Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 3
bb_yasmi spune:
eu nu am probleme cu hainele ink!!! imi vin ca si pana akuma!!
fetelor imi raspundeti si mie al intrebarea indiscreta adresata mai sus?? plss
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
7+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
ancadragoman spune:
Bb eu am prestat o dat decand am ramas ,dar dr mi-a spus ieri ca ar fii bine sa ne abtinem inca 2 saptamani.Acum daca ai prestat si nu te-a durut sau nu ai avut sangerari nu cred ca are ce sa fie rau,sa iti fie de bine
anca 7+
vine bebe....
poze
bb_yasmi spune:
anca mnersi de raspuns!!! akuma citeam pe net ac daca prestezi cat esti insarcinata sa folosesti prezervativul pt ca :"In lichidul spermatic exista anumite subtante numite prostaglandine care declanseaza avortul, mai ales in lunile inaintate de sarcina. Acestea sunt eliminate si atunci cand femeia ajunge la orgasm."
ati mai auzit de asta???
eu am plecat un pic la plimbare!!
pupici
7+
donna79 spune:
sunt pe lista, ce bine!
Va pup pe toate.
Si eu iau acid folic, dar numai de cateva zile, pentru vitamine insa astept sfatul medicului.
Donna
fify spune:
seara buna, dragi burticoase.
...sunt tare supi, caci prietenele mele ma cearta ca nu am luat nici macar un kg pe mine. Eu pap bine, dar...nu se lipeste. Spuneti-mi si voi daca pana acum ati pus ceva pe voi? Sunt rau bagata in ceata. Stiu ca nu tre sa pap pt 2, dar...o alimentatie cat de cat sanatoasa , ma straduiesc sa am...si , poate, de aceea nu am pus nik pe mine.Offffffffff, ce ti-e si cu lumea asta care sta cu ochii numai pe tine.
8+
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
fetelor voi ?? noi nu am mai rezistat si azi am "comis-o" !! sper sa apara probleme!!
Imi bag si eu nasul pe la Odiseea voastra, bb_yasmi, eu am facut FIV si dr ne-a recomandat (de fapt ne-a interzis) ca o perioada dupa asta sa nu . Lunar, la fiecare echo intrebam cand ne da dezlegare la ...stii cand a facut-o? Cand eram in 14 sapt... Evident, sunt convinsa ca a exagerat putin sau a fost foarte precaut...dar noi l-am ascultat
Parerea mea e ca trebuie putina abstinenta la inceput...dar nici prea multa.
Am obs ca te-ai grabit cand ai postat, ai scris sper sa apara probleme!!. Modifica repede ca...Doamne fereste!!
Andreea 17+ cu
creem spune:
Donna bine ai venit. Si eu aveam cam aceleasi simptome...senzatia ca se scurge ceva, de fapt o am si acum, dar se poate sa fie si de la utrogestan.
Si cu kg sunt cam in aceeasi oala cu tine, ca sunt cu vreo 20 kg peste normal, dar dr. a zis sa am grija sa nu ma ingras in sarcina mai mult de 12-14 kg, ca altfel e greu pentru mine, imi fac coloana si inima varza.
Eu zic ca daca suntem atente cu mancare o sa fie bine. din motivul asta nu mi-a dat nici vitamine, a zis sa iau doar acid folic simplu.
Azi mi-a fost cam rau, greata si dureri de burtica. Am dormit si stau numai in pat.
Fetele, avem voie sa mancam seminte? ca mie imi cam plac..
5
Pupici
creem spune:
Ce liniste e la noi...cred ca stati toate in pat. Eu m-am ridicat daor sa vad daca ati mai scris ceva, dar ma duc la loc ca tare ma doare burtica.
5
bb_yasmi spune:
buna seara!!! gata plimabrica mea!!!
aniast72 multumesc de sfat si de remarca ca am gresit la postare. asa e doamne fereste sa apara probleme!!! daca nu au aparut pana acuma cred ca e ok, nu???
creem, si eu sunt curioasa cu semintele!!! si mie imi placccccccc...................!!!!!!!!
fetelor pe unde sunteti??? la caldutz, in patutz????
7+
Vasari spune:
ladymina77, nu stiu daca ar putea sa-ti spuna vreuna dintre noi daca e tarziu sau nu un control, doar ca primul trimestru e foarte important pentru sarcina. Daca ai hotarat sa amani vizita la dr, cred ca poti sa faci analizele de sange, urina, etc la dr de familie. Oricum dureaza vreo saptamana pana primesti rezultatele si poti merge cu ele direct la ginecolog. Asa o sa ai mai repede o idee asupra evolutiei sarcinii, si poti folosi perioada asta util. Cred ca tot el o sa-ti spuna si de acid folic. Daca te-ai uitat la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani (articol) ai vazut deja ca lucrurile se intampla destul de repede si e pacat sa amani.
fify, eu nu numai ca nu am luat nici un kg, chiar am slabit vreo doua, dar doctora mi-a zis sa nu-mi fac probleme pt asta in primul trimestru si sa manac cate putin si ce-mi place. Chiar a precizat sa mananc putin si des... a "ajutat" si faptul ca mi-e rau.
Mancarurile prea aromate deja le-am taiat de pe lista, impreuna cu parfumurile puternice sau balsamul de rufe si acum parca ma simt mai ok.
8+