SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)
Raspunsuri - Pagina 29
gusta spune:
Astazi mi-ati lipsit asa de mult.
Meniu de ieri
Cafele (mult prea multe)
1 ardei copt
2 mere cu cereale
niste ciupercute
1/4 ananas
Anky cred ca azi nu a mers situl de asta nu au scris fetele.
Tornada beau un ceai recomandat de Anky care ajuta la slabit.
Lidia sper ca azi ai terminat treaba.
Eu am racit din nou.De fapt am luat raceala de la englezoaica si e super.Febra si niste dureri de carne de imi vine sa plec in lume.Azi mi-am facut o supa de legume .Nici mancare nu imi trebuie asa de rau imi este.Sper ca maine sa fie mai bine ca mai am cate ceva de facut.De la scoala mi-am luat liber asa ca sper sa imi fie mai bine maine.
Hai ca va astept fetele la ce vreti voi ceai sau cafeluta.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
anky spune:
quote:
Originally posted by gusta
Astazi mi-ati lipsit asa de mult.
Meniu de ieri
Cafele (mult prea multe)
1 ardei copt
2 mere cu cereale
niste ciupercute
1/4 ananas
Anky cred ca azi nu a mers situl de asta nu au scris fetele.
Tornada beau un ceai recomandat de Anky care ajuta la slabit.
Lidia sper ca azi ai terminat treaba.
Eu am racit din nou.De fapt am luat raceala de la englezoaica si e super.Febra si niste dureri de carne de imi vine sa plec in lume.Azi mi-am facut o supa de legume .Nici mancare nu imi trebuie asa de rau imi este.Sper ca maine sa fie mai bine ca mai am cate ceva de facut.De la scoala mi-am luat liber asa ca sper sa imi fie mai bine maine.
Hai ca va astept fetele la ce vreti voi ceai sau cafeluta.
Gusta,mi-am facut si cafea si ceai,si eu beau cafea intr-o veselie,vreo 5 pe zi.
Hai ca te servesc si pe tine cu ambele,ceaiul e diureticSanatate,sa te faci bine,stoarce niste lamii si portocale,e foarte bun sucul cind esti racita.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
gusta spune:
Anky servesc de toate .Si ceai si cafea de suc numai zic.Imi curge nasul ca la robinet si am niste nervi pe englezoaica de numai pot.Cat nu a fost bolnava nu a venit acuma ma sufoca cu vizitele si cu parerile ei despre cum arat.Ca am uitat sa va zic ca iar mi-a zis ca nu mananc nimic si ca imi cad hainele de pe mine si sigur ajung la spital iar pe mine m-a busit rasul ca alta atitudine nu am putut sa am.
anky spune:
quote:
Anky servesc de toate .Si ceai si cafea de suc numai zic.Imi curge nasul ca la robinet si am niste nervi pe englezoaica de numai pot.Cat nu a fost bolnava nu a venit acuma ma sufoca cu vizitele si cu parerile ei despre cum arat.Ca am uitat sa va zic ca iar mi-a zis ca nu mananc nimic si ca imi cad hainele de pe mine si sigur ajung la spital iar pe mine m-a busit rasul ca alta atitudine nu am putut sa am.
Pai, ia-o si tu putin la misto,mama ei de englezoaica.Spune-i ca daca iti cad hainele de pe tine e numai bine,momentul potrivit pentru ca sa iti cumperi altele mai sexy
...hi hi hiAnca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

gusta spune:
Anky o las ca are 106kg si imi spune ca cine o iubeste o iubeste asa cum e,parca pe mine olandezu m-a pus sa slabesc.Eu daca as arata ca ea sincer m-as gandi serios ce sa fac,plus ca in iulie are nunta.Atunci sa vezi ras pe mine.Carcotasa mai sunt.
anky spune:
quote:
Anky o las ca are 106kg si imi spune ca cine o iubeste o iubeste asa cum e,parca pe mine olandezu m-a pus sa slabesc.Eu daca as arata ca ea sincer m-as gandi serios ce sa fac,plus ca in iulie are nunta.Atunci sa vezi ras pe mine.Carcotasa mai sunt.
Hohoh...106???,la ce inaltime?.Pai atunci e clar,iti dai seama cum se oftica,probabil ii este greu sa tina o dieta,nu oricine e in stare,asa ca fi mindra de tine.
GO GO GUSTA GO!!!

NU TE LASA,BAGA TURBO !!!!SHOW SOME CHARACTER!!! HI HI HI

Marilena12 spune:
Buna, la semnatura mea, dati clic pe ANNA primele poze care apar, cele din gradina sunt facute azi. Am pus pentru comparatie si poza din IAN 2007, inainte de a incepe sa slabesc. Am reusit sa-l prind pe sotul meu cand eram cu fetita afara la joaca, in curte.
Azi am mancat 2 mere si o lingura de mancarica de urzici cu putina mamaliguta.
Va pup.
MARILENA SI ANNA
anky spune:
MARILENA,FELICITARI,areti super
,SUPER MAMI
Hai ca bag si pentru tine niste tobe,trimbite,surle si ce vrei tu...

Succes si baga turbo mai departe
gusta spune:
Marilena vazut pozele arati super.Nu stiu unde ai tu cele 67kg.
Anky cred ca are1,70 dar e super deformata.Are un spate de sparge si o burta de zici ca e in luna a 6 .Poate reusesc sa ii fac o poza ca sa radem impreuna.
Am mancat un pic de supa ca nu imi trebuie nimic.Si acuma sa mai bag un ceai ca numai pot.
mamidestefan spune:
Dragele mele 
Ne apropiem de finalul celei de a patra batalii cu kilogramele ..
rezultatele de pina acum sunt destul de bune ..DAR...
razboiul continua..
Asa ca sa inceapa...

BATALIA NR.5 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~