SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Acum am venit de la iubitica mea si de la ai mei, si cum am intrat in casa ce credeti ca am facut? M-am cantarit!Si am tot 66 kg, cu toate ca am facut-o lata zilele astea. Nu va spun cum, ca va fac pofta.M-=am intors pusa pe slabit, asa ca reiau regimul de unde l-am lasat.De maine iar la raport. Va pupicesc!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

Am uitat sa felicit fetele care au slabit sile incurajez si pe celalte sa aiba multa rabdare.

Lidioara eu nu m-am cantarit,sunt si in asteptarea rusilor,sunt balonata dar promit ca maine ma cantaresc,de dimineata nu am fost acasa ,am plecat de vineri si am venit acum spre seara.

Bisko-iti trebuie multa foarte multa vointa,si daca nu iti impui tu ,atunci cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tornada

Dragele mele

Acum am aterizat si eu acasa,v-am spus ca nu am timp nici macar sa respir.

Daca avem vreo floricica alaturi de noi eu ii urez ,,LA MULTI ANI! si numai bucurii.

BABEE-esti draguta imi pare rau daca s-a intamplat ceva,tocmai acum am vazut si eu foto.a ta.

LIDIOARA-auuuuuuu,ce ma doare,te rog poti sa dai putin mai incet,ce sa fac?daca era asa de bun, manca toata lumea,iar eu sa ma uit................nu am putut,dulciurile ma ingrasa ,ca de mancat mananc foarte putin,sunt lincava la mancare dar nu pot rezista in fata dulciurilor,nu ma bate....

GUSTA-si ce bun era tortul,dar am luat bataita ai vazut,tu sa nu faci asaca iei si tu bataita

ANKY-ai grija ca ceaiul acela diuretic3 sa nu contina si crusin,eu am avut mari probleme de la acest crusin si de atunci beau numai ceai de soc ,mai bine bea ceai de soc si socul este diuretic,este foarte diuretic si nu are un gust rau tot fara indulcitor il beau si eu pun doar lamaie sau un alt pliculet de capsuni sau frecte de padure o data cu el,este o parere,tu faci cum crezi.

Ioana81-nu mi-ai raspuns ai cumparat dvd cu tae bo sau ai luat de pe net?eu am luat unul si se vede foarte naspa,nu are nici macar sonor,si ai vazutce buna este muzica

Diuretic NR.3 nu contine crusin si ma simt super cu el.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Babee imi pare rau ca te retragi chiar nu stiu ce te-a putut determina sa faci asta.Sper totusi sa ne dai un semn cand termini dieta.

Tornada sincer sunt super tare si eu ma mir cum ca azi am trecut pe langa inghetata si nici nu stiu cum m-am abtinut sa nu pap.

Anky daca stiam ii ziceam lui maicamea sa imi trimita acuma e prea tarziu data viitoare

Bysko bine macar ca nu te-ai ingrasat.

Sa va mai zic ca azi am avut o discutie nu tocmai politicoasa cu o englezoaica ca i-a bagat in cap olandezului ca o sa dau in boala ca nu mananc nimic si tot asa si m-am suparat.Ca am slabit prea mult si tot asa.Lumea asta oare de ce nu isi vede de treburile ei si nu mai imi da mie sfaturi.Credeti-ma ca mananc numai ca renuntand la dulciuri fainoase si altele de astea e clar ca slabesti.Ca atata i-a trebuit olandezului sa auda de la alti si bineinteles ca am avut si noi o mica discutie care nu s-a incheiat prea amical.Of iar ma plang aici imi cer scuze.Treceti peste pasaj daca va deranjeaza da trebuia sa spun cuiva.

Astept sa imi mai spuneti ce faceti voi.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

GUSTA-eu am crezut ca numai in Romania,ii priveste pe altii viata ta,dar vad ca si pe acolo este la fel. Eu nu ma supar ca spui ,asa te descarci si tu,nu inseamna ca te plangi.Si eu intampin aceleasi greutati ,doctorita mea chiar m-a jignit ,a spus ceva de genul ca m-am stafidit,e si de aceea nu am mai putut eu,am tinut in continuare regimul,Tata ma cearta mereu zice ca stau nemancata inca din copilarie,prima intrebare cand ajung acolo este ce mananc?In copilarie am mancat numai plangand,aveam portie la paine.....ehe si mai cate,toti prietenii imi spun slabanoaga dar nici ca-mi pasa,sin gurul lucru care ma deranjeaza este ca sunt prea inalta1.75,si ei ma vad foarte slaba,dar nu este asa ca sunt corpolenta,te pup si ai grija de tine.
Va invit la o cafea ca eu dimineata nu sunt acasa,ca sa beau cafeaua impreuna cu voi sau mai bine la un ceai de soc ca este si diuretic cu lamaie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Tornada imi pare rau dar nu am avut timp sa citesc din urma. Dvd-ul il am de la sora-mea care il are de la o prietena. Se vede perfect si sunetul e super.

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by Tornada

GUSTA-eu am crezut ca numai in Romania,ii priveste pe altii viata ta,dar vad ca si pe acolo este la fel. Eu nu ma supar ca spui ,asa te descarci si tu,nu inseamna ca te plangi.Si eu intampin aceleasi greutati ,doctorita mea chiar m-a jignit ,a spus ceva de genul ca m-am stafidit,e si de aceea nu am mai putut eu,am tinut in continuare regimul,Tata ma cearta mereu zice ca stau nemancata inca din copilarie,prima intrebare cand ajung acolo este ce mananc?In copilarie am mancat numai plangand,aveam portie la paine.....ehe si mai cate,toti prietenii imi spun slabanoaga dar nici ca-mi pasa,sin gurul lucru care ma deranjeaza este ca sunt prea inalta1.75,si ei ma vad foarte slaba,dar nu este asa ca sunt corpolenta,te pup si ai grija de tine.
Va invit la o cafea ca eu dimineata nu sunt acasa,ca sa beau cafeaua impreuna cu voi sau mai bine la un ceai de soc ca este si diuretic cu lamaie.

Tornada,da-mi si mie macar 2 cm daca ti se pare ca esti prea inalta.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Vin si eu ..la ceaiul de seara ..cred ca.. cu soc ar merge bine

Meniul meu de azi :

-1 cafea
-1 grapefruit
-1/2 ananas
- salata de morcov,telina,conopida si broccoli cu ciupercutze si 2 oua (la steamer)
- 2 mere
-1/2 ananas
-1 grapefruit

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Si apropo de POFTE

Azi am iesit la shopping in supermarket ..
si mi s-au pus cam scurs ochii dupa ciocolata de casa ..
A fost cea mai grea incercare ..de pina acum ..
dar dupa citeva minute de "contemplare" ..am trecut pe linga ..
si i-am smuls sotului promisiunea ca primul lucru pe care il
voi gusta dupa ce termin SUPERDIETA vor fi citeva bucatzele de
ciocolata de casa ...YAMI..YAMI ..CIT DE BUNA E ..
Dar mai am de asteptat ceva zile..pina sa o savurez .
Daca tot am rezistat pina acum ...nu prea are haz ..sa ma inec la mal

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Si ca sa fie tacimul complet ..
Ce credeti ca fac eu ..acum ..in paralel cu scrisul pe DC ..
coc piinica ...am facut 2 piinici ..pe care le-am bagat acum 5 min la cuptor ..
Iese foarte gustoasa piinea de casa ..asa ca imi rasfat putin sotiorul cu piinica facuta de mine ..
si sa stiti ca miroase minunat in bucatarie cind
le scot ..de fiecare data ..dar eu rezist eroic

IA PRIVITI REZULTATUL : PIINICI DE 1 APRILIE

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput