SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Iar sapt viitoare voi repeta meniul de sapt asta,pt ca vreau sa tin post.Imi va fi greu,dar ...merita

la cat mai multe kg date jos!

pupici fetelor!

weekend cat mai placut!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna, fetele,
Lidia, arati foarte bine in poze, felicitari din suflet, ai atins targetul!
La fel si celorlalte fete care au mai slabit!
Marilena, cum te simti cu 10 kg in minus?
Eu aveam azi dimineata 67,200. Acum sunt racita si astept sa-mi vina nesuferitii, prin urmare, ma astept sa am si ceva apa pe mine. O sa fac poze, azi am intrat in 2 perechi de panataloni de acum 3 ani, ma bucur mult pt ca imi placeau pantalonii si imi parea rau ca nu intram in ei decat pana la genunchi.
Simt si eu ca am inceput sa arat a om, si nu a .
Azi am plecat devreme de acasa, si m-a durut stomacul rau, nu e suficient ca am rani la nas si stranut si imi curg lacrimile de la raceala, ca ma taia si stomacul, si mi-a bagat sotul 2 covrigi subtiri pe gat. Apoi am papat salata de rosii si poate mai mananc diseara tot salata. In rest, si ieri si azi, litri intregi de ceaiuri.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Si eu la raport 62,5 Kg deci cred ca merit si eu o nu, ca asta-i muncita tare?

A...si as vrea si eu saptamana viitoare sa tin post ca ma ajuta si la slabit nu? asa ca astept ceva retete de ce am putea sa papam in perioada asta .

Emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Raportez 66 kg.Nu e mult dar eu in continuare sunt cu rusii pe cap.Sper ca saptamana viitoare sa fie mai bine.

Revin cu poze mai tarziu.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

BRAVO,Gusta nu te lasa,tine-o tot asa.Si eu sint la rusi si bag ceai diuretic sa nu retin apa.Vreau sa mai slabesc si eu 4 kile dar sint multumita cu un kil pe saptamina,nu ma grabesc.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE FLORI!!!!!!

Buna dimuneata!O cafea?

Eu mi-am cam atins scopul,am 48 kg,dar........tot nu sunt pe deplin multumita la burtica.Dieta nu mai tin,dar nici n-o sa dau iama in toate cele.Dar de sapt. viitoare o sa fac impachetari de 2 ori pe saptamana,ca am vazut ca sunt eficiente.
A facut cineva de aici? Dupa cate sedinte se cunoaste?

Cum ziceam si-n pag trecute nu ma pot bucura pe deplin ca am reusit sa slabesc datorita lui Edi (am fost cu el in spital).

Bafta fetelor!!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Meniu de ieri
cafele
porumb
salata cu un pic de gratar de pui(a trebuit ca am avut vizite).

Eu sunt super obosita .Va ziceam ca am terminat curatenia,de olandezu meu s-a gandit sa cumpere o noua mobila si uite asa ieri am frecat ca nebunu la mobila si aseara au venit niste prieteni in vizita si eu eram franta si imi doream numai sa dorm.Asa ca stingerea s-a dat la 2 si trezirea la 7.Asa ca azi mai am de aranjat si sa incerc sa imi revin din somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

la de week-end in

Meniul meu de ieri :

- un pahar suc de morcovi
- 50 gr fulgi de secara cu 300 ml lapte
-1 cafea
-1 grapefruit
- ciupercutze cu crema de brinza (brinza de vaci dietetica cu putin marar tocat si mirodenii)
- macrou la steamer cu salata de spanac (spanac proaspat tocat cu putine ridichi ..marar..patrunjel..sos de rosii..lamiie..si mirodenii)
-1/2 ananas

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lidia ma bucur ca ti-ai atins scopul si sper sa ramai cu noi pana la sfarsit.

Anky 4 kg nu sunt mult si sa vezi ca se duc ele.Eu cu rusii sunt de 1 saptamana dar sper sa ajung la medic saptamana viitoare ca parca nu mai merge asa.Despre sani iti pot spune ca nu e hormonal pentru ca am analizele la zi.Nici ei nu isi explica si problema cea mai mare e ca ei cresc in continuare.Om vedea ce mai au de zis.

Lucians bravo pentru kg.

Mada si tie la fel.

Fetele multumesc de incurajari si sper sa ma tin in continuare pe baricade 2 saptamani.Vad ca multe fete vor sa tina post si eu va alatur voua ca poate ma ajuta si la dieta si voi ajunge de pasti la 64 sper daca nu mai am dupa o saptamani si daca nici asa o sa vad dupa mananc mai rational si atunci poate o sa se duca.

Anky inca o intrebare inafara de ceaiul pe care mi l-ai recomandat care mai bei ca eu cu denumirile lor sunt tare in plop.

Hai ca va astept la cafea facuta de olandez e super buna nu ca i-as face reclama.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Buna fetele.
Eu sunt super obosita .Va ziceam ca am terminat curatenia,de olandezu meu s-a gandit sa cumpere o noua mobila si uite asa ieri am frecat ca nebunu la mobila si aseara au venit niste prieteni in vizita si eu eram franta si imi doream numai sa dorm.Asa ca stingerea s-a dat la 2 si trezirea la 7.Asa ca azi mai am de aranjat si sa incerc sa imi revin din somn.

HARNICUTZO

Dar ..mai rasufla si tu ..ca e WEEK-END ...
Si mai e o saptamina pina la PASTE

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madachan
Buna dimuneata!O cafea?

Eu mi-am cam atins scopul,am 48 kg,dar........tot nu sunt pe deplin multumita la burtica.Dieta nu mai tin,dar nici n-o sa dau iama in toate cele.Dar de sapt. viitoare o sa fac impachetari de 2 ori pe saptamana,ca am vazut ca sunt eficiente.
A facut cineva de aici? Dupa cate sedinte se cunoaste?

Cum ziceam si-n pag trecute nu ma pot bucura pe deplin ca am reusit sa slabesc datorita lui Edi (am fost cu el in spital).

Bafta fetelor!!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

NE BUCURAM CA AI AJUNS LA 48kg

Nu imi dau seama ..daca ai mai tinut SUPERDIETA in spital ..
asa ca intrebarea mea e :

VREI IN LISTUTZA DE PRIETENE (avind in vedere ca nu vrei sa mai tii SUPERDIETA )
sau
VREI PENTRU ATINGEREA OBIECTIVULUI ???????????(desi obiectivul tau era 47kg )

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput