pasaport bebe

pasaport bebe | Autor: dariana

Link direct la acest mesaj

stie cineva ce imi trebuie exact pt a-i face pasaport lui bebe? sau sa-l trec pe al meu ca oricum tre sa mi-l schimb?
nu as vrea sa ma duc de 2 ori la pol, de aceea intreb.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Daca faci pasaport individual, trebuie sa platesti la cec in jur de 100ron pe numele lui bebe la cec-ul de sector. Daca vrei regim de urgenta, platesti 100ron la serv. pasapoarte.
Daca facei includere pe pasaport(il poti include pe pasapoartele ambilor parinti) trebuie sa platesti la cecul de sector 3ron pe numele la bebe si 3ron pe numele parintelui la care se face includerea. taxa de urgenta este 10ron.

la ghiseu trebuie sa te duci cu certificat bebe copie+original, CI parinti copie+original si pasaport copie+original.
pasaportul se elibereaza in 20 zile calendaristice sau la urgenta in 2-3 zile.
Daca nu va duceti ambii parinti la ghiseu trebuie declaratie notariala de la parintele care nu-i prezent la ghiseu.
Cam atat stiu. Sumele nu stiu daca mai corespund.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

quote:
Originally posted by dumitrulaura

Daca faci pasaport individual, trebuie sa platesti la cec in jur de 100ron pe numele lui bebe la cec-ul de sector. Daca vrei regim de urgenta, platesti 100ron la serv. pasapoarte.
Daca facei includere pe pasaport(il poti include pe pasapoartele ambilor parinti) trebuie sa platesti la cecul de sector 3ron pe numele lui bebe si 3ron pe numele parintelui la care se face includerea. taxa de urgenta este 10ron.

la ghiseu trebuie sa te duci cu certificat bebe copie+original, CI parinti copie+original si pasaport copie+original.
pasaportul se elibereaza in 20 zile calendaristice sau la urgenta in 2-3 zile.
Daca nu va duceti ambii parinti la ghiseu trebuie declaratie notariala de la parintele care nu-i prezent la ghiseu.
Cam atat stiu. Sumele nu stiu daca mai corespund.

Mergi la inceput