Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 6
bb_yasmi spune:
printesa roz, e cam devreme cu pozele cu burtici, poate peste 2-4 sapt asa o sa avem ce sa aratam
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
printesa_roz spune:
Pai ma gindeam ca asa putem sa ne dam seama de diferenta: inainte/dupa.
Ei, sorry, era doar o idee, ca asa sint eu mai curioasa si ma uit cu drag la poze cu burtici de 2,5 ani de cind am intrat prima oara pe DC.
RAMONELLA spune:
Vai ce bine am mancat.
Si eu am zis ca imi fa,dar inca nu am incarcat bateriile la aparat.E o idee buna,sa punem poze cu burtici.
poze
vine bebe
Ramonel8+
ancadragoman spune:
Ramo sa iti fie de bine,eu nu prea pot sa mananc nimic,mi se face greata,dar nu vomit.
Acum imi pregateste sotul o portocala
anca 7+
vine bebe....
poze
RAMONELLA spune:
Ancutzmersi.Am noroc ca mie mi-au trecut greturile.Acum pot manca cam orice.Sper ca no sa revina.
poze
vine bebe
Ramonel8+
annitha_cl spune:
Ramonella, si eu sunt in aceeasi oala cu tine... nu mai suport nimic din ceea ce purtam inainte asa ca dupa ce ma duc maine la doc o sa dau o raita prin magazine sa imi caut o salopeta ceva. La multi ani pt. bebe si eu am facut azi 8 saptamani... se pare ca bebeii nostri o sa se nasca cam in aceeasi perioada. In rest... mi-ai facut profta cu friptura si... va spun un secret la ora asta sosul meu face clatite ca bebe nu s-a saturat.
Ah, ma intrebam ...voi ce va doriti sa aveti: fete sau baieti? Dar sotii vostrii? Ma gandeam ca unele din noi in doua spt o sa aflam ce o sa avem ca stiu ca la 10 sapt. se definitiveste sexul copilului... sau ma insel?
Eu mai bag niste laptic si... surpriza bebele meu e cam mofturos...tot face figuri si tati se certa mereu cu el din cauza asta. Dupa ce l-am spalat pe Andrei mi s-a facut rau...daca nu ma prindea el lesinam si sa vezi ce il certa pe bebe ca e simandicos ( el vrea sa fie o fetita ca si mine...).
Cristina 8+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
jersey3681 spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu. Vineri am fost la doctor si mi am luat rezultatele de la analize. Totul e foarte bine si doctorul mi a zis ca nu am nevoie de vitamine. A inceput sa imi fie greata...si ma tine toata ziua. Voi aveti ceva remedii?
6+
RAMONELLA spune:
Neata fetelor!
Mie azi mi-e somn,si parca au reaparut greturile.Cred ca din cauza serviciului....Si parca sunt ametita,si ma doare putin capul...
Voi cum sunteti???
poze
vine bebe
Ramonel8+