Nou stil de viatza (135)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, eu nu stiu daca rezist cu Daneza asta. Azi si maine mananc mai nimic. La mine in casa nervii sunt intinsi la maxim. Zugravitul s-a prelungit, nu stiu daca avem timp sa facem curat pentru Paste plus gatit. Copilul refuza mancarea. Nu poti face nimic cu el pe langa tine ca-i traznesc numai prostii prin cap (se suie pe scaune si tot timpul e gata sa se loveasca de ceva etc.). Si evident ne certam intre noi, 2 cate 2.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Hopes-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, Indra, luati-va gandul de la amandine!

Ma gandeam la o provocare:
se apropie Pastele, masa va fi incarcata cu de toate.
Ce-ar fi sa spunem nu cozonacilor, pascutzelor si dulciurilor?
Ar fi ceva, nu???

Pai ar fi bine sa se poata, dar CUM?????? Pai dupa cesi fac si deaia si deaia iti dai seama ca tzopai pe linga cuptor si masa ca un drac si lesin acolo.... trebuie, dar TREBUIE sa ma infig si eu in ceva!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Intru si eu repejor de la serviciu ca am treaba multa .

Monti al meu merge bine, pot sa ma felicit ca au trecut mai bine de 2 luni fara abateri.

Carmen, eu spun DA propunerii tale . Eu nu am sa mananc nimic interzis de Pasti, am sa imi fac dulciuri conform Monti ( cu fructoza). Daca va intereseaza va pot da cateva retete. Si fripturi pot sa mananc pana nu mai pot...

Mamica Dulce, ce ai patit? Vorbim diseara pe messenger daca vrei...

Eu sunt cu rusii pe cap, deci nu cred sa fie prea bun raportul de maine.

Pupici la fete,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by Sabina

neata!!
am citit tot felu pe-aici, nici nu stiu cu ce sa-ncep.
am citit ca au fost bolnaviori puii de Carmen si Zuzilici si Crystina si parca mai erau, dar nu-mi aduc aminte, neuron de gravida, iertare., si chiar zuzilicea, sanatate si speram ca odata cu primavara sa se rezolve problemele astea.
Tzunella, sunt varza cu kilele :)
am luat deja 5, si am 16 saptamani de sarcina maine.Deci e IMENS.E adevarat ca 2 jumate sunt luate de Craciun-anul Nou cand au venit parintii mei si am fost din vizita in vizita, insa....
sincer, cum sunt acuma eram cu Sofia in 6 luni
fetelor, voi in sarcina cand ati pus mai mult, in prima sau in a doua parte??
Chiar ma intereseaza raspunsul vostru

Olo, oare ai putea afla ce a sfatuit=-o dieteticiana pe prietena ta care a slabit in timpul sarcinii?
sigur ca eu nu sunt acum nebuna sa ma apuc de slabit :), dar n-as vrea sa mai iau in greutate macar cateva luni, pt ca deja incep sa am probleme cu spatele si varicele

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

sabina eu am pus mai mult in prima parte adica...pana prin 6 luni am pus vreo 6 kg iar apoi inca 3!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Tzuni, Indra, luati-va gandul de la amandine!

Ma gandeam la o provocare:
se apropie Pastele, masa va fi incarcata cu de toate.
Ce-ar fi sa spunem nu cozonacilor, pascutzelor si dulciurilor?
Ar fi ceva, nu???

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Prefer sa zic nu mielului, branzei, oualelor si sa zic da cozonacului...macar o feliutza ca taaare bun e cozonacul bunicii. Nu-i asa Violeta????

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Buna, buna
Azi e asa frumos afara si eu ma simt de parca sa fi castigat la loto, adica tare bine, si mandar ca de duminica fac sport in fiecare zi, ieri si azi am iesit cu bicicleta cate o ora (chiar ceva peste ora), n-o sa mai las sa treaca nici o zi fara sport, imi da o stare foarte buna.
Meniul de azi:
D: cafea cu lapte degresat + 2 biscuiti de orez expandat
P: supa de praz (in genul supei de telina dar fara ciuperci)+ mancarica de praz cu masline - mi-a trimis socru' o sacosa maaare de praz si incerc sa-l folosesc
G: para+ portocala
C: supa de praz si un iaurt

Carmen, merci, imi prieste daca imi e stradania apreciata, si azi sunt si mai in verva.

Daria, hai nu te da batuta, se poate, si mie imi vine sa plang cand imi aduc aminte ce targhet am declarat 6kg, imi pare rau ca nu o sa le pot da jos concursul asta, si imi cer scuze coechipierelor, dar important nu e sa slabim repede, ci sa slabim. Incearca o dieta mai simpla, incepe cu nemancat dupa sase, apoi stabilirea mesei, si cu timpul ne vom disciplina- asta imi repet mie mereu.

Puskin, felicitar, 2 luni fara abateri... bentru mine e doar un vis

Doroty, si noi asteptam bb 2, eu zic ca e mai bine acum, nu stiu cat are baietelul tau, dar ma gandesc ca daca apuca Bia sa iasa din Pampers si eu ma angajez, nu o sa mai vreau asa de mult sa o iau de la capat. Eu iti tin pumnii sa fie cum vrei tu

Carmen, la provocare o sa raspund si eu NU, dar... o sa incerc sa fac totul acasa si sa cumpar cat mai putine e-uri, sa mananc portii omenesti si sa ma opresc maxim la ora 19, sa fac sport in continuare. Imi propun in perioada de Paste sa nu ma ingras- ca de slabit sigur nu voi reusi.

Adriana- Deea- An-k- Cornelia

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Acum am venit si eu de la sala unde am activat 2 ore.

Mamico, ce-ai patit? Sper ca pina scrii urmatorul mesaj v-ati impacat deja.

Zuzi, cum te mai simti?

Carmen, cred ca la mine n-o sa fie problema cu bunatatile de Paste decit daca ma "loveste" careva cu un cozonac de peste mari si tari. Sa inteleg ca la friptane e liber?
Vine si pe aici o sarbatoare mare: Anul Nou Tailandez, cu ocazia caruia se flescaie lumea pe strada cu apa multa. Eu o urasc.

Ce-as minca si eu ceva bun....zilele trecute mi-a fost pofta de unt de alune si mi-am facut damblaua, dar am pedalat mai mult cu 10 minute la sala (100 calorii) ieri si azi si sper ca s-a mai dus ceva.

Meniul de azi:
MD: 2 bucatele ananas, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu tofu, salata
Gustare inainte de sala: 1 banana, citiva mieji de nuca.
C: carne de porc prajita, fasole verde inabusita + ulei de masline si condimente (fara sare).
Intre mese: 1 banana, 1 portocala si cam 1 kg de pepene rosu.
Ma intorceam de la sala si am vazut un nene cu masina de pepeni in apropiere de casa, si cum eu poftesc la ceva dulce dupa ce fac sport (si mai ales la pepene ), n-am lasat sa-mi scape ocazia.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hopes spune:

Ma Carmen da oare nu-i pacat sa vina sfintele Paste si noua sa ne curga balele langa cozonac?
Mai bine hai sa mancam moderat. Ptr. ca eu sunt sigura ca fiecare va ceda si se va simti vinovata. parerea mea ....

Hopes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by nastad

OOOfff ...si mi-e o silaaa de mineee!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Dar de ce Doina? Ce-ai patit?

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:
Zuzi calmeaza-te .... io tocmai m-am razboit cu socro acu juma de ora...

Lasa,tot e bine...eu m-am certat cu fiul soacrei asa de rau mai inainte ca a zis sa-mi caut apartament si sa ma car,ca n-avem nici o sansa sa o dregem si de data asta

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Of, Anca sper sa nu fie chiar asa de grav. Eu sunt inca stresata.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput