Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 7
pufulet74 spune:
Buna dimineata fetelor si o saptamina frumoasa de tot, ca si voi :)
LA MULTI ANI Anca si sa fii sanatoasa si sa ai un bebe frumos si asa cum iti doresti :)
EU nu am mai intrat pentru ca am avut cursuri tot week-end-ul, unde am oscilat intre a avea concert de tuse si a picoti de zor pe acolo ... imi era un somn, ceva de groaza ....
De greata inca nu imi e dar simt burtica, nu e chiar durere dar parca tensiune, cite o senzatie ca parca trage pe ici pe colo, e ciudat, si ma dor sinutii de numa .. :( Vorba aia is mari si frumosi, da nu pot fi atinsi ... ;)
Cum a fost week-end-ul vostru?
Pentru greata va ziceam eu la un moment dat, dimineata pe nemincate, o lingurita de otet de mere cu miere, dizolvata intr-un jumatate de pahar de apa si baut incet incet ajuta ...
------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
RAMONELLA spune:
Pufulet cred ca vomez numai daca ma gandesc la otetul cu miere..O sa incerc totusi,poate daca spui tu,face bine.
poze
vine bebe
Ramonel8+
pufulet74 spune:
Incearca, gustul pina la urma e asemanator cu lamiia un pic :)
------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?
ancadragoman spune:
Neata
Se pare ca si la mine incepe distractia,azi dimineata aproape am vomat si a fost nasol de tot,acum am o greata generala
anca 7+
vine bebe....
poze
RAMONELLA spune:
Ancutz imi pare tare rau draga.Dar gandeste-te ca asta inseamna ca bebele creste si totul e bine.
poze
vine bebe
Ramonel8+
adalia spune:
Buna, fetelor!
Se pare ca si eu voi fi mamica de noiembrie sau decembrie 2007.
UM 09.02.2007, primul test de sarcina (SURE CHECK), facut luna asta in 23.03.2007, indica o linie de test foarte inchisa, mai inchisa decat cea de control (sa fie gemeni)?!?!
Testul pozitiv a venit la un an de cand am inceput sa prestam pentru bebe. DD a fost foarte bun cu noi si ne-a ascultat rugaciunile relativ repede si fara complicatii.
Am si eu ceva simptome de sarcina: de dimineata incepand, am o stare generala de rau, asa, o greata nedefinita, sanii sunt sensibili, mai ales noapta cand ma trezesc ii simt foarte tari si parca ma ard. Mie chiar mi s-a inchis la culoare linia dintre osul pubian si ombilic, uit repede unele chestii, etc.
Revin cu detalii dupa primul eco : sa-l fac sapt asta sau cealalta? voi ce ziceti?!?
v-am pupat
adalia
pufulet74 spune:
Uff, multi pupici pentru un Ancutz necajit
------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?
creem spune:
Greata dis de dimineata! Sper sa nu ma tina toata ziua asa, ca e tare aiurea.
Eu am mancat o mandarina si mi-am revenit.
Despre miere mi-a zis o prietena care are deja bebe de 1 an sa nu mananc in primul trimestru, pentru ca albinele sunt purtatoare de nus ce bacterii. Si sa nu consum nimic de la albine, nici miere nici propolis. Voi faceti cum vreti, dar otetul ala pe stomacul gol nu suna prea bine
Va las ca trebuie sa plec la sevici
5+
pufulet74 spune:
Pina la urma, orice contine multe bacterii si eu cred ca e important sa ne documentam apropo de toate astea, pentru ca altfel ajungem sa ne stresam mult prea mult sau sa nu luam ceva ce ne-ar putea ajuta pentru ca am auzit.
Eu am citit in multe locuri despre miere si cit e de benefica, inclusiv in sarcina, si la fel si despre otetul de mere cu miere. Asa ca ceea ce v-am recomandat nu au fost doar parerile mele personale sau din auzite
Si dupa aceea se poate minca doar.
Dar bineinteles, ramine la latitudinea fiecareia sa decida :)
------------------------
Flory 5+
Is it really true ... ?
annitha_cl spune:
Fetelor, dar de ce nu incercati voi dimineata, inainte sa va ridicati din pat sa rontaiti cateva stixuri sau covrigei sarati sa vedeti ca o sa va simtit mai bine cu starile acestea de greata.
Eu asa am procedat...si mi-e mai bine.
Ramonella, ma gandesc doar la puiul tau la gratar...mi-ai facut pofta dar mi-e lene sa-mi fac acum desi mi-e o foame de mor.
Ma duc sa fac ceva repede sa manac si ma intorc.
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"