Viata in Germania (43)
Raspunsuri - Pagina 15
DidiAlex spune:
Adevarat a Inviat!!!!
Sarbatori fericite!
A nascut Vikinga,Claudi@ si Katink.
Felicitari mamicilor si bb somnorisi si papaciosi!!!
zuzunaki spune:
Adevarat a inviat!
Felicitari mamicutelor!si bebei sanatosi,frumosi si norocosi!
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
mihaela_specht spune:
Hristos a inviat!!
ce faceti fetelor cum ati sarbatorit ieri?
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
tumpi spune:
Adevarat a Inviat!
Fetele inca petreceti?cam liniste pe aici.
Ati petrecut bine?Vremea a cam tinut cu noi ,ieri chiar a fost super.
Se pare ca vine si la noi vremea mai frumoasa, am vaut ca vor fi temperaturi de pana la 25 de grade.
Va doresc o saptamana frumoasa,desi ea a inceput de ieri.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
aschiutza spune:
La noi a fost vreme super-uricioasa si 10 grade. Eu vroiam sa iesim la iarba verde in parcul imens de linga noi, da nu a fost cum ne-am dorit, batea vintul prea tare... Asa ca am cam stat in casutza si am mincat. Asa ca acuma ne dam de-a rostogulul de dolofani ce suntem. Si nu mai pot sa vad salata si oua . Doar vineri am fost intr-o excursie la o fortareata, Königstein. F fain!
Sper ca ati trecut cu toii bine de sarbatori!
--------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
tzuchi spune:
Buna fetelor!
HRISTOS a inviat!
Incerc sa citesc din urma la topicul vostru, atat cat imi da voie piticutza mea, insa am nevoie de niste sfaturi. Ne-am mutat si noi de o saptamina in Germania si vroiam sa va intreb daca e cineva in Karlsruhe? Din cate am vazut sistemul de sanatate e tare diferit de cel din UK, si cum am plecat din UK cand avea bebelusa 6 sapt nu am apucat sa mergem la doctor nici eu, nici bebelusa. Sotul a incheiat asigurare sapt trecuta la AoK, trebuie sa astept sa ne vina cardurile acasa ca sa putem merge la medici?
Revin, off iar plange....
laura - andreea spune:
Buna fetelor,
Hirstos a inviat!
As avea si eu nevoie de o informatie....cum se numesc supozitoarele in germana? Am nevoie pt motanelul meu si nu stiu cum sa cer la farmacie iar veterinarul este inca in vacanta.
Multumesc mult,
Laura
aschiutza spune:
Laura, din cite stiu le zice Zapfen.
Tzuchi, cind sotul tau a semnat contractul, nu i-au dat o foaie la mina? Cu aia poti deja sa mergi. Vezi ca pe primele 2 pagini aici am mai povestit un pic despre doctorii de familie, asigurari si taxa de 10 euro, poate te ajuta.
--------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar