SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Si eu la raport 62,5 Kg deci cred ca merit si eu o nu, ca asta-i muncita tare?

A...si as vrea si eu saptamana viitoare sa tin post ca ma ajuta si la slabit nu? asa ca astept ceva retete de ce am putea sa papam in perioada asta .

Emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a
poze luna a-6 a

greutate

IATA SI din partea ...

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Buna, fetele,
Lidia, arati foarte bine in poze, felicitari din suflet, ai atins targetul!
La fel si celorlalte fete care au mai slabit!
Marilena, cum te simti cu 10 kg in minus?
Eu aveam azi dimineata 67,200. Acum sunt racita si astept sa-mi vina nesuferitii, prin urmare, ma astept sa am si ceva apa pe mine. O sa fac poze, azi am intrat in 2 perechi de panataloni de acum 3 ani, ma bucur mult pt ca imi placeau pantalonii si imi parea rau ca nu intram in ei decat pana la genunchi.
Simt si eu ca am inceput sa arat a om, si nu a .
Azi am plecat devreme de acasa, si m-a durut stomacul rau, nu e suficient ca am rani la nas si stranut si imi curg lacrimile de la raceala, ca ma taia si stomacul, si mi-a bagat sotul 2 covrigi subtiri pe gat. Apoi am papat salata de rosii si poate mai mananc diseara tot salata. In rest, si ieri si azi, litri intregi de ceaiuri.

MARILENA SI ANNA

MULTUMESC FRUMOS ..MARILENA .

SANATATE MULTA ...SI ..

Asteptam .. POZICI

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lidia acuma rasuflu si eu la cafeaua de dimineata si azi ca ma scoate la plimbare (parca as fi catelus) si sper diseara dupa ce se culca copilul sa ma ocup oleaca si de mine ca ar mai trebui.
Plus ca eu stau la casa care are 1 etaj si inca ceva sus si daca fac sus jos e ca la porci si invers.Dar sper acuma ca copilul e mai mare sa numai trebuiasca asa de des.Si mai am si o gradina de care am sa ma ocup dupa paste .

Hai celelalte fete trezirea.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Emilia eu iti spun cum am sa fac.O masa va fi fructe si am sa incerc si eu ananasul dupa mere,portocale,greffe,mandarine si sigur din astea am sa fac salata de fructe.Dupa am sa incerc ce a zis Lidia cereale cu mar ras sau cu de fructe proaspat.Si dupa legume,cred ca multe ciupercute ,porumb si salate si niste supa de legume.Sper sa reusesc ca uneori ma intreb cum am tinut prima saptamana numai cu legume si fructe.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Salutare!Si io-ncep ziulica cu 65kg,mai putin cu 800 g ca ieri.Nici mie nu-mi vine a crede.Si sunt si cu rusii pe cap.Deci,cred ca mai merit si io inca o floricica,nu Lidia? 2,300kg in mai putin de-o sapt(5 zile)...e super bine

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

BRAVO PENTRU PERSEVERENTA ...SI VITEZA DE SLABIRE
INCA O din partea ..

Se pare ca ai un metabolism destul de bun ..
asa ca CU TOATE FORTELE INAINTE CA MERITA cum ziceai si tu ...

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele. de mult va promisesem niste poze. Asa ca :
http://new.photos.yahoo.com/ioanapaicu/album/576460762395955597

Lidia sa ma pui si pe mine pe prima pagina.
pupici si duminica placuta

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by gusta

Lidia ma bucur ca ti-ai atins scopul si sper sa ramai cu noi pana la sfarsit.

Anky 4 kg nu sunt mult si sa vezi ca se duc ele.Eu cu rusii sunt de 1 saptamana dar sper sa ajung la medic saptamana viitoare ca parca nu mai merge asa.Despre sani iti pot spune ca nu e hormonal pentru ca am analizele la zi.Nici ei nu isi explica si problema cea mai mare e ca ei cresc in continuare.Om vedea ce mai au de zis.

Lucians bravo pentru kg.

Mada si tie la fel.

Fetele multumesc de incurajari si sper sa ma tin in continuare pe baricade 2 saptamani.Vad ca multe fete vor sa tina post si eu va alatur voua ca poate ma ajuta si la dieta si voi ajunge de pasti la 64 sper daca nu mai am dupa o saptamani si daca nici asa o sa vad dupa mananc mai rational si atunci poate o sa se duca.

Anky inca o intrebare inafara de ceaiul pe care mi l-ai recomandat care mai bei ca eu cu denumirile lor sunt tare in plop.

Hai ca va astept la cafea facuta de olandez e super buna nu ca i-as face reclama.

Gusta,ceaiul diuretic il am din Ro(Diuretic nr. 3).E ceaiul care mie imi place tare mult,am incercat si altele dar nu mi-au placut.Asta il beau fara indulcitori, fara nimic.Ma aprovizionez mereu din Ro sa am acasa sau imi aduc ai mei cind vin incoace.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pentru ca s-a intamplat ceva intre timp, am hotarat sa ma retrag dupa forumuri si sa imi vad de viata mea si de copiii mei.O sa tin dieta pana la capat, ma simt mult mai bine si ma bucur ca v-am cunoscut si pot spune ca m-au incurajat mult cuvintele, taria si puterea voastra a tuturor.

Lidia te rog frumos sa stergi pozele mele de pe prima pagina, este dorinta mea, nu aveti nici un amestec.

Va pup pe toate, sunt alaturi de voi si sa voi comunica unde ajung la finalul celor 6 saptamani

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Pentru ca s-a intamplat ceva intre timp, am hotarat sa ma retrag dupa forumuri si sa imi vad de viata mea si de copiii mei.O sa tin dieta pana la capat, ma simt mult mai bine si ma bucur ca v-am cunoscut si pot spune ca m-au incurajat mult cuvintele, taria si puterea voastra a tuturor.

Lidia te rog frumos sa stergi pozele mele de pe prima pagina, este dorinta mea, nu aveti nici un amestec.

Va pup pe toate, sunt alaturi de voi si sa voi comunica unde ajung la finalul celor 6 saptamani

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Imi pare tare rau ..pentru ca ai decis sa te retragi de pe forum ..
dar sunt convinsa ca ai motivele tale .. si iti respect dorinta
Pacat ca se intimpla lucruri atit de rele incit sa ne faca sa luam asa decizii ..
Multi pupici .. din partea mea ..si mai scrie-ne ..
TE ASTEPTAM CU DRAG ..O SA ITI DUCEM DORUL

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

Dragele mele

Acum am aterizat si eu acasa,v-am spus ca nu am timp nici macar sa respir.

Daca avem vreo floricica alaturi de noi eu ii urez ,,LA MULTI ANI! si numai bucurii.

BABEE-esti draguta imi pare rau daca s-a intamplat ceva,tocmai acum am vazut si eu foto.a ta.

LIDIOARA-auuuuuuu,ce ma doare,te rog poti sa dai putin mai incet,ce sa fac?daca era asa de bun, manca toata lumea,iar eu sa ma uit................nu am putut,dulciurile ma ingrasa ,ca de mancat mananc foarte putin,sunt lincava la mancare dar nu pot rezista in fata dulciurilor,nu ma bate....

GUSTA-si ce bun era tortul,dar am luat bataita ai vazut,tu sa nu faci asaca iei si tu bataita

ANKY-ai grija ca ceaiul acela diuretic3 sa nu contina si crusin,eu am avut mari probleme de la acest crusin si de atunci beau numai ceai de soc ,mai bine bea ceai de soc si socul este diuretic,este foarte diuretic si nu are un gust rau tot fara indulcitor il beau si eu pun doar lamaie sau un alt pliculet de capsuni sau frecte de padure o data cu el,este o parere,tu faci cum crezi.

Ioana81-nu mi-ai raspuns ai cumparat dvd cu tae bo sau ai luat de pe net?eu am luat unul si se vede foarte naspa,nu are nici macar sonor,si ai vazutce buna este muzica

Mergi la inceput