Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 16
aschiutza spune:
Laura, nu-mi multzumi ca de abia acuma iti spun corect: e Zäpfchen! (tja, era diminutivul cuvintului ).
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
laura - andreea spune:
Don't worry, ne-am descurcat! A cumparat sotul meu si l-am "rezolvat" pe pisic! Din cate vad eu, pe cutie scrie Miniklistier(am luat din acelea cu glicerina care se folosesc pentru bebelusi).
Oricum, multumesc frumos inca o data! Acum asteptam urmatoarea sedinta desi sper sa nu mai fie nevoie de supozitor!
Toate bune!
Laura
zuzi.simona spune:
Hristos a inviat!
of, iarasi s-a stricat vremea asta, duminica am prins tare frumos, baietii au facut gratar afara (am gasit miel), ne-am cuplat cu inca un vapor si am petrecut impreuna (in mars, normal, ca la noi se sarbatoreste prin munca ), eu mai putin ca-s racita si am stat pe geam de m-am uitat la ei si le-am facut poze...
toata lumea era la pe terase, unii chiar faceau plaja si deja s-au umplut campingurile de campere..
acum trecem prin dusseldorf, spre metz, franta...
va pup
poza cu noi
poze diverse
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihaela_specht spune:
noi am fost de Pasti in Koblenz l-am dus pe Dennis la Kirmes,asa de mult i-a placut pe masinute abia l-am convins sa se dea jos.,
.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by marakiquote:
Originally posted by gabi66
Buna dimineata fetele din....toata lumea!
Christel...si eu am de sambata Romantica TV (Doamne-ti multumesc!)Imi era dor de Teo, chiar daca o baga si pe Zavoranca pe langa ea.
Daconst...Antena2 emite numai din 09.04.2007.E un post cu vechime si nu cred ca nu-l va prelua DigiTV pe contract.
Mihaela...succes cu cartela si receiverul.Ce te faci daca nu se plac "aste" doua.Stai si .Macar la DigiTV aveai Angebote
Alina...LA MULTI ANI fetitei tale...hop si eu!
Andruska...cateva pagini anterioare(sau la cap.42) fetele au scris mult despre zborurile low-cost.Cineva chiar le lauda pe pagina 4 sau 4.Succes!
Gaaabiiii spune-mi si mie cum prinzi Romantica ??? Eu prind Realitatea tv si protv international...
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Monica...nu stiu ce ai?Receiver, motoras?Schüssel?
Nora spune:
Bonjourica de la vecini!
Am intrat un piculet la subiectul vostru sa va intreb daca stie cineva ceva de "Germanwings"! E o companie aeriana low-cost cu sediul central in Koln si care are, de curand, zboruri la Bucuresti.
Eu plec duminica in tara cu ei si ma gandeam ca mi-ar fi de folos ceva informatii in plus. Despre aeroport, despre companie, etc
Merci frumos!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
Daconst spune:
quote:
Originally posted by tzuchi
Buna fetelor!
HRISTOS a inviat!
Incerc sa citesc din urma la topicul vostru, atat cat imi da voie piticutza mea, insa am nevoie de niste sfaturi. Ne-am mutat si noi de o saptamina in Germania si vroiam sa va intreb daca e cineva in Karlsruhe? Din cate am vazut sistemul de sanatate e tare diferit de cel din UK, si cum am plecat din UK cand avea bebelusa 6 sapt nu am apucat sa mergem la doctor nici eu, nici bebelusa. Sotul a incheiat asigurare sapt trecuta la AoK, trebuie sa astept sa ne vina cardurile acasa ca sa putem merge la medici?
Revin, off iar plange....
de Ana Bianca (18.02.07)
Bine ai venit in Germania, Tzuchi!!!
Acum am vazut ca ai scris aici si iti raspunsesem dincolo.
Eu cred ca trebuie sa astepti intai cardul de asigurat al sotului macar, sa poti merge la dr.
Poate stiu fetele mai multe,ca eu n-am fost pusa in situatia asta.
Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2
aschiutza spune:
Fetelor, va recomand prima brosura de pe pagina asta, mai ales pt cele care locuiti intr-o zona cu inundatii dese sau ninsori abundente:
www.bbk.bund.de/cln_027/nn_398722/DE/05Publikationen/01Broschueren/Broschuerennode.htmlnnn=true" target="_blank">brosura
-----------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
mihaela_specht spune:
quote:
Originally posted by Nora
Bonjourica de la vecini!
Am intrat un piculet la subiectul vostru sa va intreb daca stie cineva ceva de "Germanwings"! E o companie aeriana low-cost cu sediul central in Koln si care are, de curand, zboruri la Bucuresti.
Eu plec duminica in tara cu ei si ma gandeam ca mi-ar fi de folos ceva informatii in plus. Despre aeroport, despre companie, etc
Merci frumos!
Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)
ai aiciadresa pleaca din aeroportul köln-bonn.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
lili_ka spune:
quote:
Originally posted by tzuchi
Buna fetelor!
HRISTOS a inviat!
Incerc sa citesc din urma la topicul vostru, atat cat imi da voie piticutza mea, insa am nevoie de niste sfaturi. Ne-am mutat si noi de o saptamina in Germania si vroiam sa va intreb daca e cineva in Karlsruhe? Din cate am vazut sistemul de sanatate e tare diferit de cel din UK, si cum am plecat din UK cand avea bebelusa 6 sapt nu am apucat sa mergem la doctor nici eu, nici bebelusa. Sotul a incheiat asigurare sapt trecuta la AoK, trebuie sa astept sa ne vina cardurile acasa ca sa putem merge la medici?
Revin, off iar plange....
de Ana Bianca (18.02.07)
Buna ,
Eu locuiesc in apropiere de Ka . Mai exact la 20 km de Ka.
Daca ai nevoie de ceva ajutor cu toata placerea.