Mamici de noiembrie-decembrie 2007(6)
Raspunsuri - Pagina 29
bb_yasmi spune:
neatza
fetelor nu va mai stresati si eu am TB tot 37.1 si a fost totul ok!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
8+
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
RAMONELLA spune:
Partea proasta e ca nu am nr doctoritei,pt ca numai 1 data am fost la ea,la clinica.Luna asta ma mai duc la control la clinica si dupa aceea la ea la cabinet.
poze
vine bebe
Ramonel
8+
Ali_bia spune:
oricum stai fara nici o grija
vb ta ,nu tre sa ai aceleasi simtome in fiecare zi

Alina
5+
RAMONELLA spune:
Ma gandesc ca poate e si de la crema pentru vergeturi care a mai inmuiat pielea,nu o mai tine asa de stransa.Zic si eu asa.

Ca de 2 zile o folosesc.
poze
vine bebe
Ramonel
8+
jersey3681 spune:
Eu tot timpul am avut o 37.1-37.2. E drept ca la noi vine iarna si noaptea e destul de frig, dar nu cred ca asta conteaza
darleena spune:
Neata.
BBfelicitari!!! 

Ma bucur ca totul a decurs bine si ca te-ai linistit.
Ramo nu cred ca ai motive de ingrijorare, si cred ca nu scapi tu asa usor de greturi.
Jersey din cate stiu eu ai voie sa zbori cam pana in luna 7 sau cel mult 8.
Va urez tuturor o zi placuta, fara prea multe simptome care sa va strice dispozitia (adica exact ceea ce imi doresc si mie
)
7+
Pana vine bubu 
poze
loub_erika spune:
buna dimineata ,ce matinale sunteti...,eu m-am trezit cu o greata puternica dar am baut un pahar de apa cu lamaie,dupa care m-am fortat sa mananc niste lapte cu cereale si se pare ca aproape mi-a diparut greata,SUPERRR
,in rest sa stiti ca si eu aveam tot felul de ganduri,oare bebe e bine,oare de ce nu ma ami doare..,dara aseara am vazut o gramada de emisiuni despre femeile insarcinate si toate spuneau..,ca trebuie sa il sustinem pe cel mic ,ptr. ca de unul singur nu o sa reuseasca si el simte asta,asa ca de azi am sa incep sa imi mangai burtica mai des ,sa vb cu el,sau ea...,sa cred in dezvoltarea lui,ptr. ca sincer imi e mila asa de unul singur sa lupte acolo,pe intuneric
,asa ca hai sa ne punem in gand ca daca sa prins ,vom duce si la bun sfarsit sarcina,nu?!
succes tuturor!!!
7+
ancadragoman spune:
Neata
Fetelor am incercat sa deschid capitol nou cu userul comun si nu merge ,nu stiu ce se intampla.
Cine deschide capitol nou?
anca
7+
vine bebe....
poze