perdea in sufragerie.

perdea in sufragerie. | Autor: gugushtiuc

Link direct la acest mesaj

Oameni buni va rog sa ma jutati cu un sfat. Am in sufragerie o sina din aia de tavan din plastic alb pe cate am atarnat perdelele. Problema e ca pe zi ce trece mi se pare tot mai odioasa, imi vine sa o smulg si sa o arunc pe geam. As vrea sa-mi cumpar niste garnituri de la GARDENIA dar nu stiu ce dimensiune sa iau.
Peretele are latimea de 3.20M iar geamul de 2.00M. Cum sa fac. Parca as vrea sa nu fie din perete in perete perdelele, dar nu stiu daca o sa arate bine altfel. Camera e mobilata in tendinte, corpuri suspendate. va rog sa/mi raspundeti. Multumesc.

GUGU

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daca ai mobila moderna perdelele vor parea prea coservatoare. Incearca niste storuri de bambus sau de alt material care sa se asorteze cu mobila; poti gasi chiar si din material de perdea. Nici nu dau impresia de masivitate, acoperind doare geamul, si nici nu dau un aer de birou ca jaluzelele obisnuite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

de ce nu niste jaluzele verticale? este mai trendy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Eu nu am pus niic o perdea in sufragerie, mi se pare ca nu se potriveste, am doar la dormitoare perdele ptr. ca imi da impresia de intimitate.

Sa il ajutam pe Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Poti sa pui fara probleme o galerie de 2m, va arata bine. Asa am si eu si arata super (nici eu nu suport sinele din plastic).

Ilinca

Mergi la inceput