ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitu spune:

Boo sa iti fie de bine. Si mie imi plac pastele de orez. Eu iau mai mult noodles de la vietnamezi, foarte bune si alea..
Zeno eu sunt mudi inainte de invazie. Sotul meu deja ma stie si ma intreba cat mai este pana la acel moment? Tun si fulger cu 3-4 zile inainte de invazie. Fa-ti un capriciu si o sa vezi ca te vei simti mai bine. Poti sa mergi si pe afara, este asa de frumos....
Pupici

Mergi la inceput

Fetelorrrrrrrrr.......
Ce faceti? Un pic mai multa energie pe aici, haideti...
Adelamaria ce faci? Nu ai intrat de loc astazi.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

aici sunt, prezent !! nu foarte vioaie, ce-i drept, dar pe metereze

chiar ca e asa liniste aici !!! ce s-o fi intamplat?? Lucia !!! Iuhuuuu

Gabitu tu ce-ai mai mancat bun azi? Ca ieri am vazut ca te-ai rasfatat

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

FETELOR- Azi 7 zile de stimulare,prima monitorizare:2 folicul de 11 mm pe stg si 2 de 10mm pe dr....mai sint si altii dar f.mici;endometrul f.subtire...astept sa ma sun de la centru sa vedem in functie de analize daca se mai schimba ceva in tratament...va pe TOATE
rALUBAFTA...STAI LINISTITA LAPARO E FLOARE LA URECHE........SA VII FARA ENDO....

Mergi la inceput

Ei da, ieri... ...
Astazi o ciorbica taraneasca cu legume si o salata cu piep de pui, hmmmm imi ploua in gurita .
Acasa cred ca o sa fac niste noodles cu legume.
Astept alte meniuri de pranz.
Pupici

Mergi la inceput

Liliana superrrrrrr bineeeeee. Hai sa fie OK pana la sfarsit. Endometrul am inteles ca oricum mai creste. Ce analize ai mai facut azi? Ce bine ar fi sa ne dai o veste buna. Iti tin pumnii.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Buna Boo

Am vazut ca tu ai facut tratamentul cu Diphereline. Eu il fac ca tratament preoperator pt. fibroame, dar prin ce trec, imi vine sa imi iau campii...Intrebarea mea era de fapt la cat timp revine cm. Eu fac ultima injectie pe 16 aprilie si pe urma D-zeu cu mila!
Tu ce in faza esti acum exact?

Te pup!

Mergi la inceput

Bluel si eu am facut acest tratament. La mine s-a rezolvat simplu. In ziua in care s-au implinit 4 saptamani de la injectie am inceput sa iau AC. In perioada de 7 zile de pauza au aparut uratii.
Boo asteapta sa ii vina natural. O sa iti dea ea detalii.
Multa sanatate si pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Bluel exista dupa cum spunea Gabita 2 variante :
- cum a facut ea, a luat AC si i-a venit imediat. Nu stiu daca asa a spus dr sau a fost initiativa ei, insa, poate ne spune
- cum am facut eu : nu am luat nimic. ultima injectie am facut-o pe 17 ianuarie si de atunci astept. Dar deja innebunesc. Oricum de vreo saptamana doar e mai bine (nu mai am asa bufeuri, nu ma mai doare la ). Oricum medicul meu mi-a spus ca daca nu mai vreau sa mai astept sa iau 10 zile Duphaston si ca o sa-mi vina dupa aia. Eu am zis totusi sa-i mai dau o sansa pana pe 1 apr (ma gandesc ca e bine totusi pt endo sa fie ovarele in repaos, mai ales ca mi s-au descoperit inca 2 chistulete dupa operatie). Si daca nu vine pana atunci iau Duphaston.

Eu iti tin pumnii si sper sa fii un caz fericit, sa nu iei nimic si sa iti vina repede. Au mai fost si cazuri din astea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GEO30 spune:

GABITU iti multumesc pentru sfaturi,asa m-am si gindit,daca anul acesta nu ramin gravida ma duc si fac FIV,nu vreau sa astept prea mult,desi dr. a spus ca daca vreau pot sa incerc pe cale naturala 6-12 luni,dar eu nu am atita rabdare dupa atita asteptat si pe deasupra imi este si frica sa nu se refaca endometrioza in asa masura incit sa nu pot face nici FIV.
Dar tu de ce te-ai grabit asa de tare sa iti vina CM si ai luat AC,ca doar la endometrioza este indicat sa fii cit mai mult in repaus nu ?
BLUEL si eu am facut tratament cu Diphereline anul trecut si menstruatia mi-a venit exact la 70 zile de la data cind am facut ultima injectie,fac si acum si sunt curioasa daca v-a fi tot asa sau v-a veni mai tirziu.

Mergi la inceput