SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Floralya tare nasol cu opareala.Multi pupici la bebe si sa treaca repede.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna fetele, eu doar acum am reusit sa intru in birou la calculator, am iesit afara putin cu Anna si tati, Anna a adormit, tati a plecat, mami a carat puiul in casa, l-a dezbracat si l-a pus in patut, a spalat vase, si acum, in sfarsit putin libera.
Eu nu am nimic nou de raportat, sunt varza cu rusii, balonata, obosita, etc.
Am incercat sa fac poze singura in oglinda, dar nu ies ok, se vede blitz-ul. Asa ca mai astept pana cand va fi Marius disponibil.
Eu sunt foarte ocupata, o sa avem de Pasti (Anna face un anisor), niste musafiri mai pretentiosi, si ma tot stresez sa organizez totul, la noi este spatiu mult, dar lipseste logistica, pt petreceri cu peste 20 de invitati. Cam dificil, dar...vad eu.
Marilena, multumesc pentru suport, sper si eu sa treaca perioada asta cat mai bine... Puiule, dar tu cum te descurci cu atata cafea, mai ales fara colecist? Sotul meu are un calcul si deja medicul i-a interzis cafeaua, mai ales ca nu bea decat espresso super tare.
Lidia, cred ca arati deja destul de slaba la inaltimea ta! Felicitari! Eu cred ca este totusi bine ca inca mai slabesti, mai ales daca tu esti multumita de felul in care arati.
Floralya, m-ai ingrozit cu ce s-a intamplat puiului tau, saracutul de el, cred ca a fost groaznic! Sa va ajute Dumnezeu sa fie copilul bine, si sa nu ramana cu semne!
Va pup, dragelor, si va doresc o seara calda!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Marilena si eu ma intreb uneori unde intra.Ca beau cate 4 sau 5 si fara zahar si tare dar vad ca ma descurc super.Beau multa cafea dupa o noapte nedormita si ma simt fresh.

Hai fetele ca am si ceai si cafea vreau sa dau la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by gusta

Marilena si eu ma intreb uneori unde intra.Ca beau cate 4 sau 5 si fara zahar si tare dar vad ca ma descurc super.Beau multa cafea dupa o noapte nedormita si ma simt fresh.

Hai fetele ca am si ceai si cafea vreau sa dau la toata lumea.

Eu as bea o ..ca ma simt cam obosita ..
dar mai bine un ceai ..ca e mai sanatos

M-am cam extenuat azi ..incercind sa le fac pe toate..
si tot nu am terminat cu calcatul ..
dar mai e si miine o zi ..

Meniul meu pe azi :

-1 suc de morcov
-1 cafea
-1 grapefruit
- salata de morcovi si telina cu ton
-2 mere
-1 grapefruit
-1 ananas

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Marilena12

Merci mult
Sa stii ca ma simt bine ..
Si teoretic ..as mai putea scadea pina pe la 61kg
sub 61 ..as trece in categoria "subnutriti" ..
asa ca.. mai am ce sa dau jos .

Floralya

Sanatate multa puiului ..si sa se faca bine cit mai repede ..

Iar tie multi -ici si te mai asteptam pe aici ..cind poti .. Esti in listutza de PRIETENE .

Cornelia

FELICITARI PENTRU DINTZOC

Si pentru calmare incearca DENTINOX ..
la noi a ajutat destul de bine
si ne-am luptat cu 4 deodata ..

Si FELICITARI PENTRU a doua ....La cit mai multe

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

SALUTARI DRAGELE MELE

Cam tarziu dar nu am timp,toata lumea s-a imbolnavit,toata lumea vrea tratamente acum in ajun de sarbatori,ce sa fac daca sunt buna?

GUSTA -sunt la ceai,ma bucur ca-l bem impreuna,dar am mancat si un cartof cu brz. de vaci,imi era o foame de lup.astazi am mancat 5portocale si trei kivi,eram lihnita,mai ales ca am fost si pe teren.
Oi ce ceai bei?

FLORALYA-imi pare foarte rau este cumplita arsura,sper sa fie de gradul I mai usoara bietul puit,ai mare grija de el si va urez sanatate,cred ca poate inghitii nu este profund,bietul de el.

LIDIOARA ,sarut mana pt.acea mica printesica,ce frumoasa este,inca nu arat asa,de aceea merg la sala,sauna......vreau sa arat ca la 20 de ani,eram model,acum.......vai de mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

NICOLETT2445-cauta pe net totul despre ;;tae bo;;sa vezi acolo niste exercitii pt. abdomene,trebuie facut cate 120 de bucati in cate trei serii de fiecare muschi in parte ,cauta ca ai sa te sperii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cine ma lamureste si pe mine?
Am luat si eu ceai diuretic nr.3 si as vrea sa stiu cam ce cantitate trebuie sa beau si cand, dimineata ?
Cam in cat timp isi face efectul ceaiul si elimina retentia de apa si mai ales cand stiu eu ca s-a eliminat surplusul ca sa ma opresc?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Cine ma lamureste si pe mine?
Am luat si eu ceai diuretic nr.3 si as vrea sa stiu cam ce cantitate trebuie sa beau si cand, dimineata ?
Cam in cat timp isi face efectul ceaiul si elimina retentia de apa si mai ales cand stiu eu ca s-a eliminat surplusul ca sa ma opresc?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Cind imi vin rusii eu beau doua cani de ceai pe zi,tot Diuretic nr.3.In plus beau muuulta apa,isi face efectul repede,ma simt tare bine de la acest ceai.Beau o cana dimineata si una pe la 16:00.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Hei...pe unde ati disparut..????

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput