Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 4
bits spune:
Andreea bate-ti fierul cat e cald si luati-va cat mai repede apartament caci anul asta cica se scumpesc cu 20%(asta o citisem printr-un ziar)
onitza spune:
quote:
Originally posted by bits
intrebare intrebatoare:pe litoralul romanesc copii beneficiaza de gratuitate la cazare sau trebuie platit ca si pt un adult?
Din cate stiu eu, copiii pana in 2 ani beneficiaza de gratuitate, iar dupa 2, 50% reducere....dar depinde de politica fiecarei agentii in parte sau regulile fiecarui hotel. NU am lucrat cu hotelurile de pe litoral dar daca vrei pot sa dau un telefon sa intreb. Pup
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
bits spune:
Onitzo faci tu asta pt mine?te pup inmiit
venim in tara si pt ca al meu Kenzolino inca mai are costitele putin evazate m-am gandit ca nimic nu i-ar face mai bine decat niste bai de soare.
aime spune:
Roserb 
Bits, noi am fost de 2 ori cu Vladut la mare prin agentie si n-am platit nimic, adormit cu noi in pat, iar ptr masa erau bonuri valorice si oricum el papa ce aveam de acasa. Sunt hoteluri care primesc fara plata si pana la 12 ani daca nu ceri pat, daca vrei pat separat e de plata o suma nu f mare, pe zi.
bits spune:
Aime cat v-a ajuns pe voi distractia la mare?al meu sot vrea sa ne faca cadou excursia(cica de ziua mamei si a copilului) si nu stiu cat sa-i spun.nu am mai fost la mare in Romania de 7 ani asa ca nu am habar de nici un pret.
ad_rianna spune:
dama felicitari pt. sarcina.
sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri din plin de perioada asta. eu mi-as dori tare mult sa mai "simt" odata sarcina...dar no way![]()
felis imi pare rau ca treci prin asa o perioada grea. acum inteleg de unde deprimarea ta de ceva vreme incoace, eu credeam ca e vorba de mihai
...eu inca cred ca tie nu ti se poate intampla asa ceva...pt. ca nu meriti sa nu ai parte de fericire. chiar imi doresc sa te stiu bine si sa vii cu vesti mai bune 
bits si eu vreau sa merg anul asta cu piticii la mare si deja am studiat in mare "problema" sunt unele hoteluri care accepta gratuitate la copii pana la 2 ani, altele pana la 7 ani...sunt multe cazuri si aproape toate diferite. uita-te pe www.eximtur.ro ca exemplu si ai sa vezi cam cum sunt conditiile
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by aime
Stiu ca la gradi invata multe, nu-s chiar, dar ma gandesc ca peste un an va primi altfel o gripa ...ma rog, e parerea mea.
Pupam tunsulica!

Ai mare dreptate,dar din punctul meu de vedere,cand vad ca tot ce-am facut eu in 2 ani se duce de rapa si apar bazdacii in fund...imi vine sa-mi rod unghiile...
Roxana
si "multumim ca ne-ai vizualizat!" Suntem in top 100, multumim tuturor
dama spune:
Fetelor va multumesc la toate pt urarile de bine, DD sa va auda si totul sa decurga bine.
Eu inca nu am cine stie ce "simptoame", doar sani tari si durerosi, oboseala, un greu la stomac si cam atat...parca la David greturile, usoare de altfel (adica fara vomitat), au aparut mai repede...dar si acum cred ca e prea devreme, pt ca sarcina e foarte mica, maxim 3 saptamani. La doctor am zis sa ma duc saptamana care vine, ca sa vad ce se mai intampla pana atunci. Cat despre tati, el a primit foarte bine vestea, chiar neasteptat...daca la sarcina cu David, desi prestam de vreun an sa-l avem, a fost socat de veste, acum eu am fost cea socata, si el plin de seninatate si bucurie.
Paxela, sper sa fi preluat bine stafeta de la tine si sa avem si noi parte de o fetita scumpica ca a ta, dar mai important e sa fie un copil sanatos, asa ca de-o fi baietl e bine venit.
Otilia, merci pt ca m-ai pus
pe listuta, alaturi de Miki si Gandacelu...(chiar o fi nascut Gandacica?), lista la care sper sa se mai alature si alte mamici din gasca, stiu ele care.
Felis, imi pare rau ca treci prin asa un impas si sincer sper sa reusiti sa treceti cu bine momentul...sunt sigura ca in mare parte se datoreaza stresului si muncii pe care o duci.
Am vazut si pozele cu Vladut tunsulici...mami, de ce-i tunzi, frumusete de cretulini? E dulce si asa, dar tare imi place in pozele cu cretisorii. Si Paulica, e tare serios in poze, dar e un scump, iar Robertel, pare un smecherel fara pereche.
si le doresc sanatate multa puiutilor bolnaviori.
Mami de David (18.11.04)
aime spune:
quote:
Originally posted by bits
Aime cat v-a ajuns pe voi distractia la mare?al meu sot vrea sa ne faca cadou excursia(cica de ziua mamei si a copilului) si nu stiu cat sa-i spun.nu am mai fost la mare in Romania de 7 ani asa ca nu am habar de nici un pret.
Anul trecut, la 3*, cu o singura masa cu bonuri valorice ne-a costat cam 17 mil, 2 bilete. Am avut pat matrimonial, deci am dormit toti trei. Noi am luat cu o singura masa, ptr ca in urma cu un an la acelasi hotel am avut 3 mese si am venit cu burta acasa, ptr ca manacam prea mult si asa am zis ca mai bine mancam pe bani cat vrem si mai ales cand vrem decat sa ne dea BV. Aaaaa, pe litoral nu e inclus micul dejun in costul biletului, iar ora de cazare nu e 12 ci 18, iar ora cand predai camera e 12 .
Normal ca pe langa costul biletelor am mai cheltuit cam 10 mil cel putin, asa ca...
Dama
si numai bine si o papusica
. Il tundem ca transpira si sotul meu e cu tunsul...el vrea sa fie baiatul baiat, nu cu plete Miha
si de la noi...de ce intrebai de dermatolog la iesence? ati patit ceva?

, dar ma gandesc ca peste un an va primi altfel o gripa ...ma rog, e parerea mea.