ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 5
lilianaFi spune:
fetelor
Gabituluni voi stii mai multe,tu cind incepi mai concret...
Adelamarianu m-as supara deloc de-ar fii si 3......numai bine in continuare:sarcina buna si fara mari simptome
Ioanamult noroc cu IA
Luciace mult as vrea sa ne intilnim toate
Zeno,Avalon,Boo,jubica,ralu,mada...
gabitu spune:
Liliana eu la marea invazie incep AC. In perioada 10-15 erg la echo si apoi o sa va pot spune mai multe. Multa bafta maine.
Lucialu am cumparat somon fume, este foarte bun pe paine prajita cu un pic de unte pe ea cu un pahar de palinca si o ceapa rosie. Nu este de dieta dar...foarte bun. La pranz am facut somon proaspat pe gril cu cartofi nature si capere, foarte bunnnnn.
Azi a fost ziua somon.
Adelamaria sigur ca mi-ar face placere sa ne vedem. La un ceay sau apa plata cu lamaie si sigur o sa beau dupa tine.
Ioana iti tin pumnii maine, sa fie bine.
Va pup pe toate.
Avalon spune:
Ioana, maine sunt cu pumnii stransi pentru tine!
Gabitu bafta Sa raspunzi bine la tratament si sa ai rezultatul asteptat!
Adelamaria, in afara de banuiala cu endometrioza la noi ar mai fi o problema masculina, desi sincer am vazut si cazuri inexplicabile (nicio cauza). Conteaza doar rezultatul... Tu esti o viitoare mamica fericita si iti doresc numai bine, sarcina usoara in continuare!
Lucia, mi-a mai zis cineva drag sa schimb acolo... asa ma simt, asa ma expun... deocamdata. Speram ca deznodamantul sa nu fie acelasi ca cel din povestea lui Andersen pe care nici eu nu as spune-o copiilor mei, desi a fost prima poveste pe care am citit-o atunci cand am invatat alfabetul pe la 5 ani singurica. Multumesc pentru gandurile tale frumoase
Nicole, dr.Ion nu-mi pare deloc un om care ar putea purta ranchiuna, nu pare sa-i stea in fire asta desi are o memorie excelenta, am ramas uimita... ar fi bine insa daca tu nu ai mai avea resentimente, relatia medic-pacient trebuie sa fie una deschisa si bazata pe incredere
Nicole31 spune:
Zeno, m-ai omorat! Ai si vazut postarea, si eu, care credeam ca am schimbat repede, pentru ca vazusem dincolo...la Tutu...Lasa ca o sa rasara soarele si pe straduta noastra, doar vine vara!
Ioanatugs spune:
Va multumesc fetelor din suflet pentru incurajari! Azi z11 am facut pregnilul(asa mi-a spus dr.) si sper doar sa nu se sparga foliculii pina maine, pentru ca deja simt intepaturi cand in stanga, cand in dreapta. Am tot luat si Maca cate 3/zi ieri si azi, asa ca sper sa fi crescut si endometrul meu ceva mai mult.
Vai ce peste bun am papat azi!!Am mancat un peste cod prajit, cu mujdei de usturoi, iaammi!
Gabitu multumesc pentru incurajari si abia astept sa ne povestesti cum e tratamentul pentru FIV. Multa bafta, sa-l incepi cat mai repede si sa fie un succes!
Zenobia i-mi pare rau pentru z1, sa nu fii tristuta, vom reusi cumva!!
Avalonel drag, multumesc pentru incurajari, vorbim dupa...pe zapp!
Lucialu multumesc iubita!
Nicole31 e o idee buna sa faci histeroscopia mai repede! I-mi vine sa incurajez pe toata lumea s-o faca, pentru ca simt ca am pierdut 7 ani degeaba si e pacat sa pateasca si alte fete la fel ca mine. Multa bafta!
LilianaFi multumesc!
Adelamaria special te-am lasat la urma pentru ca tu esti graviduta noastra si voiam sa te intreb:CAND DAI DE BAUT?? Ar fi frumos sa facem si noi traditia aceea frumoasa de sarbatorire a celei care ramane graviduta! Sa ne intalnim si sa bem dupa cea care a ramas graviduta, ca poate se ia si la noi!
gabitu spune:
'Neata fetelor. Haideti la o cana de ceai , si asa suntem mai matinali cu o ora, o cana de ceai ne va invigora.
Ioana sper sa fie bine la tine. Iti tin pumnii sa fie cu ochisori. Legat de procedura FIV va spun fiecare pas pe care il fac.
Adelamaria asa cum a spus si Ioana, si eu mai sus cateva postari, ar fi de dorit sa bem si noi dupa tine, adica, gaideti sa ne vedem o data mai fetelor....
Boo-Oana imi este dor de tine.
Lucialu pe unde umbil mai fata draga?
Zenobia un mare de la mine si legat de carti, da de stire.
Liliana bafta multa azi.
Pupici la toate fetele.
Boo spune:
Neata si de la mine !!!
Gabitu sunt aici, dar azi parca sunt chiauna. Nu stiu ce am. Ma doare si burta si spatele. De dimineata a fost mai rau, acum e mai bine un pic. Parca mi-e si greata un pic de tot. Sanii ma dor de cateva zile ... Poate se apropie cm, .
Azi ma duc sa-mi iau rezultatul de la analize, pap si secretia. Sumarul de urina si urocultura trebuie sa le refac au pierdut analizele, nu stiu ce naiba au facut, dar nu le-au mai gasit si m-au pus sa le mai fac o data.
Adelamaria, rucola am gasit in pta Floreasca. Nu stiu in alte piete daca se gaseste, poate intr-adevar in Amzei. La careefour sigur au, ca am mai vazut si acolo. Si de la Metro am mai luat o data.
Va pup pe TOAAAAAAAAAAAATE !!!!
Poze
gabitu spune:
Boo-Oana par a fi semne ale marii invazii. Imi pare rau ca nu iti este bine .... Ai grija de tine si sa sti ca iti tin pumnii sa iasa bine analizele.
Cum este cu masai-iul, iti place?
Pupici
Boo spune:
Da, e foarte interesanta cartea, m-a prins .
S-ar putea sa fie marea invazia ca va spuneam ca am facut si un test si a fost doar o liniuta. Dar ce nu mai inteleg este ca o saptamana nu am avut bufeuri deloc, m-am simtit super si de sambata iar au inceput. Ma rog, muuult mai rar, mai ales noaptea, dar nu inteleg de ce oare ??? Poate tot de cm e legat ..
Poze
gabitu spune:
Boo-Oana da sunt semne ale invaziei. Hai mai rabda un pic si o sa fie bine. Oricum pe 1 aprilie il fortezi nu?
Haideti fetelor trezirea....
Pupici