Comori de nov-dec 2004 (145)
Raspunsuri - Pagina 22
ochi_verzi spune:
URAAAAAAAA!!!!
AM TOT INCERCAT SI AM REUSIT!
In rochita de printesa este cu mama mea.Eu sunt cea cu scolarii.
Mai multe in curand!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
ochi_verzi spune:
Le-am cam amestecat,dar pt inceput sunt multumita!!!
Ma laud singura!Ce sa fac?In fotografiile din oras, am manifestat pe ZIUA APEI,pt protejarea apei.
try spune:
Onitza, numai asa sa-l tunzi pe paul, ii sta foarte bine, il face baietel mare.
Multumim de aprecieri, fetelor, nu ma mai satur sa ma uit la pozele puiutilor mei impreuna, poza aia cand ii baga alex degetu'n ureche imi place tare mult. Si vestea mare e ca in curand va rasari primul dintisor la Adrian. Am vazut o dunga de 2 mm pe gingiuta, inca n-a spart. De-aia se trezeste asa des noaptea, mititelul si e mai maraici ziua.
Otilico, stii ce-ar fi misto sa-ti zica sotul cand l-oi pune la treaba sau sa aiba grija de Ana? Ca el trebuie sa se protejeze, sa nu se streseze ca trebuie sa faca bb2.![]()
![]()
. Ca sa iasa un copil fericit ![]()
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
Cecilia C spune:
Onitza pupici la tunsulici

imi place si mie asa cu parul mai scurt, acum nu-l mai confunzi cu o fetita, ha ha 
Try sa stii ca Ada mea sta singurica in fundic, se mai dezechilibreaza ea cateodata dar revine la fagasul normal ajutata de noi, ha ha Pupici la baieti de baieti

Ochi verzi super pozele cu Diana si voi toti, sunteti niste frumosi toti si cred ca copiii la scoala sunt tare mandri de tine, nu degeaba ti-ai pus nick-ul de " ochi verzi" ai niste ochi sa-ti traiasca.
Din poze vad ca Diana seamana cu taticul ei, cred ca e tare mandru, ce zici?
Si nu pot sa cred ce tanara si frumoasa e mama ta...ca parca ziceai ca in pozele cu bradul e mama ta, nu??? imbracata in rosu...nu-mi vine sa cred ce tanara e..sa-ti traiasca si sa fiti fericiti cu totii.

Otilia cum a fost intalnirea???? si drumul de la aeroport - acasa???? ai primit critici la condus sau ai condus ca o doamna???? pupici la voi toti si imi inchipui ce fericire pe voi ca sunteti in formatie completa.

Inca o data urez "La Multi ANi" tuturor celor ce poarta nume de flori, sa aveti o zi super si sa fiti fericite.

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
ochi_verzi spune:
Cecilia,ai dreptate, Diana seamana cu Mihai si e foarte mandru de ea.Toata lumea imi spune acelasi lucru,iar M nu-si mai incape in pene!Dar daca ai vedea o foto de a mea si una cu Mihai la 1 an jumate,ai zice ca sntem frati.
Da!Cea in bluza rosie e MAMA.Are 51 da ani, dar i place sa se imbrace modern si sa arate bine.Multumesc pt compliment! Ochii i-am mostenit de la bunica din partea tatalui(si fratele meu i are la fel),parintii au ochi caprui.
Cecilia C spune:
Ochi-verzi asa mama, asa fiica
....eu pun pariu ca lumea va mai confunda ca fiind surori, tu si mama ta...sa-ti traiasca mama si complimente din partea mea pentru ea,sa-i transmiti....uite asa ar trebui sa aratam si noi cu nepotii peste ceva ani....pupici voua 

Cici,Alexia ( 22.12.2004) si Ada ( 17.09.2006)
Poze
Poze Ada
Otiliav spune:
Am ajuns cu bine acasa. Expertul in condus de langa mine evident ca m-a stresat, bine ca nu am facut nici o greseala de reguli de circulatie. El zice ca bruschez schimbatorul de viteze si multe altele mai marunte. Ma mai gandesc daca sa-l iau cu masina
.
Ana este incantata de tati, ne-a dat trezirea la 6 si ceva (a dormit cu bunica) si acum se uita la Alba ca zapada, sta in pat langa mine si impartim ecranul, fiecare cu ce-l doare
ca tacsu doarme, a avut emotii pe drum.
Ochi verzi, bravo, acum ai invatat sa pui poze, o sa fii ocupata mereu. Imi place ce activitatzi ai, eu niciodata nu am avut timp si curaj pentru a milita pentru cauze nobile desi mi-ar fi placut.
printesa Diana.
Andra, nu-l pun inca pe sot la treaba prin casa, macar prima zi sa fie oferta. Cat despre bb2 i-am zis sa-si aduca prezervative si le-a uitat la Bucuresti pe birou, o sa le stearga soacra de praf
.
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana
onitza spune:
Fetelor, va multumim mult de tot de aprecieri! si mie imi place cum ii sta asa
..azi-dimineata mi-a facut o surpriza foarte frumoasa: s-a dezbracat singurel, (am vrut sa il ajut nu m-a lasat
) s-a asezat pe olita si a facut pipilica
, dupa care s-a imbracat tot singurel la loc!! Uraaaaa!!!!!! si pana la 10.30 cand i-am pus pampers ca am avut drum la biserica de am impartasit copilul, nu a mia facut pe el deloc! ma bucur foarte tare! 
Aseara inca o surpriza frumoasa: le-am vazut pe webcam pe Alexa si Delia, o minunatie de fetita somnoroasa si dragalasa foc!!!!
iar mami Alexa radia cu toata oboseala, era asa de furmoasaaa!
de fapt , nu parea deloc obosita, ci foarte fericita!

OTI ai auzit da? nu stresam sotul ca sa nu iasa copilul agitat!!! tare de tot TRY am ras de m-am tinut de burta!!!!!! cum e cu sotul acasa?
MIHAELA SUPERPOZICILE!!! iar "mamaie" m-a lasat cu gura cascata!!! mamaie auzi???? pai cine s-o creada????? arata super!!! mie una imi da lectii!!!! 
MIHA ce mai face Robert??? 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
onitza spune:
am uitat sa ii urez IRISINEI de ziua ei , astazi un calduros LA MULTI ANI scumpa mica!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Aime! Sa fii sanatoasa si frumoasa precum o floricica! 
LA MULTI ANI Iris! Sa cresti mare si frumoasa! 
Miha si Robert