Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Balbina spune:
Alina, mda, asta ar fi o problema pentru Ro. Se poate face si in casa, prin fierberea simpla a laptelui cu zahar, dar procedura dureaza. Mai aveam o reteta incercata de mine de lapte condensat preparat in casa, o varianta mult mai rapida. Tre sa-mi fac timp sa o traduc si sa o postez.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Mersi mult, sa stii ca eu astept, pana iti faci timp. Mi se pare o praji foarte potrivita pentru vara, deocamdata imi fac de lucru cu 'ciocolatoasele' .
lgireada spune:
Mielul e tare scump aici ... 20e/ kil, dar cine stie? Poate ma indur si iau macar 500g, ca de Pasti n-am mai reusit sa iau.
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
adriana_mihnea spune:
Liliana, am mancat in Israel miel facut la cuptor, cu sos de menta care se servea alaturat. Nu stiu cum l-au facut, probabil in zeama ramasa de la miel au pus menta...
Off-topic: ce mai faci? Nu te-am mai vazut pe DC de ceva vreme, ce sa mai zic de culinar.
Te-ai stabilit in Finlanda? Mai tii Monty?
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare
lgireada spune:
Imi cer scuze ca voi fi putin off-topic. Pe culinar nu am mai intrat, intr-adevar. Pentru ca nu am mai facut nimic spectaculos in ultima vreme. Monty nu mai tin acum. Nu m-am stabilit in Finlanda, is aici pt 3 luni.
Si on-topic: era bun mielu' cu menta? Ca maine ma duc sa fac cumparaturi ...
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
bubu05 spune:
Miha, multumesc de raspuns! Cand am facut tortul nemtesc am folosit hartie de copt, dar cred ca l-am pus prea jos in cuptor, focul era mic si totusi mi s-a cam ars...
La Nati blatul ala e intotdeauna auriu...cum sa fac? Vreau sa fac si eu tortuletul cand o sa am liber, ca tot am laptic condensat
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
Balbina spune:
Oana, eu zic totusi sa-ti cumperi o forma din aia cu pereti detasabili, e buna la gospodarie. Iar tortul sa-l coci nu pe raftul de jos al cuptorului, ci la mijloc sau sus, si tot la foc mic.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Alynutza spune:
Ce mai fac fetele? N-a mai facut nimeni nimica bun?
Sambata am comis si eu brownies capuccino. Au fost pe gustul nostru, cu siguranta o sa mai fac. Doar ca eu am inlocuit scortisoara din crema cu ness (cam 2 lingurite).
strumfi2004 spune:
Alynutza, ce glazura perfecta la brownies! Arata tare bine prajitura ta!
Am si eu noutati: aici si aici.
Gratiela, Mariuca si Stefu
Balbina spune:
Alina, mmmm, demult n-am mai facut brownies, sint tare bune!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze