Aradence petrecarete (65)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Io de maine sunt in concediu. A fost mami cu Raul la control sa-mi dea trimitere la dermatologie ptr bubele alea ce i-au iesit si sa-l controleze ca nu-mi place ca inca e infundat si tuseste, asa ca am primit trimitere si la Laser la doctorita Gorgos. Maine dimineata avem programarea acolo si diseara mergem la dermatolog. Datorita acestor neplaceri am decis sa-mi iau concediu...bun motiv nu??
No ma duc sa-mi semneze cererea de concediu

Nou stil de viata
Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Melania, nu am luat inca medicamente si sper sa nu fie cazul.
piptul mi s-a macit considerabil. Steff nu mai suge noaptea si asta e bine. Daca strang parca mai iese ceva lapte dar nu ma dor. Asta e important, nu?
Eu i-am comandat la Stefan 2 jucarii care au venit deja d epe www. magazindejucarii.ro. Mi se par interesante jucariile. Dar ma gandesc ca o sa-i mai luam ceva chiar d epasti ca sincer nu ma pot abtine

Claudelu, tinem pumnii ca dr. Gorgos, sa deie rezultat bun. Eu o cunosc. Este o dr.tareee de treaba.
Dar ce bube are Raul. De la ce?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Salutare, salutare!

Alina, tablita nu e cu Thomas, exista si cu Thomas dar n-am vazut la noi, doar e facuta de aceasi firma, deci e supercalitate.

Felicitari dintosilor Ioana, Matia, Adelina!

Ioana, pupici puiutilor si multa sanatate!

Alina.a, stai cuminte in pat!

Carmen, chiar ca e totala Mela cum vorbeste, eu am auzit-o spunand povestea cu atatada, e totala!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_rubi spune:

Salutare!

Astazi am fost cu Mara la vaccin si de o ora plange saracutza de mi se rupe inima, cum misca un pic piciorul, cum o pufneste plansul. S-a intarit locul, i-am pus compresa, inca nu a facut febra. Cam cat dureaza starea asta? Sa-i fac baie diseara sau sa sar peste?

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Cristina schimba-i compresa cat de des posibil si da-i si Panadol Baby 2,5-3ml(de la 3 luni se dau 4 ml) daca nu i-ai dat nimic dupa vaccin pentru durere.Eu asa procedez intotdeauna cu piticii: cand ajungem acasa le dau Panadol si le pun imediat compresa pe care o schimb des.Si a fost ok.

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Maria...le dau nurofen cand ajung acasa. Ai mei au trecut destul de bine peste fazele astea cu vaccinurile. Nu au facut febra...doar ca uneori s-a intarit locul si i-a tzinut destul de mult. Doar o seara si a doua zi i-a tzinut "necazul".

Carmen...noteaza-tzi cat de mult potzi din "perlele" Melaniei...mie imi pare atat de rau ca nu le-am notat si am uitat multe din cuvintele "pocite" de Iulia.

Alina M...super tare Dragos al tau. Si Iulia ma mai intreaba cateodata ca "eu cu cine o sa ma casatoresc?"
Acum a inceput sa ma intrebe sensul unor cuvinte grele: patima, dor sau tot felul de expresii greu de explicat!

Miha...eu as lasa-o sa manance asa...dar nu mananca mai nimik, si atunci incep cu artileria grea!

Azi am sters geamurile. De dimineatza am apucat sa merg la coafeza sa ma tund ca deja iar aveam o claie de par in cap.

Ma duc sa vad alte poze de la intalnire...

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput

Ufff, are 38.3 temperatura, i-am schimbat compresa si i-am dat jumatate de supozitor de paracetamol 125g. Acum s-a mai linistit un pic, tot incearca sa adoarma dar nu poate. Nu mi-a spus nimic doctorita de Panadol, doar de supozitor si compresa. Fac asa, dar daca nu se amelioreaza pana maine seara, iau alte masuri...
Multumesc pt sfaturi! Stiam eu de ce scriu aici...

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Sa-i mai fac baitza in seara asta???

de Mara

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Daca tu crezi ca asta o linisteste..atunci fa-i! Cum crezi tu.

intalnire la fam.Somlea

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Maria, eu ii puneam supozitor imediat dupa vaccin si seara la culcare. Compresa pe piciorus nu a vrut ca urla mai tare, de fapt la ultimul vaccin a durut-o piciorul doar, la vaccinul de la 2 si 4 luni n-am avut probleme. Eu nu i-am facut baita in ziua cand i-am facut vaccin, nu e o parere avizata, asa am facut eu.
Panadol nici eu nu i-am dat, a fost suficient supozitorul.

Diana, mersi de info...de la Mall ati cumaparat-o?

Ada,nu ne pui poze cu freza?

Clau, i-ai facut la Raul un examen coproparazitologic in ultimul timp? Pot fi de la viermisori(lamblii) bubitele.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput