Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 2
andreap spune:
Otilia,eu stiu daca ti-o iau inainte?????BB2 e "proiect" deocamdata,dar dupa ce ma mut in casa mare,sper sa si ma poun "pe treaba".Pana atunci imi delectez ochii cu burtici si BBlusi frumosi
..sanatate multa Anei!
Bits,deja te gandesti la BB3?????Ce curajoase....
Miha,am vazut ochisorii frumosi..
Felis,ce mai faceti?Mai,serviciul,adica schimbatul lui,nu e o prioritate acum..merg de curioasa la interviuri
.Pupici
Noi plecam pe seara spre Bucuresti,ne auzim maine
O seara placuta!
Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004
bits spune:
Oti si eu zic ca de la ceaiuri pt ca am patit-o si eu!si aici ceaiul e negru sau verde iar concentratia de cafeina e fff mare.eu cand primesc pachet de acasa ceaiul de tei si menta sunt prioritare.tinem pumnii sa iasa bebe 2 in mini concediul cu tati![]()
sa va spun ca am descoperit tei acum 2 ani cand plecam in Ro(inca era imbobocit) iar cand m-am intors dupa 2 luni era uscat in copaci!nimeni nu-l culesese ,deh stie japanul ce-i ciocolata?!cand vad ca le dau la copii fel de fel de ceaiuri care binenteles contin cafeina imi vine sa fug cat ma tin picioarele.
l-am lasat pe Amon pe pat cu cucul gol si a facut pipi pe fatza!
Otiliav spune:
Octavia, nu prea am ganduri mari acum
, nici vindecata prea bine nu sunt, ma cam dor plamanii. O sa cam lasam natura sa decida ca de protejat oricum nu o facem ca la carte. De o luna, la servici a intrat in vigoare un regulament nou si daca fac bb2 si nu am vechime doi ani iau in concediul de maternitate mai putini banuti, diferenta ar fi cam cat am dat eu pe masinuta. Iar eu m-am angajat la inceputul lunii ianuarie si daca raman acum ar fi DPN-ul la sfarsitul lunii decembrie. Stiu ca pare stupid ca iau in calcul si asa ceva dar asta-i realitatea am luat masina si mai am putini bani in cont. Si mai conteaza pentru mine si faptul ca din martie am inceput in forta la un proiect nou care va dura cam un an. Deci cum o dau cum o intorc tot ideal ar fi din august incolo ca poate este si Vlad aici. Cat sunt eu de viteaza dar cred ca va fi greu sa fiu singura cu Ana la gradinita si gravida, pentru ca din octombrie mama pleaca si sotul nu prea sunt sanse sa vina. Si asa cu gradinita am mari emotii, am primit de la o gradinita raspuns negativ dar era departe oricum. In mai stiu exact daca primeste loc in zona unde locuim.
Dar din august incolo nu mai am scuza masi ales ca de multe ori am zis ca pana la 30 de ani as vrea sa am doi copilasi si se cam apropie termenul
.
Noi am cules anul trecut mult soc si coada soricelului care ne-au prins tare bine. Si ma oftic ca am vazut macese intr-un loc si erau cam necoapte si mai tarziu am uitat de ele si a venit iarna. Poate gasesc si tei, ar fi bine.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
monica-elizabet spune:
miha, pup puiutl cel frumos
pupici la mamici si bbici, sa aveti o Duminica placuta
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
try spune:
Si noi ne luptam cu conjunctivita bacteriana la adrian. De joia trecut i-a aparut ceva la unul din ochisori, dar nu facea altceva decat acele secretii galbene far asa aiba altceva (roseata, ochi impaienjeniti etc.) si ochiul eram ai mititel si pleoapa un pic umflata.
Am fost a doua zi la medic, dar pt. ca simptomele nu erau prea evidente ne-a trimis inapi acasa si doar sa curatam ochisorul. A zis ca la conjunctivita trebuei sa fie ochiul mult mai rosu. Si daca se schimba situatia sa revin. Uite ca s-a schimbat situatia cam de vineri si azi ne-a dat garamycin solutie. Sa vedem cum evolueaza cu antibioticul asta. Nu stiu cat de bun este.
Azi intra dr. in cabinet si-mi zice "buna ziua". Eu in mintea mea Upssss!. A facut fac. in Bucuresti si Iasi. Si spunea ca a umblat prin mai multe locuri in Europa si ca avem o tara taaare frumoasa, bulevarde frumoase etc.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
of, sanatate multa copilashilor sa le treaca mai repede conjunctivita...atentie sa nu dati cu ceai de musetel crezand ca le curatzati ochisorii, se umfla f tare cand este vorba de conjunctivita...eu sunt patita, mereu luam de la piscina cand eram mica, faceamd e la curent...foloseam unguent oftalmic kanamicina sulfat H...si-mi trecea....dar cu micutzii trebuie neaparat mers la dr si sa va prescrie unguentele sau picaturelele.
try, super tare faza cu medicul...
monica
si ruxi(16 dec 2004)
aime spune:
Buna seara!
de vineri seara n-am mai intrat, Oti
ca te-ai gandit la noi, esti draguta. Am avut musafiri pe nanutii lui Vladut si am fost ocupati, ne-am plimbat, ne-am jucat, am fost la gratar, am avut o gramada de activitati, asa ca acum am citit tot si-am recuperat.
Felicitari Damei, ptr bebe, sa fie sanatos si la termen, felicitari Andreei ptr vanzarea apartamentului si spor la ce-si doreste. Am vazut printesica Delia, e atat de gingasa si am mai spus e o papusica.
Fug sa incarc niste poze de w-e, ca ne-am tuns si suntem si noi baietei neciufuliti ![]()
aime si
Vladimir
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
Felis mama nu zic nu dar nici da.sa mai treaca timpul ,peste vreo 3-4 ani
pana una alta tare as vrea sa te vad pe tine pe lista cu bebe2
asta nu prea cred... a acum vreo 2 sapt eram pe "lista" de divorturi... am stat cam 2 saptamani hotarata sa fac acest pas... Mihai si realizarile lui m-au facut sa mai uit de suparari... si el era cel care ma tinea sa nu sun la avocata sa imi pregateasca actele... deocamdata nu am renuntat la idee... inca ma mai gandesc... cantaresc optiunile ...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07,mart 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
aime spune:
Felisina imi pare sincer rau, inteleg ca de aia erai asa suparata acu ceva vreme in urma.
Am pus poze de w-e si poze de la "sedinta de frizerie" si baiat neciufulit, aranjat ![]()
monica-elizabet spune:
Felis, va pup si pe tine si pe mihaitza, Doamne ajuta ca lucruriloe sa reintre pe fagashul normal
aime, pup tunsuliciul cel "botos" imi vine sa-i pap guritza aia mica si frumoasa, eu una cred ca nu l-as mai tunde
atat de mult imi palce parutzul lui vladutz
...ruxi a mea e cam chelioasa
si cu firul fff moale zici ca-i matase de porumb...de-aia nu o pot tunde decat scurt baietzeste.
monica
si ruxi(16 dec 2004)