Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 4
annitha_cl spune:
Eu ma bucuram ca am scapat de raul sarcinii, dar se pare ca de acum incepe si la mine... Am inceput sa nu mai suport mirosurile de parfum si de mancare... In plus cred ca m-am pricopsit si cu o raceala ceea ce nu ma incanta foarte mult...
Mama, dar cat de tarziu stati voi... eu la 9,30 cel tarziu sunt in pat si deja visez... E drept ca eu sunt cea mai matinala dintre voi... Ciudat organism mai am... De fapt cred ca mi se trage de la serviciu ca mereu ma trezeam la 5 dim acum ma trezesc la 6... Oricum chiar daca as vrea sa ma trezesc mai tarziu tot nu as putea... sotul meu nu se trezeste dimineata nici daca tragi cu tunul si in plus trebuie sa-l pregatesc pe Andrei de scoala in fiecare zi...
cand ma gandesc ca din iunie raman fara el... Vine mama lui si il va lua la ea... Dar asta e viata...ma asteptam la asa ceva..dar parca e prea curand...Tare as fi vrut ca Andrei sa mai stea cu noi, pentru ca acolo nu-i va fi la fel de bine ca la noi... si nu evorba de egoism ci de adevar...
Sotul meu imi spune ca e mai bine pe de-o parte ca se intampla asa ceva pentru ca voi fi si eu mai linistita si nu ma voi mai supara atat de tare dar eu stiu ca spune asta doar ca sa ma linisteasca pentru ca il vad ca deja sufera, doar la candul ca copilul lui nu v-a mai fi langa noi... Uneori justitia nu e corecta la noi, nu primeaza interesele copilului si nu e corect...
Im cer scuze...m-a cam luat valul dar simteam nevoia sa ma descarc. Ma doare sufletul si nu va am decat pe voi cu care pot vorbi deschis despre ceea ce simt...
Cristina 8+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
paulat spune:
multumesc fetelor Sherita si Mihuta prt raspuns; Sunt la al doilea FIV la Giulesti;Primul cu prof+Cocei nereusit si al doilea cu prof+Dascalescu reusit. M-am umflat putin in burtica din ziua a 10 de la ET. A m-ai patit cineva asa?
bb_yasmi spune:
neatza!!!
cristina, si eu cand merg la lucru la ora 22 seara dorm deja, dar akuma fiind wk mi-am permis sa dorm dimi mai mult si de aia m-am culcat mai tarziu!!
eu azi am duc la nepotzica mea!! de abia astept!!!
restul fetelor, v-ati trezit???
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
bb_yasmi spune:
ok, ma duc si eu inapoi in pat, ca vad ca nu v-ati trezit ink!!!!
7+
creem spune:
eu m-am trezit pe la 8, da am vazut ca liniste si pace asa ca stau mai mult in pat.
O sa imi aduca sotioru niste laptic...iami...si stau cumintica, ca mi-e bine daca stau linistita. Voi sunteti bine?
Pupici
bb_yasmi spune:
creem , bineinteles ca te-am "auzit" vorbind de laptic si mi-am facut si eu o cana mare de lapte cu cacao si sandwich facut la sandwich maker. yamiiiii
7+
creem spune:
Sunt de groaza! Am dormit iar vreo doua ore.
Si voi la fel? ca pe aici va ca nu ati fost.
Vroiam sa va mai intreb ceva. Eu ma simt bine (adica era pozitia mea preferata) sa dorm pe spate, cu fata in sus. Dar stiu ca in sarcina nu prea e voie , ca sa nu-l presam pe bebe. Oare de cand nu e voie? De acum? ca eu fac ce fac si tot asa ajung.
5
annitha_cl spune:
Si eu am dormit putin dupa amiaza... Am mancat putin peste la gratar ( curatat si preparat de sot ca eu nu am putut face aceste operatiuni) pe la pranz si putin laptic cu cacao ( cu nu pot bea altfel laptele).
Mi-a trimis o verisoara cateva clatite si efctiv m-am batut cu Andrei pe ele... sotul doar le-a mirosit ca nu a mai apucat. As mai manca cateva ( stiti de ce imi amintesc... ca in ziua cand am aflat ca sunt insarcinata am mancat clatite multe...) si as manaca non stop doar ca deseori imi e lene sa le fac.
Fetelor, cum va mai simtiti? Ce mai cafeti? Ce mai mancati?
Cristina 8+
copilul meu
alte poze
"Daca iubesti frumusetea exterioara atunci nu ma iubi, caci eu nu sunt frumoasa iar in lume sunt multe femei mult mai frumoase decat mine.Daca iubesti bogatia atunci nu ma iubi caci eu sunt saraca iar pe glob sunt multe femei mult mai bogate decat mine! Daca iubesti iubirea atunci IUBESTE-MA caci EU SUNT SINGURA FEMEIE DIN LUME CARE TE POATE IUBI CU IUBIRE ADEVARATA!"
RAMONELLA spune:
Salutare fetelor!
Eu am venit pana la socrii si am intrat sa vad ce mai faceti.
Azi am implinit 8 saptamani.Ce mari suntem!!!
Eu sunt bine,nu am mai avut greturi.
In schimb nu mai suport nici un pantalon.Si m-am imbracat in trening.Ce bine e.Maine cred ca ma duc la cumparaturi,ca altfel nu se mai poate.
Voi ce mai faceti???
poze
vine bebe
Ramonel8+
bb_yasmi spune:
hello fetele!!
am ajuns si eu de la nepotzica , care e asa de scumpa si desteapta!!! doamne cum creste de pe o zi pe alta!!! apoi am fost al plimbarica si la o inghetata!! yamiii
vreau si eu clatite..........
noi peste 2 zile ar trebui sa avem 8 sapt, dar parca vad ca dr e de alta parere!
eu ma duc sa fac o baitza de relaxare...
8+