Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 3
Otiliav spune:
Felis
, trimitem o imbratisare virtuala si un mare
. Stiu cat erai de suparata dar nici o secunda nu m-am gandit la asa ceva. Eu cred ca o sa va treaca sau o sa-ti treaca pentru ca inteleg ca tu esti suparata nu sotul, intodeauna mi-ati parut un cuplu unit nu mai spun ca va sta bine impreuna.
Nici la noi nu este mereu situatia roz dar este de inteles, nu este usor sa traiesti asa la departare, dar sa mai primesti reprosuri ca "ti-ai luat masina", nu mai zic descutii aprinse despre venit el aici sau intors noi in tara.
Tu ai fost poate prea ocupata in ultima vreme si faptul ca esti mereu intr-o lupta continuu cu timpul poate te face sa ai pretentzii la mai mult ajutor sau intelegere.
In orice caz, ai facut bine ca nu ai luat o decizie la nervi si suparare.
Aime, sa va fie de bine tunsoarea si sper ca ai pastrat buclele lui Vladutz blondutz. Ati inceput constructia casei?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
FELIS sa nu ma
, dar n upot sa nu ma bucur ca deocamdata ai renuntat la idee
, si sa ma bucxur mai ales de motivul pentru care ai renuntat, adica REALIZARILE LUI MIHAI!!! BRAVO MIHAITA!!!, TINE-O TOT ASA, PUIULE!
Paul este bolnav
, azi mergem la doctor..ma rog , nu e grav, dar deh, tuseste rau, muci verzi la greu, macar a dormit noptile...3 zile de cresa mi l-au adus in starea asta de acum, nu pot sa cred, MEREU se intampla asa, dar mereu: dupa 3 zile, trebuie tinut acasa cu tratament (sper sa scapam de antibiotic), ca raceste...ce sa ma fac? eu nu pot deloc invata noapte, nu ma ajuta organismul sa rezist, adica creierul sa memorez cele citite, asta in cazul in care pun in aplicare ce m-am hotarat, sa il tin de tot acasa...of, iar e lupta in sufletul meu ce sa fac?? cum sa fac? acum cel mai important mi se pare sa fie paul bine sa ii treaca boala, cred ca e un fel de laringita, gat rosu, si tuse, d-astea...ma tot intreb, eu si fratele meu amandoi am fost dusi la cresa...noi nu ne imbolnaveam? parintii nostri cum se descurcau? ne trmiteau la cresa cu antibioticul in buzunar cum am vazut ca fac alti parinti??? nu ii judec deloc, probabil ca nu se pot descurca altfel, nu au cu cine ii lasa, dar uite asa se imbolnavesc si alti copii si de fapt, asta e riscul cresei, stiam la ce ma inham, am sperat doar ca a mai crescut, ca are un an de cresa si ca va fi mai bine, nu va mai raci atat de repede....si eu ce am sa fac cu serviciul???? cum am sa invat? o sa reusesc si eu sa am un serviciu????????

Am pus si cateva pozici cu noi in weekend.
Apropo de weekend, a fost cel mai groaznic weekend din viata mea! a inceput cu vecinii de sub noi care au dat toata ziua de sambata gauri si ciocane, nerespectand orele legale de program (si noi am avut om in casa si ne-am oprit intre 13 si 16 ), am batut la usa lor ca sa vorbim civilizat, dar nu ne-au deschs, pe seara, au dat si muzica tare , manele...
...ieri, am cumparat niste peste file de cod, sa il fac la gratar, eram atat de entuziasmata, cand colo, pestele meu a fost putrezit
...uite-asa ce perioada "super" am eu acum!! ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
AIMEEEEE, va faceti casutaaa?? ce bineeeeee!!!!!! e visul meu! poate candvaaaa, la Moreni, ca bosorogii ne-om face si noi o casuta!!! ca nu vreau sa imi petrec batranetile in Bucuresti!
Am admirat un baiet frumooos tare si cam trist ca v-ati atins de podoaba lui capilara
, mai dar ce cuminte a stat, Paul face adevarate crize la tuns!
...in poza asta mi se pare ca vad un inger 
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
aime spune:
'Neata, o saptamana buna si multumim ca ne-ati vizualizat
.
Eiiii, nu i-am pastrat zulufii, Oti, doar cei de la primul tuns
.
Onitza, sta cuminte la tuns, daca are ceva sa-i distraga atentia, acu am profitat ca a vrut si am si actionat, mai ales ca l-a tuns nana si l-a avut companion pe nanu, pe care l-a ciufulit in timpul tunsului de numa numa.
Da, am inceput casuta (odata cu ea si problemele conexe
) , de fapt e ridicata, trebuie sa inceapa interioarele, acolo eram "la curte".
Onitza imi pare rau de Paul, sa-i treaca repede. Din pacate asta e, mai stiti cum mi-ati sarit in cap
cand v-am zis ca pe noi dr ne-a sfatuit sa-l mai tinem pana la 3 ani jumate-4 acasa? Noi care eram hotarati sa socializam copilu si sa-l dam la gradi, ne-am hotarat sa ascultam si sa-l lasam inca un an acasa. Stiu ca la gradi invata multe, nu-s chiar
, dar ma gandesc ca peste un an va primi altfel o gripa ...ma rog, e parerea mea. Parca si Adriana i-a retras pe gemenasi.Acuma, na...cat or pierde intr-un an? E riscul meu ![]()
Hai va pup...n-am nici un chef de munca 
aime si
Vladimir
onitza spune:
AIME spor la munca! Io nu imi amintesc sa iti fi sarit in cap
mai ales ca stiam ca eu nu am cu cine lasa pe Paul, si era singura solutie, pe atunci aveam si serviciu. Felicitari mamicilor care au posibilitatea de a lasa copilul/copiii la printi, rude, doici, noi nu putem deloc, ma rog, as putea la soacra-mea care e singura la Moreni, peste drum locuiesc si ai mei si de bine de rau ar ajuta-o si tata, dar....nu pot sa ii cer asta, din cate am inteles ii e frica....
...e adevarat ca are o mana "beteaga" a cazut anul trecut si se reface mai greu, dar nu se compara cu mama, care are toata coloana distrusa si cu dureri mereu pe ea, in curand chiar se va interna din nou, din cauza acestor infernale dureri ![]()
Vedem ce-om face...oricum nu mi se pare normal sa mai raceasca atat de repede dupa un an de stat in colectivitate la cresa 
Onitza si
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
aime spune:
Onitza, n-am zis ca tu mi-ai sarit in cap
, dar toate parerile erau contra parerii mele si de aia am zis asa...sorry...stiu ca e ff greu, eu am fost o supernorocoasa din punctul asta de vedere, sper sa poata sta tanti pana la final...altfel....
aime si
Vladimir
andreap spune:
Buna dimineata!
Aime,am vazut baiat frumos si cuminte la tuns...
Onitza,sanatate multa!
Felis,imi pare rau ca treci printr-o perioada 'neagra'.Bine ca macar progresele lui Mihai te mai pun pe linia de plutire.Sper sa va reveniti..de dragul lui macar,cred ca are nevoie de amandoi parintii.Nici la mine situatia nu e ca-n'rai'..ne mai certam,mai divortez cam 1 data pe luna
...asta e,tensiune,stres,lipsa de cate ceva...pupici multi!
Try,sa va faceti si voi bine.
Mariuca inca tuseste,dar bine ca febra nu a mai facut.Nu am reusit in we sa merg la dt.cu ea, cred ca s-a dat 'lovita',asta e,dreptul lor.Incerc ori in seara asta,ori maine dimineata aici in Buc,sa vedem ce este,sper ca nimicla plamani,asta ma sperie cel mai tare.
O saptamana buna
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
roserb spune:
Neata!
Am vazut numai baieti frumosi in dimineata asta: pe Robert, pe Vladut-tunsulici, si pe Paulica!
Aime, vad ca aveti ajutor de nadejde la constructia casei
!
Onitza, imi pare rau ca iar sunteti bolnaviori, sanatate multa! Si ei mei tusesc zdravan, Bianca mai putin , asa ca am trimis-o la gradinita, dar mi-a zis bona ca a inceput si Mihnea la greu , de unde ieri n-a tusit deloc. Ma rog, o dusesem prea bine in iarna asta si prea m-am laudat ce sanatosi au fost! Din fericire nu au febra.
Dama, felicitari si sarcina usoara!
Andreea, bravo, ma bucur mult ca ati reusit sa vindeti in Pitesti , si va tin pumnii sa gasiti cat mai curand un apartament care sa va placa aici!
Felis, imi pare tare rau ca aveti necazuri, cred ca numai asa ceva iti lipsea, dar stiu ca tu esti o luptatoare si o sa faci cumva sa aduci lucrurile pe fagasul normal,
.
Altfel , noi suntem bine,(in afara de tuse
), Mihnea a inceput sa vorbeasca incontinuu de nu se mai opreste, l-a invatat bona si poezii (noroc ca are ea timp), si in general e un lipicios si un simpatic, daca nu ar face atatea prostii, ar fi si mai bine, dar nu le pot avea pe toate.Ieri dupa amiaza au vrut sa doarma impreuna la Bianca in camera. M-au distrat asa de tare , atata au chicotit si atata s-au distrat , mi-a fost tare drag de ei. Bineinteles ca nu adormeau nicicum, asa ca am fost nevoita sa sparg gasca!
Roxana&Co
POZE CU PITICII
bits spune:
Felis mama toata stima si respectul
!
Onitzo pupam pe Paulica si sa-i treaca cat mai repede raceala!
pupici lui Vladut constructorul!cand o fi gata casuta sa ramana la fel nu sa o darame![]()
la noi dorm strumfii asa ca ma bucur si eu cat mai pot de net.Amon cand ii aude vocea lui Ken se lumineaza tot si rade de-mi vine sa-l mananc.abia astept sa treaca astia 2 ani sa-i vad si eu cum se joaca impreuna.
bits spune:
intrebare intrebatoare:pe litoralul romanesc copii beneficiaza de gratuitate la cazare sau trebuie platit ca si pt un adult?