Nou stil de viatza (135)
Raspunsuri - Pagina 17
anky spune:
Eu am mincat azi asa
M.D: iaurt 0,1% grasime
cafea cu zaharina
P: Peste
C: legume la wok cu sos de soia light
cafea cu zaharina
Desigur multa apa
Eu am sa ma cintaresc doar o data pe saptamina,deci va dau raportul peste o saptamina.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
khristin spune:
Salutare fetele vesele vin si eu cu intarziere ca de obicei, am de citit cateva pagini bune ca sa prind noutatile
...in rest eu imi continui dieta mea de legume si fruct, si culmea e ca da si rezultate, se duce cantarul in jos vertiginos, chiar si sotul m-a complimentat 
Tzuni, chiar ca esti viteaza daca ai rezistat shaormei din fata ta, eu una nu stiu daca n-as fi dat iama in ea... good girl ![]()

Carmen, spuneam de podium sa ma treci, c-am dat jos de la 75 kile dar cand am inceput noul format scapasem deja de un kil, si asa m-am trecut de la 74. Sarumana 
Puskin, spune-mi si mie te rog cum ti se pare Cehoslovacia ca insider, eu inca iau notite pt. la vara ...
Zuzilici, prin cate ai mai trecut si tu cu racelile...sper ca sederea soacrei sa fie cat mai placuta ![]()
Eu astept Pastele asta cu nerabdare, cu oua rosii si cozonac, mai ales ca il vom face cu familia de aici si cea din RO
. V-am pupat,
Cristina
noi si poze mai noi
anky spune:
Fetelor,nu va fie frica,in ziua de Paste puteti minca orice,bucurati-va de sarbatorile pascale caci nu va ingrasati daca mincati o zi tot ce doriti.Conditia este sa reveniti a doua zi la alimentatia sanatoasa.
mephala30 spune:
Dragelor, n-aveti decat sa mancati cumpatat. E ft. bine!
Eu nu-s educata, inca, in sensul asta: nu pot sa mananc numai o felie (de dulce).
O felie se fac doua-trei....
Bravo celor care pot!
Puskin, ma bucur ca mi-am gasit 'perechea', nici eu nu vreau sa ma ating de nimic dulce de Pasti, nu de alta, dar prea sufar cumplit..cat de greu scap de kg astea nenorocite.
Consider meciul egal: tu mananci dulciuri cu fructoza, eu iau crom pentru a nu le simti lipsa.
Delia, sigur, e liber la fripturi si salate. Si fructe! Si-o lingura de salata boef....ma mai gandesc!
Ce pofta mi-ai facut cu pepenele ala!
Hopes, nu ti-ai cumparat crom? De-aia iti curg balele daca vezi ceva dulce.
Azi am inceput a doua luna de crom, Slava Domnului...e mi-nu-nat!
In rest, sunt de acord cu mancatul moderat. ![]()
Meniul de azi:
-o banana
-5 mere
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
anky spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Indra, ce-ai spune de o amandina, sau o savarina bine insiropata?
_
Tzunimic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzunika draga,uitindu-ma la pozele tale ma tot intreb daca mai vrei sa slabesti sau doar sa te mentii...??Areti super.Poti minca linistita si o amandina si o savarina.

Tzuni spune:
Buna seara, buna seara!
Mephala scumpa, de ce vrei tu sa te urasc?
Cu ce ti-am gresit?
E drept ca de Paste voi suferi din simpatie alaturi de Delidana (adica fara cozo), dar macar ceva bun bun sa nu pap eu? Oricum, imi trebuie mobilizare sa-mi gatesc si eu ceva acasa. Ceva, ca sa simt si eu sarbatorile! Deocamdata nu stiu ce....
N-am mai gatit pentru mine de luni bune si poate c-ar trebui s-o fac acum... Macar 2-3 oua rosii si ceva papa.... Vad io! Poate-mi sugerezi tu ceva...
anky, in poze is imbracata!
Cum dau jos blugii, cum imi spanzura suncile si aripioarele si slaninile...
Khrystin, e prima data cand reziste in batalia cu o shaorma
si-s tare mandra si io de mine!
Oooooof, Delidana, ieri ananasul, azi ppn-le
Eu va anunt cu mandrie ca azi am trecut de a treia zi de Daneza fara nici cea mai mica abatere. Sunt inca vie si sper sa duc dieta pana la capat. Pe 7, deci chiar inainte de Paste, o termin. Doamne ajuta! 
Zuzilici, asta:
pentru soacra ta. Asa...preventiv! ![]()
MamicaDulce, sper ca s-au mai linistit apele! 
ina c, cum stai cu stepper-itu'?
Fug la munca.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
ina C spune:
Tzuni, uite acu' am terminat: 15.06 minute-103 kcal.
Ce e drept am mincat putintel azi si sunt cam lesinata.
o seara buna!
ina C
Cookie - Alma - Ina - Claudelu
puskin spune:
Buna,
am ajuns si eu acasa...si am papat o salata de ton si niste migdale.
Tzuni, le instigi pe fete sa calce stramb
.
Delia, vreau si eu pepene rosu
.
Mamica Dulce, da-ne un semn...ca imi fac griji pentru tine.
Carmen, eu una m-am obisnuit sa nu mai pap dulciuri. O sa imi fac totusi ceva bun de Pasti, dar sunt retete adaptate Monti ( de ex. tort de bezea cu fructoza si cu crema de ciocolata). Si eu sunt lafel, nu ma pot opri la 1 buc...
Khristin, ce vrei sa stii despre Cehia?
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
violeta70 spune:
Buna seara, Buna seara!
Mephala30, 
pentru schimbarea de la raport. Dar nu esti putin cam "sadica" cu provocarea ta? Binenteles ca am sa incerc sa mananc cat mai moderat, dar deloc..., parca nu-mi vine. Iar sora-mea, Dordia2000, are dreptate, face bunica un cozonac, de mori. Si cum bine stiti, la dulciuri nu pot rezista prea mult.
Sa va spun ce am facut azi: Dupa ce mi-am luat la mine fructe, n-am reusit sa mananc la servici decat o banana, un covrig la ora 8.30, si doi litri de apa cu lamaie. Asta pana a venit o colega, a carei aniversare a fost azi, cu de toate (si de post): pateuri, alune si tort de post. La ce credeti ca n-am rezistat? binenteles la alune. Nu m-am putut abtine si am mancat vreo cateva (5,6,.....10) Asta este! Sper maine la raport sa nu se vada. Iar cand am ajuns acasa am mancat putina zacusca si inca o banana. Merit o bataita?
Am si eu o intrebare? nu am inteles ce inseamna chestia ca luati sau mancati crom? Imi explica cineva? E prima data cand aud asa ceva.
Fetelor din echipa mea s-a intamplat ceva cu voi?(Bfly, Adelapop)
Sor-mio, felicitari pentru kilogramul dat jos!

Va las acum ca imi este somn. Noapte buna si pupici tuturor fetelor.
Ne auzim maine la raport.
Pierderea de kilograme ,
La negrutele mortale
Da usurinta in miscare 
Cristina_C spune:
Violeta, eu am auzit despre crom ca ar taia pofta de dulce. N-am incercat, nici nu stiu in ce forma se gaseste (pastile?) si daca este sanatos sau nociv. Poate ne spun fetele...
Cu Bfly si Adela probabil ne vom intalni maine la raport.
Azi mi-a mers bine, am rezistat tentatiilor de
. Cu bicicleta n-am mai avut timp sa fac, dar am mers 4 km pe jos. Trag si eu tare pe ultima suta de metri. Maine, din pacate, o sa pot raporta doar o jumatate de kg in minus, dupa cum se prezinta situatia in seara asta. Dar, ce e dus, e bun dus. Consolarea mea e ca slabesc incet, dar sigur. Vreau sa ajung odata la 60, cand o sa am 59.9 o sa jubilez!
De Paste insa o sa-mi fac o zi de cap si o sa mananc pe saturate din toate. Asta este. Nu cred ca ma pot ingrasa ingrijorator doar intr-o zi. Sunt si eu om
.