ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe(8)
Raspunsuri - Pagina 18
Boo spune:
POMELO 30.000 BUC ????? UNDE???? ma duc sa-mi iau o caruta
De miere si de asta am gasit facuta din fructe .. bla bla. Tot ceva de la supermarket, sectia de diabetici ..
Pop la Diagnosis e, intr-adevar
Poze
Zenobia spune:
Fortis Medical (Sandu Aldea 86) este cabinetul lui Tutu. Iosup e acolo martea si joia. Despre preturi nu stiu nimic, parca cea morfologica de bebe era 2 mil., dar nu stiu fff exact.
Si eu vreau o caruta cu POmello daca e 30.000 bucata!
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
Ioanatugs spune:
Lucialu am adus acolo chiar in seara de dupa IA, ca poate ai prinde pe astia mai proaspeti
LilianaFi multumesc mult! Am rezolvat pina la urma cu o injectie de progesteron. Am vorbit cu Liana30 si ea la randul ei cu DanaP. si-mi trimite una maine. Ma bucur ca am vorbit la telefon, nu-mi venea sa cred ca vorbesc cu tine. Multumesc mult ca ai vrut sa ma ajuti, esti o adevarata prietena.
gabitu spune:
Boo, Zeno .
Zeno cat dureaza ca timp pentru o programare la acho acolo, Fortis Medical, la Iosup.
Boo the same question pentru Pop.
Poate voi avea nevoie de echo in curand si vreau sa fiu pregatita.
Multam'
Zenobia spune:
de la cineva care a fost de curand acolo am inteles ca a programat-o la 1 sapt jumate-doua. Cam asa ceva. Cel mai bine intra la tutu la subiect si intreaba? vrei sa intreb eu pentru tine?
Zenobia
Barzoiul buclucas
Poze 2007, Miresica, Cununia civila, Prin lume
-----------------------
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
gabitu spune:
Ioana ma bucur ca ai rezolvat cu progesteronul. Mulkta bafta, sanatate si noroc.
Pupici
gabitu spune:
quote:
Originally posted by Zenobia
de la cineva care a fost de curand acolo am inteles ca a programat-o la 1 sapt jumate-doua. Cam asa ceva. Cel mai bine intra la tutu la subiect si intreaba? vrei sa intreb eu pentru tine?
Zeno esti o draguta. Nu trebuie sa intrebi, vroiam doar sa stiu informativ. La CMU dureaza cca 1 luna si jumatate, so.....
Multumesc
Boo spune:
Gabitu nu cred ca vrei sa stii raspunsul la intrebare. Eu am fost in 14 feb, aveam programare facuta din sept. Si cand am fost acolo mi-au spus ca fac pentru iunie ... Deci cam asa. Nu stiu cum e cu cazurile de urgenta, n-am nici cea mai vaga idee.
Va pup si am fugit ca am un pic de treaba inainte de dr, dar la 6 jumate sa-mi tineti pumnii.
Poze
gabitu spune:
Daca dureaza atat de mult la Pop inseamna ca cea mai viabila solutie, pentru cazuri de urgenta, este Iosup la Fortis Medical.
Multumesc fetelor.
Pupici
lilianaFi spune:
Ioanama bucur ca ai rezolvat....si oricand daca pot face ceva pt cineva drag o fac cu mare placere....
Fetelorpomello in italiana inseamna pometi......cred ca fructul aici se cheama POMPELMO....si daca vorbim de acelasi lucru poate e bun in endo dar nu e indicat in per.de ovulatie....schimba ph-ul vaginal si nu le prieste gigeilor un ph acid....ATENTIE...