Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (15)
Raspunsuri - Pagina 17
Balbina spune:
Ioana, tocmai mi-a trecut prin cap o idee: tu parca ziceai ca stii de un magazin cu produse rusesti, nu? Daca nu, cauta unul, sigur tre sa fie, exista in toata Europa si America. Acolo gasesti zefir cu siguranta, cumpara si gusta, vezi daca iti place.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Balbina spune:
Gratiela, da tu unde ai disparut cu pozele promise ale tortului?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
tumpi spune:
Nu Nati, nu eu ziceam de mag rusesti.Da las cand vin eu la Bucuresti iti fac o vizita sa gust Zefirul
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
Balbina spune:
quote:
Originally posted by tumpi
Nu Nati, nu eu ziceam de mag rusesti.Da las cand vin eu la Bucuresti iti fac o vizita sa gust Zefirul
Cu placere, numai ca trebe sa coincida cu primirea unui pachet de acasa, ca si eu maninc rar zefir.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
bubu05 spune:
Wowwww, m-ai dat gata cu capsunile tale! Mooor! Ce bine arata praji! Nati, dar daca n-am forma de tarta in ce sa fac si eu, ca nu mai pot, ce bine arata! Trebuie sa-mi cumpar neaparat...nici forma din aia detasabila nu am :(
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
lgireada spune:
Am si eu o curiozitate si nu stiu unde sa intreb. Ati gasit vreodata carne cu menta? Eu ieri din intamplare am gasit in supermarket gem de menta. Iar pe poza de pe borcan era o friptura apetisanta, ceva garnitura si menta. Ma tenteaza ... a mai incercat cineva combinatii din astea? Sau stiti vreo reteta?
Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums
mariussimiuc spune:
Oana,eu cand am facut Tortul nemtesc cu branza (ca asta am inteles ca e baza nebuniei ce-o facu Natalia ) am facut intr-o forma normala de tort in care am pus hartie de copt.Dupa ce s-a racit am scos din tava fara probleme.
Miha si Robert
Balbina spune:
Oana, tocmai vroiam sa-ti scriu si eu despre hirtie de copt, merci, Miha, ca ai fost mai prompta. Eu am folosit forma detasabila, din aia pentru tarta nici nu am. In reteta originala e vorba de o forma cu 23 cm in diametru, a mea avea 28 cm, de aia a iesit prajitura nu f. inalta.
Si apropo de prajitura asta, azi e la fel de buna la gust, dar capsunile taiate s-au cam uritit. Deci poate fi preparata cu o zi mai devreme, dar recomand sa fie ornata in ziua servirii.
Liliana, eu stiu ca se foloseste menta in calitate de condiment la carne, la cea de miel, de exemplu, dar personal, n-am folosit-o niciodata. De gem de menta n-am auzit nimic pina acum.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
strumfi2004 spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Gratiela, da tu unde ai disparut cu pozele promise ale tortului?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Hehe, nu am pozele inca pentru ca am facut doar cu aparatul mamei Adinutei si inca nu am ajuns sa le descarc si la mine. Am facut margaretele si niste trandafirasi, iar pe marginea tortului am aplicat o banda ca de funda. Ei, nu a iesit el spectaculos, am tinut cont si de dorinta Adinei careia ii plac mult capsunile si le-am pus intre margarete, insa inceputul a fost bun.
Arata absolut demential cizul!!
Gratiela, Mariuca si Stefu
Alynutza spune:
Natalia musai sa admit ca, desi nu sunt un fan al cheese cake-urilor, al tau m-a dat gata, acuma m-as apuca de el. Dar... de unde lapte condensat dulce? Ca nu stiu sa fi vazut pe undeva...