frica de avion
Raspunsuri - Pagina 2
flaviutza spune:
m-ati lovit in plin. niciodata nu m-am urcat in el. nu ca n-as fi avut ocazia. anul trecut eram convinsa ca voi incerca. sotul a luat bilete spre franta, concediu. degeaba, inainte cu cateva zile m-am razgandit .ma vedeam prabusita(prea multe am vazut pe national geografic) si copilul ramas fara mama. asa ca am ramas acasa cu copilul si s-a dus numai sotul. macar sa nu pierdem doua bilete. va vine sa credeti??
ALEXIA,02.mai.2004- filmulete noi
http://s127.photobucket.com/albums/p127/alexis1980_photo/
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by flaviutza
m-ati lovit in plin. niciodata nu m-am urcat in el. nu ca n-as fi avut ocazia. anul trecut eram convinsa ca voi incerca. sotul a luat bilete spre franta, concediu. degeaba, inainte cu cateva zile m-am razgandit .ma vedeam prabusita(prea multe am vazut pe national geografic) si copilul ramas fara mama. asa ca am ramas acasa cu copilul si s-a dus numai sotul. macar sa nu pierdem doua bilete. va vine sa credeti??
Buuuuna de tot!!!!! Voi si familia regala britanica. Sa nu zburati toti cu acelasi avion. In caz de ceva, macar unul sa ramina in viata.
flaviutza spune:
eram terorizata de-a dreptul.
sa continui. sotul pleaca, ne spune ora plecarii, ora sosirii, ne suna la plecare si ne spune cand va cobori(promite ca suna imediat).
eu acasa cu copilul si socrul(mai panicos decat mine). se face ora de coborare, pauza. ei,lasa ca nu s-a intalnit cu nea Marian(un prieten la care s-a dus si care il lua de la aeroport). mai trece 1/2 ora.
disperati, eu si socru-miu incepem sa butona canalele la tv. eu zic din start sa dea pe realitateatv, ca aia sunt primii care afla.nimic, nu s-a prabusit nici un avion.evident deja mi-l imaginam pe sot vedeta seriei aleia de pe NG "crash on air"
a naibii diferenta de fus orar...nu o luase nimeni in calcul
de atunci nici sa n-aud ca circula vreunul cu minunea...ca nu-l las si gata!
ps.mergem si anul asta...dar cu masina.
corinadana spune:
quote:
Originally posted by Black_Forest
Eu cred ca poti lua apa din avion de la gustarile care se servesc sint acompaniate si ceva de baut.Si poti sa ii spui la stewardesa (sau cum se scrie) ca ai rau de avion ce sa faci.
Si poate ca daca ei ceva pastile cu tine daca ai retea sau anunti ca iei pastile poate e voie cu ele.
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
Nu ai priceput?? Dupa decolareeeeeee
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
alexis2002 spune:
Ai lasat sotul sa plece singur?.eu prima data am zburat ptr ca eram presata de timp(se operase tatal meu)si fetita avea 4luni.cind m-am intors s-a intimplat "minunea".de la zurich la milano am luat o rabla de avion,era noapte si la un moment dat si auzea bip-bip,ne-au pus sa puneam centurile si sa asteptam sa ceara aterizarea ca s-a stricat un motor.atunci am strins fetita de minuta si mi-am zis ca nu putem muri asa,nu acum,e prea devreme.am aterizat cu bine si ne-au mutat in alt avion identic.cert e ca am ramas in 10 pasageri din plin ce era.nu m-as mai fi suit nici eu dar unde ma duceam noaptea,cu un copil mic undeva in elvetia?la milano toti disperati,avionul intirziat,nu aveau nici un fel de informatie.si totusi e comod cu avionul in sensul ca nu mai faci doua zile cu masina pe drum dar si frica in doua ore de zbor e pe masura.
denizel spune:
quote:
daca se prabuseste doamna avionul,trebuie sa fiti aproape de iesire!"
Ce m-a distrat chestia asta!!!
Alexis, si mie imi e teama si imi mai e si rau pe deasupra.
Pentru rau, iau Emetiral si pentru teama, iau un Extraveral .
Si am si un ghinion teribil: la mai mult de jumatate din zboruri am avut zgaltaieli de groaza .
In legatura cu Xanax-ul. Si noi avem un prieten care ia inainte de a se urca in avion si dupa aia o tine numai in glume cu stewardesele :-)).
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
alexis2002 spune:
Sa dea DD sa nu ne prinda vreo furtuna.povestea unu in avion ca atunci a vazut moartea cu ochii.cred ca dupa o faza d-asta nu mai pun piciorul nici pe aeroport.am vazut acu ceva timp la stiri cum un avion a aterizat pe un cal(in Romania).miine ma duc la farmacie sa-mi dea ceva ca ma apuca tremuriciu numai la gindul ca ma sui iar in avion.
J G spune:
Si eu vin in club. Mi-e frica de mor si am si un ghinion... mereu mereu se zgaltaie avionul.
Acum in ianuarie am luat bilete cu escala la Amsterdam (si e ultima data cand fac asta!) si bineinteles ca la intoarcere era furtuna in Amsterdam, nu va spun cum am aterizat, in niste zgaltaieli groaznice. Am coborat mai mult lesinata. Facut crize de nervi ca eu merg cu trenul spre Ro si nu ma mai urc in viata mea in avion. Nu mai zic ca Schifol se vrea aeoroport de tranzit si sunt spatii de cate 50min intre avioane de abia ai timp sa fugi pana la terminalul respectiv. Si ac evident din cauza furtunii am intarziat si am petrecut 18 ore in aeroport. Bine ca se poate fuma!
Data viitoare SIGUR voi lua Zoloft sau XAnax.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
alexis2002 spune:
JGm-ai facut sa rid dar de fapt e de plins.mai ales ca timpul a cam luat-o razna,au ploua ,acu e soare,dupa doua ore vijelie.daca si de data asta ajung cu bine nici ca mai pun piciorul.prefer cu ,mai obositor,mai riscant(depinde) dar mie imi place cu picioarele pe pamint.ma uit pe geam si jos vad muntii(in cazul in care se vad)si-mi fac tot felul de idei negre.mai ca o alta data comandantul Vasilica a facut o aterizare spectaculoasa de credeam ca mai intii intram prin casa pe la cineva la o cafea sau eventual faceam o baie in piscina.m-am hotarit,am sa merg la farmacie sa iau ceva,sper doar sa nu ma binedispuna in asa fel incit sa uit copchilu in avion.
Victoria_mami spune:
Alexis, dupa ce treci de check point, intri la duty-free shop si cumperi apa de acolo; astfel, ai voie sa o iei cu tine in avion. Eu am avut apa si in August cand m-am intors din Ro (la o saptamana dupa tot taraboiul din Londra, si am avut escala la Manchester) si si in ianuarie cand am fost in Cuba si nu a fost nici o problema, atata timp cat (cum am spus) cumperi apa DUPA check point.
_
Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!