SUPERDIETA "Maninci sanatos;Slabesti frumos"(cap4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

M-am cantarit si eu si - 100 gr cam putin dar decat deloc oricum nu prea imi e aminte de asta ca puiul meu nu e mai bine cum am crezut eu ci mai rau a inaintat raceala si a facut traheita si am inceput cu antibiotic si ne-a mai si speriat doctora asta....ca nu e de bine si eu iar sunt singura si sotul in delegatie vine maine si uite asa le trag eu pe toate singura.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

M-am cantarit si eu si - 100 gr cam putin dar decat deloc oricum nu prea imi e aminte de asta ca puiul meu nu e mai bine cum am crezut eu ci mai rau a inaintat raceala si a facut traheita si am inceput cu antibiotic si ne-a mai si speriat doctora asta....ca nu e de bine si eu iar sunt singura si sotul in delegatie vine maine si uite asa le trag eu pe toate singura.

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

SANATATE MULTA emilia ..PUIULUI TAU BOLNAVIOR ..
CRED CA TI-E TARE GREU ..
SINTEM ALATURI DE TINE SI ITI TINEM PUMNII SA TRECETI CU BINE
PESTE BOALA ASTA ..VA SI SA NE DATI CURIND VESTI CIT MAI BUNE.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Azi e a 3-a zi de dieta...am pierdut deja -500 gr, io-s optimista, stiu ca nu mult, dar e ceva

Meniu de azi:
suc de portocale+gref
1 mar
salata de rosii cu salata si ceapa
conopida fiarta cu putin iaurt

Mai am ptr diseara 2 mere si putina salata

Pup fetele, felicitari ptr kg in minus..continuam
. Sanatate celor bolnavioare!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

multi Lidiei.
Mada,ma bucur ca ne-ntalnim pe forum.Ce-ti mai face minunea?Ti-am admirat pozele si filmuletele.Sunt .

spor la slabit!

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Lidia ms pt floricica.
Asa ca sa sarbatoresc ca am scazut un jeans size adik de la 12 la 10 am fost ieri si mi-am cumparat doua fuste faine zic eu marimea 10 si incerc sa ma incurajez sa port fusta eu cu vergeturile mele cu tot. Acum mai trebuie si partea de sus si o haine ca eu fiind mereu genul sport nu am asa ceva. Si na ma zis ca de acuma is mamica acusi si sotie cu acte in regula si na sa fiu si eu ceva mai feminina nu tot blugi si etc. m pantofii si frustele acu trebuie niste topuri si o haina mai elegnata un pic.Cand am totul complet am sa pun niste poze sa ma vedeti.
Aseara m-a enervat Flo ca na mi-am pus fustele sa vada cum stau si a inceput sa rada sii zic de ce razi, aa pai nu te-am mai vazut niciodata in fusta , deci va dat seama...
Emilia sanatate multa la puiutz di tie putere multa sa treceti peste. Si la mine Flo munceste pana la 7 seara si cand vine acasa el e f obosita eu f obosita si stresata cu fata ca plange refuza laptele abia a papat azi niste piure de cartof. Sper sa mai pape ca altfel face foamea, lapte nu vrea apa nu prea mai bea niste ceai macar atata. Si mai doarme si putin din cauza nasului si nu se odihneste si e tot maraita si miorlaita. uff greu cu bolile astea.
Lidia un pic off topic, ca na suntem la subiect de dieta, da mama si la mine din retele de la torturi si prajituri ca eu la deserturi is dezastru si tare as vrea sa fac unul si chiar sa imi iasa. Si btw painea arata super, o faci la masina de paine sau in cuptor?

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Acuma am ajuns de pe drumuri si numai pot de oboseala.

Azi am fost la fizioterapie si fizio m-a intrebat cat am mai slabit ca a inceput sa se vada ,va dati seama ce bine m-am simtit.Mi-am luat si vopsea de par si sper sa reusesc sa gasesc pe cineva sa ma vopseasca pana sambata.

Emilia multa sanatate la puiut.nasol cu pui astea bolnavi.

Fetele felicitari pentru kg date jos.Eu mai am pana sambata sa vad daca am dat jos ceva.Eu incontinuare sunt cu rusi pe cap asta de sambata nici nu stiu ce sa cred dar daca maine nu se rezolva pe vineri ma infing la medic.

Mai am de spalat copilul si dupa sa ma linistesc si eu ca numai pot de dureri de spate.

Va astept sa mai scrieti cate ceva si sa imi spuneti ce mai faceti voi.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Lidia,ce ziceai tu c-ai sa faci de Pasti? Te-ai gandit sa trisezi sau n-am inteles io bine...ca tare ma bate si pe mine gandul sa mananc niste sarmalute si cozonac?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

7-8 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

SALUTARI DRAGALASELE!

Eu acum am aterizat acasa am fost la sedinta cu parintii,o sa vedeti si voi cum este mai tarziu,si ce bine o sa va simtiti.

LIDIOARA sincere felicitari pt.cele 66,.... de kg,ma bucur tare mult pt.voi cele care mai dati jos.

EMILIA sanatate puiuletului tau si multa rabdare ,toate am trecut prin asta ,o sa vezi cand ai sa-l bagi in colectivitati ...cum o sa fie,multa sanatate .

GUSTA sa inteleg ca vrei sa devii fotomodel,ai rabdare in decursul unui an isi revine organismul unei mamici,de ce te grabesti?bine ca ai bunavointa ,pana la urma asta conteaza,si cat mai multa rabdare.Cate kg. aveai inainte de sarcina?Cred ca ne-am vorbit si eu am cumparat vopsea de par,o nuanta mai inchisa decat pana acum,este de la Loreal,un blond mai inchis ,am hotarat sa ma mai schimb si eu putin,dar sunt curioasa cum imi v-a sta.Osa va anunt.

Va rog sa ma scuzati ca nu am avut timp sa citesc mesajele voastre.V-am spus ca am cumparat un costum pt. sport se numeste,,sauna suit,,este super buna transpir in ea la sala de nu se poate,curg apele,este super buna,sper sa ard celulita de pa coapse si abdomen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna, intru si eu pe fuga, m-am vazut cu ginecoloaga mea si mi-a zis ca sigur am slabit in jur de 20 kg, nu? Se pare ca diferenta e mare, fata de decembrie anul trecut cand ne-am vazut.
Si s-a mai mirat cineva. Din pacate pana sambata cand vin ai mei, nu pot face poze, ca am inca aparatul la ei.
In alta ordine de idei, sunt fericita ca am rezolvat niste probleme care ma chinuiau de ceva vreme, si vineri daca vrea Dumnezeu o sa mi se ia o mare piatra de pe suflet. Sper sa fie asa.
Azi am papat un mar si o salata verde cu 6 masline si 3 paie de cartofi de la sotul meu.
Nu stiu de ce nu imi mai e foame, ca zilele trecute mi se intampla frecvent, uneori chiar nu reuseam sa ma satur cu ce papam. Sunt curioasa sa vad cat arata maine cantarul, ca zilele astea nu am vrut sa ma cantaresc, m-as bucura sa fi slabit macar 1 kg. Deja, pantalonii mei care plesneau pe mine, imi cad destul de tare, nu-i mai pot purta. O sa incep sa caut prin garderoba de la Bucuresti, adica hainele pe care le purtam inainte de a ma casatori si a ma muta in Craiova si evident, de a ma ingrasa.
Mi-am lasat hainele astea acolo, pt ca nu aveam nici o sansa sa le mai pun pe mine, si acasa la Bucuresti, ajung mai rarut, pt ca Anna nu e cuminte in masina, nu-i place sa stea legata cu hamurile prea mult.
Acum putin la tv si apoi la somn, noapte buna, copii!

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Am culcat copilul si de acuma ma pot odihni si eu.

Tornada eu aveam 61kg asa ca la mai putin nici nu sper sa ajung.Oi vedea ce raport dau sambata si dupa stiu clar ca pana sambata cealalata nu voi calca stramb dar de paste sper sa nu calc prea mult stramb.Om vedea atunci.

Marilena si eu ca tine am niste pofte odata si alte dati nici sa nu vad mancarea.

Va scriu de azi meniul ca eu maine dimineata sunt la scoala si nici nu stiu cand intru.
meniu
cafea
fulgi cu lapte
salata cu o conserva de sardina in sos tomat
1 mar
1 portocala

Va pup si vreau sa vad maine la raport cat mai putine kg.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput