ca a vazut/cumparat din Ikea?

Anca, 32s+ Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

BabyComfort e doar magazin virtual sau are si magazine normale, unde sa poti vedea pe viu ce achizitionezi?
Mai am si eu de luat unele maruntisuri si mi-au placut cateva din cele de pe site-ul lor, dar as vrea sa le vad "in direct".

Carmen 34+

Mergi la inceput